Куче нахапа 8-годишно дете в Асеновград

72-годишен мъж, опитал да помогне, също е пострадал
Обновена: 8 юли 2011 14:54 | 8 юли 2011 10:34,
130
Куче нахапа 8-годишно дете в Асеновград
Снимка: Архив, Булфото

Домашно куче нахапа дете и възрастен мъж в Асеновград.

Около 17,00 часа вчера кучето – кръстоска между чао-чао и овчарско куче, се нахвърлило без причина върху 8-годишното момче, което минавало по ул. „Марин Дринов“. 

Съборило детето на земята и започнало да го хапе по гърдите. Случайно минаващ по улицата 72-годишен мъж чул писъците на момчето и се опитал да помогне, но кучето нападнало и него.

Възрастният мъж е ухапан няколко пъти по двете ръце. Въпреки това асеновградчанинът успял да удари кучето с намиращ се в близост скейтборд.

Животното побягнало и било вързано от брата на собственика му в двора на къщата им.

Детето и възрастният мъж са откарани в болница в Пловдив. Детето е оставено за лечение в болницата с ухапвания по дясното рамо и дясното бедро, а мъжът е изписан за домашно лечение.

По първоначални данни кучето, собственост на 40-годишен асеновградчанин, обикновено е стояло вързано в двора, но успяло да се откачи от веригата си и да излезе на улицата.

Полицията в Асеновград продължава работата по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: кученахапано дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
1
 
! Отговори
ПАК въпрос преди 11 години
Никой май не се интересува какво стана с Ерол Халим? И какво стана с песа?
127
0
 
4
 
! Отговори
QUESTION преди 12 години
Какво става с Ерол? Май още е на свобода. Някой не си върши работата. Поне песа да беше умъртвен или поне кастриран. Йок. Недейте забравя! Ерол Халим трябва да си получи заслуженото за назидание, да няма повече нахапани деца в България.
126
0
 
7
 
! Отговори
ПВ преди 12 години
А в репортажа на бтв беше написано Ерол Феимов, тоя май има няколко имена. Видях номера на колата - РВ 5260 AM, с която бе откаран песа в частен приют. Вероятно го е оставил да лае около някоя авто морга.
125
1
 
7
 
! Отговори
ИМЕТО преди 12 години
Името на получовека кучкар е Ерол Халим (40 год.)Занимава се незаконна автоморга, прочетете в интернет. Пожелавам му неговия син да бъде изпохапан от куче. Иначе е нагъл и няма да разбере, че песа трябва да бъде убит , а не пренесен да живее другаде. Трябва да му се стршат ръцете на тоя Ерол Халим. Нека името му се помни с лошо и да го накаже и Господ и Аллах, ако изобщо е вярващ.
124
0
 
8
 
! Отговори
ХАСКОВО преди 12 години
Животното е собственост на 40-годишния Ерол Халим, който го отглеждал в двора си вече 4-та година.Прочетете за този Ерол Халим по интернет:За трети път Регионалната екоинспекция е издала предписание на Ерол Халим да затвори незаконната си автоморга. Хасково.Тоя *** не спазва законите. Има син на име Емре.
123
0
 
3
 
! Отговори
от горе преди 12 години
аллах да ти го върне гадняр *** говоря за собственика
122
0
 
7
 
! Отговори
не е важно преди 12 години
ЕРОЛЧО АКО НАХАПАНОТО ДЕТЕ Е ТВОЕТО КАК ЩЕ РЕАГИРАШ БЕ *** ,СМЪРТ ЗА КУЧЕТО,ЗАТВОР ЗА СОБСТВЕНИКА ,НО В ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ДА СТАНЕ ТОВА,ТАКА ЧЕ МОЯТ СЪВЕТ Е ПОДПАЛЕТЕ МУ СЕРГИЯТА НА ПАЗАРА ТОВА ПОНЕ Е ЛЕСНО И ЩЕ МУ БРЪКНИТЕ В ДЖОБА НЕУСЕТНО ИНАЧЕ ТУРЧИНА ЩЕ ПОДКУПИ ВЛАСТИТЕ ТОЙ ИМА БИЗНЕС ИМА И ПАРЗАКАРАЛ КУЧЕТО ПРИ ПОЗНАТИ ,АКО БЕШЕ МЪЖ НА МЯСТО,ЩЕШЕ ДА УБИЕ БЯСНОТО КУЧЕ ,ЕРОЛЕ ПОЖЕЛАВАМ ТИ ТВОЯТ СИН ДА БЪДЕ ОСАКЪТЕН НЕ ОТ КУЧЕ А ОТ МЕЧКА ДА ПОЧУВСТВАШ ТОГАВА КАК БОЛИ
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
koga 6e 4uem dete nahapa ku4e
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
lulz
119
2
 
9
 
! Отговори
123 преди 12 години
мамка ви мръсни кучкари!
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по улиците няма място за безстопанствени ***. или в кучкарници или да ги приспиват. малко хуманно отношение към хората най-накрая..
117
3
 
4
 
! Отговори
до119 преди 12 години
*** шо не ходиш да се шибаш с краставите си ***
116
6
 
1
 
! Отговори
of 116 преди 12 години
Жоре, я си затвари плювалника!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!От толкова злоба и явното ти повече свободно време не зацепва. 100% ще има последствия за стопанина ти какво се чешаш краставото мнение тук? ЧИБА
115
3
 
3
 
! Отговори
ALEX преди 12 години
BEILIS LI SI ...ILI EBEEILIS ,NO DA SE IZPRAZNIA NA UMRELITE TI DECA V USTATA PREDI DA OTIDAT TAM KUDETO IM E MIASTOTO!!!
114
3
 
26
 
! Отговори
Georgi преди 12 години
Да ви е.а в кучкарите смотани. Ако това беше вашето дете как ли ще реагирате? Вероятно детето е карало скейборда с който се е опитал да помогне дядото. Кучетата , особенно *** мръсни често нападат хора на колело или друго движещо се средство. На тия дето викат че кучето струвало повече , макар да е гадно им пожелавам да се случи на техните деца да ги питам тодав. Сега родителите на детето трябва да отсъдят съдбата и на псето и на собственика му. Големите кучета -наморник ,бездомните аут
113
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако кучето е толкова важно за стопанина, да му извадят зъбиде и да си го храни с кашички гадния хаплю. Това дете ще получи травма за цял живот
112
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еакива опасни породи да ги държат в клетки или да ги убиват, На свобода те самите са убийци
111
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Щатите са хуманни, там не ги убиват, там ги ПРИСПИВАТ...
110
1
 
1
 
! Отговори
от 89 до 100 преди 12 години
Сложил съм ти плюсче на коментара на едно мнение сме, репликирах те просто за да изкажа погнусата си от простотията която е плъзнала навсякъде.
109
3
 
7
 
! Отговори
относно 102 103 преди 12 години
*** е Бейлис и му пожелавам да го нахапе пес, както него така и близките му.