До месец лъсват данъчните далавери на Цар Киро

Открити са пропуски по работата върху две от фирмите му
Обновена: 3 окт 2011 14:39 | 3 окт 2011 11:00,
154
До месец лъсват данъчните далавери на Цар Киро
Кирил Рашков. Снимка: БТА

До месец ще приключи проверката на НАП-Пловдив, с която трябва да се реши имало ли е нарушения на данъчните, проверявали имотите на Кирил Рашков през 2010 г.

Това обяви Божана Илиева от пресцентъра на Приходната администрация в града пред "Фокус".

Проверяват се 12 физически лица и 56 дружества, свързани с Рашков и роднините му, и вече има запорирани сметки и имоти, уточни тя.

В момента се проверяват общо 6 негови фирми.

През годините данъчните в Пловдив са проверявали само две от фирмите му до момента – "Шато Ванита" и "Евростандарт".

И при двете са открити пропуски в работата на администрацията, защото се оказва, че има неизплатени допълнителни данъчни задължения с години.

"Шато Ванита" е първият цех за алкохол в Първенец на Рашков. Последната проверка на фирмата е през 2002 г. Тогава са извършени четири ревизии и са открити неотчетени приходи.

"Евростандарт" е спиртоварната на Рашков в Катуница. Последната ревизия на данъчните там е от 2009 г. и отново са открити разминавания в дължимото и разплатеното.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
volen преди 12 години
abe sega se rovat do v4era vsi4ki ot dana4noto mu kriha danacite a sega se rovat te ne go poznavaha samo snaeha koga da idat da si vzemat pari4kite te ne snaeha za nego ni6to dori i boiko ne go poznaval
147
1
 
2
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
Като чета за Киро ***, та се сещам за Цецо кафето. Какво стана с неговата проверка и какво наказание отнесоха родителите на жена му за укрити доходи? Отговор - Същото ще е и за Киро ***. Ами Цецко какво наказание отнесе за клеветата с бебето в Горна Оряховица?
146
2
 
4
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 12 години
АМИ АКО НЕ ЛЪСНАТ ЩО ЩЕ ПРАВИТЕ БЕ ИЗМАМНИЦИ НАГЛИ ?!?
145
0
 
3
 
! Отговори
Българан преди 12 години
След месец, таман след изборите! Ще видим как ще гласуват *** и ако не гласуват както Бойко иска ще има обвинения. Ако спечелят "нашите" хора тогава нещата ще се уталожат и хората ще забравят!
144
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дрън дрън ярина
143
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A zashto sled mesez??? 20mgodini ne vi li stignaha da go proverite !!!??? Ili sled mesez shte sa minali izborite ,a????!!!!
142
2
 
0
 
! Отговори
ivo преди 12 години
govorete za bezraboticata utre nqmate kokvo da qdete prosti bg
141
0
 
9
 
! Отговори
Бастуня преди 12 години
А 20 години какво лъскахте, а?
140
0
 
2
 
! Отговори
анонимнъ преди 12 години
До месец ще лъснат други ТЕЗИ за укриване на парички и нередности в бизнеса, а що се отнася до неговите далавери, всички знаем, че има....просто чакаме данни
139
0
 
4
 
! Отговори
Евростандарт преди 12 години
Те на тва се вика Евростандарт ... бая чиновничета са се облажили и са стигнали този евро.... стандарт ....
138
1
 
1
 
! Отговори
from cyprus преди 12 години
tozi *** typ *** kak moshe da e sar... xora nedeqte drugite xora da atakyvate ako atakyvate sqalatamu familiq atakyvaqte a ne drugite xora.. edan bulgarska duma kolish go pi4esh go pak e siganen ***
137
1
 
2
 
! Отговори
Ganja преди 12 години
Zatriite go toz mrusnik !
136
1
 
12
 
! Отговори
Мноо са бързи преди 12 години
1 месец? Е то това в България си е по бързата процедура.Браво на следователите, браво на съда. Адекватни както винаги.
135
3
 
8
 
! Отговори
бариш манчо преди 12 години
почетния член на герб никой не може да го пипаааааа
134
1
 
7
 
! Отговори
ринго преди 12 години
всичко е ала бала ...*** още от комунистическо си е върлпрестъпник но поне лежа в затвора за кражба на сребро от завода за контактори .Сега в така наречена от някой демократична БГ *** с пачките е недосегаем .Много са такива като него и българи има доста сред тях така че само шпиц комонди за такива и тихо тихо по стълбовете за назидание само тогава ще се оправим .Това е истинският закон тези другите са фалшиви и недейственни разпадат се при шума на банкнотите.Време е за БРИГАДИ....
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой държи монопола с алкохола милиционерите е 30 години спаха - циркаджии , ами с цигарите *** Ушев = вика Цар Киро
132
1
 
0
 
! Отговори
1234 преди 12 години
vbox7/play:mce927e280 ГЛЕДАИТЕ И ТОГАВА ГОВЕРЕТЕ ТИХОООО,ЧЕ СТЕ ПО ЗЛЕ И ОД ***...
131
1
 
7
 
! Отговори
Далавери преди 12 години
До месец ще приключи проверката на НАП-Пловдив, с която трябва да се реши имало ли е нарушения на данъчните, проверявали имотите на Кирил Рашков през 2010 г. - обяви Божана Илиева от пресцентъра на Приходната администрация в Пловдив пред "Фокус". През годините досега данъчните в Пловдив са проверявали само две от фирмите му . В момента се проверяват общо 6 негови фирми, 12 физически лица и 56 дружества, свързани с Рашков и роднините му и вече има запорирани сметки и имоти."Шато Ванита" е първият цех за алкохол в с.Първенец на Рашков. Последната проверка на фирмата е през 2002 г. и са открити неотчетени приходи. "Евростандарт" пък е спиртоварната на Рашков в Катуница. Последната ревизия на данъчните там е от 2009 г. и отново са открити разминавания в дължимото и разплатеното.Интересно защо от НАП не са изпратили екип за ревизия от София, а са се доверили на пловдивския филиал, който от 8 години удпешно е замитал следите. Още по-интересно става защо районната и пловдивската прокуратура не са се заинтересували от разминаванията и не са прибрали Киро *** още тогава на топло. Очевидно и в пловдивско парите вместо наказанията отдавна са на мода.
130
1
 
12
 
! Отговори
Fullrange преди 12 години
Този месец им е необходим да измислят колко далавери могат да покрият, а не да изкарат наяве. Всичко им е пределно ясно.......
129
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А кога ще "лъснат" хората, които не са си вършили работата и благодаренеие на тяхното бездействие се е стигнало до "пропуски по работата върху две от фирмите му"?Кога и как ще бъдат санкционирани те?