Царчèто се предаде. Кирил-младши плашел с убийство

Той стана вторият от клана, който влезе в ареста
Обновена: 3 окт 2011 16:37 | 3 окт 2011 15:37,
141
Царчèто се предаде. Кирил-младши плашел с убийство
Кирил Рашков. Снимка: БТА

Внукът на Кирил Рашков – Кирил-младши, който бе обявен за общодържавно издирване по обвинение за закана за убийство, се е предал. 

Предстои да му бъдат повдигнати обвинения за заплахи за убийство, съобщи районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров.

Обвинителите са получили жалба от Веселин Христев, в която се твърди, че внукът на Кирил Рашков го е заплашил с убийство около 20 минути преди да бъде прегазен Ангел Петров.

Според прокуратурата до момента има достатъчно данни, уличаващи един от наследниците на Рашков в престъплението.

По неофициална информация от прокуратурата адвокатът на Рашков го е убедил доброволно да се предаде на органите на реда.

Кирил Рашков - младши се е явил сам във Второ полицейско управление с адвокат.

Той е задържан с полицейска мярка задържане за 24 часа, предстои да му бъде повдигнато обвинение и да му бъде взета мярка задържане за 72 часа по проверката на Районна прокуратура в Асеновград.

Полицията няма данни Рашков да е бягал и да е ходил в чужбина.

За същото престъпление – две закани за убийство към Веселин Христев и Иванка Петрова, дядото Кирил Рашков е с постоянна мярка „задържане под стража”, наложена от Районния съд в Асеновград.

Още по темата
Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Това доведе до размирици в селото, при което бяха опожарени къщи на фамилия Рашкови. След случилото се напрежението се отпуши и последваха протести в цялата страна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
16
 
! Отговори
H.Poirot преди 12 години
Абе то свестни *** има, Аз познавам едно такова момче! Ама то са го сбъркали от горе - трябвало е да се роди българин! Не си заслужава етноса.
53
3
 
34
 
! Отговори
BUDKO преди 12 години
Няма свестни ***.Това не са хора,а дивашко племе,което е спряло развитие преди стотици години.
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Vchera *** sa napadnali semeistvo v Sofia, koeto se e opitalo da predotvrati krajba. Za sajalenie sofianci ne sa kato Plovdivchani!
51
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко дойде на власт на вълната на ОМРАЗАТА. Цялото му "управление" беше изпълнено с НАСАЖДАНЕ на ОМРАЗА.Министрите да се мразят.Българите да мразят турците.Бедните да мразят богарите.Днешните да мразят вчерашните.Младите да мразят старите и обратното.Но сега идва време да се "Плати сметката".И главният ПЛАЩАЧ ще е Бойко.
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предложение за решаване мирно и тихо *** проблем. В момента се строи нов завод за изгаряне на отпадъците. Огънят ще загрява вода, а водата ще движи турбини и ще има голяма полза от *** население, тъй като вече няма да крадат само ток, а ще го произвеждат. Отпадъците от горенето ще са под формата на обогатена почва и с тях ще торим нивите и градините, т.е. *** вече няма да обират само труда на българите, а и ще участват активно и в зеленчукопроизводството.
49
1
 
1
 
! Отговори
до възмУтен преди 12 години
прЕкрито?!?
48
1
 
6
 
! Отговори
ne преди 12 години
те и сега нищо няма да им направят, няма осъден в България за заплаха, смешно е....
47
1
 
33
 
! Отговори
? преди 12 години
Това ли е *** дето с братЧедити викало на българчетата "***"?Той не е ли от същите, дето са си спретвали изнасилвания на български момичета за забавление?Не е ли от тези,дето са карали с превишена скорост подарените от дядо си автомобили?От тези,дето са решили,че са богопомазани?...Защо ги пази до преди дни полицията?
46
1
 
11
 
! Отговори
дистрибутор преди 12 години
Това с разследването на доказани престъпници е като"Шменти капели"на Въргала най-новия филм,ние искаме бързи процедури отнемане на имуществото и ефективни присъди,иначе ще има протести до дупка....
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе какви са тия българи бе? Тия родители на загиналия младеж какви хора са? Толкова ли не могат да си намерят от някъде оръжие и да започнат избиване на *** на ред. Загубиха сина си , какво повече да губят?
44
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Две седмици не искате да направите нищо на десетина мръсни ***, защото ви плащат.И се стремите да докажете на българите че не знаят какво е черно и какво е бяло! Брях!!! Големи идеалисти сте. Павлик Морозов ще ви завиди!!!
43
0
 
15
 
! Отговори
Марчев преди 12 години
До 30/ Колега, то театрото вече започна с това, че на Рашков повдигнаха обвиения за заплаха за убийство, а не за поръчителство! Смешни органи в смешна държава!
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според Прокуратурата има достатъчно данни...ей тва ми е любимо, а дали наистина са достатъчно? И за мен има достатъчно данни да кажа,че Рашкови са престъпници... Ама защо ли питам , все пак на една национална телевизия мотото и е: Истината е въпрос на гледна точка.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе кои са им продажните адвокати... май са българия с голяма лапачка.... и големи връзки в бесепе и олигарси!
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от малкия *** като порасне знаете ли какво ще стане дърт мазен ***
39
0
 
14
 
! Отговори
d преди 12 години
а принцеса миролюба?
38
0
 
34
 
! Отговори
copy/paste преди 12 години
ИЗЛЕЗТЕ СОФИЯНЦИ, ТАКА КАКТО ИЗЛЯЗОХА БЪЛГАРИТЕ В ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС. ВИЕ СТЕ НАЙ-МНОГОБРОЙНИ, А ПРОТЕСТА ВИ НАЙ-МАЛЪК.ИЗЛЕЗТЕ, ПОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ БУДНИ БЪЛГАРИ И НЕ ИСКАТЕ ВЕЧЕ ДА СТЕ РОБИ В РОБСКАТА ДЪРЖАВАИЗЛЕЗТЕ И НИЕ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ.
37
0
 
15
 
! Отговори
! преди 12 години
Значи, ако речеш да започнеш честен бизнес, същите тези данъчни, общинари и т.н. ще те бият през ръцете, докато не се откажеш; в същия момент под носа им живее един, който не знае що е работа, ама живее в палат, кара прескъпи коли, плаши, унижава и убива хора и се ползва от уважение на поредната правяща партия. Ами- нямам думи, защото няма как да имам надежда в институциите; остава Господ, който си знае работата!
36
0
 
11
 
! Отговори
123 преди 12 години
СТИГА СТЕ ВИКАЛИ НА ТИЯ *** ЦАРЕ И ПРИЦОВЕ И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО !!!!
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според прокуратурата до момента има достатъчно данни...На съда пак няма да му стигнат.