Свещичка в тортата на ГЕРБ

Деца от Пещера: Не знаехме за играта!
19 апр 2011 20:25,
219
Свещичка в тортата на ГЕРБ
За добре свършената работа - по парче торта "ГЕРБ". Снимка: Булфото

"Когато отидохме на състезанието, ние не знаехме, че то се провежда под патронажа на ГЕРБ. Бяха ни поставили логически задачи, които бяха забавни, но всички се учудихме, че на края изписахме изречението "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни".

Това разказа пред Dnes.bg десетокласникът Николай – ученик от Професионалната гимназия по хранително вкусови технологии "Атанас Ченгелев" в Пещера.

В началото учениците не обърнали внимание, когато с букви изписали абревиатурата на партията на премиера, но скандалът се раздухал, защото съученичка на Николай споделила с майка си как е минала състезанието.

"Жената ми звънна, аз говорих със сина ми, свързахме се и с други родители, останахме потресени как може невинни деца да се използват за каквато и да е политическа кауза“, възмути се пред кореспондента на Dnes.bg майката на Николай.

"Идват избори, но това, което става е манипулация над подрастващите. На всичко отгоре са били черпени и с торта, на която пишело ГЕРБ", сподели още майката Мария Куртева.

Кметът на Пещера Стилян Версанов за пореден път бе категоричен, че не е участвал в организацията на състезанието и не е знаел какво ще се случи в неговия край.

Той бил поканен само на връчването на наградите.

Още по темата

"В момента се извършва проверка, ще има и други наказани, ще обявим резултатите утре. Ще има уволнени“, закани се Версанов.

Той вече отстрани шефа на общинска комисия за борба с противообществените прояви, който е организатор на ученическото състезание.

Градоначалникът на Пещеря обаче обяви, че поднася своите извинения на учениците и техните родители.

Скандалът разтърси и местния Общински съвет.

Според независими старейшини учители и директори също са знаели за готвения финал, но се съгласили да участват „в това безумие“,  заради страх от загуба на работните си места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още по темата: гр Пещера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
8
 
! Отговори
ДоСтанджа преди 13 години
До заблудения СТрандажа. Не ГЕРБ бият безащитните БСП и *** са все още достатъчно силни да се защитят , Бият и унищожават бизнеса , хлебеца на обиновенния българин и безпартиен бизнесмен , на дребния и средния бизнес.
147
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това правителство тотално се осери.При Жан Виденов кризата беше само 4 месеца. Хората загубиха своите спестявания,но имаха работа.Сега хората нито имат спестявания,нито имат работа.Вие си направете равносметката,аз моята я направих.
146
0
 
5
 
! Отговори
Калин преди 13 години
аз проблем с боя по *** нямам.. даже го приемам за естествен и нормален, въпроса е как ги бият .. щото се види масажи им правят :)
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Можеби пък свършиха?Изредиха ни се всичките за 21 години,че и охраната дори.Май се изчерпаха вече а?Дали приключиха и се опитват да започнат отначало старата песен на нов глас?Или сега е момента за истинската революция?
144
5
 
3
 
! Отговори
И преди 13 години
Хора, вие сами се заблуждавате заради предразсъдъците си. Толкова ли не може да усетите как е новина се представя в съвсем друга светлина. Толкова е очевадно. Защо навлизате в спорове за ГЕРБ, БСП, НДСВ и т.н. Каквито и да са партиите аз не видях друго правителство до сега да прави толкова за нас. По скоро предценете кое правителство е направило най-много за нас и тогава защитавайте или негодувайте срещу когото и да било.
143
2
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Калине, каквито и да са били - нали сега бият комунденцата през ръцете... - или имаш нещо против?...
142
8
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Дяконе, Апостоле, прости ми, но Борисов те надмина по мащабност и значимост... - Япония, Бразилия, САЩ, цяла Западна Европа - навсякъде канен, навсякъде приет. За сведение президентът ни агент - за два мандата - два пъти премина западната граница
141
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама ние незнаееехмее моля герберко.Ние като дойдохме той стола си беше счупен..
140
5
 
