Питбул нападна 10-годишно момче от Хасково

Детето е прието в болница, има 12 шева на крака
Обновена: 5 авг 2011 18:30 | 5 авг 2011 18:23,
89
Питбул нападна 10-годишно момче от Хасково
Снимка: Булфото

10-годишно момче от Хасково е с 12 шева на крака, след като бе нахапано от куче. Инцидентът станал на ул. "Градинска" пред хранителен магазин в града.

Свидетели на случката разказаха, че собственикът на кучето дал на момчето да подържи четириногото, докато пазарува. Други деца обаче започнали да дразнят кучето, то се разгневило и захапало 10-годишното дете.

Веднага след инцидента на място е пристигнал екип на Спешна помощ, който откарал детето в Ортопедичното отделение на МБАЛ-Хасково.

От полицията заявиха, че по случая е образувана преписка и собственикът на кучето е установен.

Той живее на ул. "Извор" в Хасково под наем почти от година. Негови съседи обясниха, че почти не се появявал там, много рядко го виждали, а кучето определено не ги притеснявало и не изглеждало агресивно.

Повдигането на обвинение срещу собственика на кучето ще се забави. Причината е, че съдебният лекар д-р Христо Еленски е в отпуск и няма кой да се произнесе дали раната на крака на момчето е средна или тежка телесна повреда.

Веднага след като това стане възможно, случаят ще бъде предаден на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Амчи тоя съдебен доктор ако е пет години в отпуска какво а?????
67
6
 
11
 
! Отговори
?????????????? преди 12 години
Галина, кучешкият и човешкият живот ЗАПОЧВАТ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН И ЗАВЪРШВАТ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН!Това, че можеш да убиеш куче, не означава ли, че куче може да ТЕ ухапе?
66
9
 
13
 
! Отговори
Галина преди 12 години
След като в достатъчно много страни такива породи кучета са забранени за отглеждане, то в нашата страна ще продължава да има нахапани хора, инфантилни животоподобни стопанчета, които забравят, че всъщност принадлежат на човешката раса и неосъдени такива, за които 'милото питбулче' е нахапало дете, защото някой го е подразнил.
65
6
 
19
 
! Отговори
ми преди 12 години
"Свидетели на случката разказаха, че собственикът на кучето дал на момчето да подържи четириногото, докато пазарува. Други деца обаче започнали да дразнят кучето, то се разгневило и захапало 10-годишното дете." - А кога ще повдигнат обвинение срещу децата? Прочетете Стивън Кинг - не пише само за вампири. В децата се проявяват всички лоши неща , които ги има и у възрастните.Те изобщо не са само и единствено ангелчета.
64
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучемраз, да те черпя един кренвирш?
63
9
 
6
 
! Отговори
Кучемраз преди 12 години
Гледката е невероятна!!Ланат в кремвирш и но проблема!!!
62
6
 
4
 
! Отговори
ppp13 преди 12 години
da go duhate zoofili, sobstvenika e likvidiral ku4eto vednaga! kakto i zaslujava.
61
8
 
5
 
! Отговори
Съдбата преди 12 години
Има доста деца, дето само ядат хляб. Може да е нехуманно, но е напълно нормално да има естествен подбор. Затова - който оцелял - оцелял.
60
7
 
15
 
! Отговори
poohy преди 12 години
" ... другите деца започнали да дразнят кучето... " Те са виновни! Кучето е невинно, не можеш да очакваш да им маха с опашка и да е спокойно. Явно са лоши деца. Ако не беше кучето, щяха да дразнят детето. ... И да не ми се обяснява, че кучетата са лоши, ей по-горе 17г. момиче е загинало при катастрофа - никой не нарича 19г. убиец /без да е дразнен/ лош.
59
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, има 10 годишни ***, които после стават 20, че и 30-годишни ***. Нека ги хапят.
58
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
10 годишните деца са много опасни и агресивни.Питбула се е опитвал да оцелее и се е защитавал.
57
6
 
6
 
! Отговори
Кучкар преди 12 години
Нищо им няма на питбулите, но не си навирайте простите тикви в устата им. То не може да сте свикнали да се деркате със всичко около себе си и да пропуснете кучетата, ама поне имайте страх!
56
13
 
8
 
! Отговори
ткрп преди 12 години
Спрямо питбулите трябва да бъде приложен "Щама на Юда" т.е избиване на целият клас животни.Опасни са
55
1
 
16
 
! Отговори
Лопатата преди 12 години
В Хасково нещата ще се оправят когато спрат да гледат турски сериали и да слушат чалга.
54
4
 
3
 
! Отговори
До Стефан преди 12 години
,,В Европа не можеш да видиш улични кучета. Това понятие съществува само в Бъгария.,,--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Айде бе,ти май не си излизал извън България.Даже само,,Това го има само в България,, го има и навън,мога да ти изброя поне 5 държави.А иначе собственика на песа си е за затвор!
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Други деца обаче започнали да дразнят кучето,Decat adrazneshti kucheto da platiat globa 500 leva. Ako drazneha nekoi rubat mutrak shteha vsichkite da sa u bolnica.
52
3
 
9
 
! Отговори
PAVE преди 12 години
SOBSTVENIKA DA BUDE GLOBEN S 5000 L.V.TOVA E PREVANTIVNA MQRKA ZA SAMOZABRAVILITE SE SOBSTVENICI NA KU4ETA ,KOITO SE RAZHOJDAT BEZ NAMORDNIK I PRIDRUJITEL.
51
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тва дете кво прави на улицата? Да си седи дома. В кучешката държава улиците са за кучета.
50
6
 
17
 
! Отговори
до Стефан преди 12 години
Ти,Стефчо,знаеш ли ка се умира от отрова ?Или само си мислиш ,че си много ербап-хуманист ?Виждал иси как умира някой от отрова?Ако в убиството може да има термин "хуманно" ,то определено там не се включва отрова. И забравете за "страшните" породи кучета! Страшни сме ние ,хората. От нас зависи въпитанието на кучетои това да предвидим реакциите му.В случая е виновен собственика и именно той трябва да понесе много тежка отговорност за немърливостта си и безхаберието (да не кажа малоумието) си.
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
47-ми,кое му е нелепото?Скоро няма да станат лекари тука да ви слугуват,продължавайте да лаете по тях.