7
 
! Отговори
Калин преди 13 години
може ли един въпрос, към позитанци .. теляци маргинални .. а бе ментаци Какви бяха гърбавите преди да станат .. гърбати ? .. нали сте от един обходен канал.. ко ми ревете :) ГЕРП ТЕЛЯШКА БРИГАДА НА БЕКАПЕ - НОВОТО ОФЕ!!
139
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ е диктатура на Еничарите. Боко да пръдне в *** пита Бюксел и Вашингтон.
138
3
 
15
 
! Отговори
Spako преди 13 години
Герб не съществува. Съществува *** и слугинаж на Рапона, която се казва формално ГЕРБ. Съдбата на тази партия ще бъде същата като на НДСВ - дълбоко в небитието.
137
19
 
6
 
! Отговори
tulski преди 13 години
ГЕРБ е истината !!!!!Стига сте плюли децата !
136
4
 
14
 
! Отговори
пешо преди 13 години
Е нема такива ***!Народа не знам дали му стана ясно че изборите не са нито тото нито лотария хора вие вместо премиер си избрахте тиква щото нямало кой е като няма кой просто посочете че няма пуснете празен плик а не първата налична тиква е като няма кой няма да гласуваме докато не се появи някой!Що гласувате за некви простаци те няма да си отидат шото вие ги избирате!защо ви лъжат че е по лошо да не гласувате и вие вярвате като шарани?хайде да ги махаме вече тея прости *** щото ми писна
135
4
 
14
 
! Отговори
БТК преди 13 години
Сега в Пещера ... скоро и във вашият град!
134
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ е най-гадната уродлива Форма на Фашизъм така наречената полицейска диктатура. Хитлер и Армията му са се борили за националните интереси на държавата си. ГЕРБ е глобалиска , антинационална , антибългарска диктатура Форма На Гобален Фашизъм подханван от САЩ за унищоване на националните държави. А България е опитно зайче. Понеже САЩ са скупщина от *** и ***, мелизи от всички раси.
133
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скопени мозъци не гледате ли че Тоталитарната Държава се Завръща. ГЕРБ , Боко и Цеко изградиха една полицейска диктура. Няма кой да се противопостави на това безумие наречено ГЕРБ няма армия , няма опзиция. Полицията и ГЕРБ изе всички фунции на държавата и преследва всеки кой не с ГЕРБ.
132
2
 
14
 
! Отговори
133 преди 13 години
абе то ясно че и срс-тата, дето си риташе с някого и дето говореше за фабрикатана Мишо бирата пак някой му ги е скалъпил... то й самия си е един голям скандал еле пък дружките дето си ги е събрал от кол и въже...
131
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОМНЕТАТА СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С ГЛУПОСТИА ВСЪЩНОСТ ДО МОМЕНТА БОРИСОВ НЕ ВЛЕЗНАЛ НИТО В ЕДИН ГОЛЯМ СКАНДАЛКОМУНЕТАТА СЕ ЗАНИМАВАТ С 6ТЕ АПАРТАМЕНТА НА ЦВЕТАНОВ И ТОРТИ СЪС СВЕЩИЧКИАКО СТЕ ЗАБРАВИЛИ ПРИ СТАНИШЕВСАМО БАТКО И БРАТКО ОТКРАДНАХА 350 МИЛИОНАСПРЯХА ЕВРОФОНДОВЕТЕА СТАНИШЕВ ИЗНЕСЕ ДОКЛАДА С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ГО ДАДЕ НА НАЗНАЧЕНАТА ОТ БСП И БКП БИЗНЕС МАФИЯАКО БСП НЕ СЕ БЕШЕ ОКОПАЛА В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ДО СЕГА ПОЛОВИНТА ИМ ЛИДЕРИ ДА СА В ПАНДЕЛАТА
130
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ е мафия
129
7
 
3
 
! Отговори
Пената преди 13 години
Маиката на НИКОЛАИ стар МЕТЛА на троината коалиция ку..........на