Царчèто се предаде. Кирил-младши плашел с убийство

Той стана вторият от клана, който влезе в ареста
Обновена: 3 окт 2011 16:37 | 3 окт 2011 15:37,
141
Царчèто се предаде. Кирил-младши плашел с убийство
Кирил Рашков. Снимка: БТА

Внукът на Кирил Рашков – Кирил-младши, който бе обявен за общодържавно издирване по обвинение за закана за убийство, се е предал. 

Предстои да му бъдат повдигнати обвинения за заплахи за убийство, съобщи районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров.

Обвинителите са получили жалба от Веселин Христев, в която се твърди, че внукът на Кирил Рашков го е заплашил с убийство около 20 минути преди да бъде прегазен Ангел Петров.

Според прокуратурата до момента има достатъчно данни, уличаващи един от наследниците на Рашков в престъплението.

По неофициална информация от прокуратурата адвокатът на Рашков го е убедил доброволно да се предаде на органите на реда.

Кирил Рашков - младши се е явил сам във Второ полицейско управление с адвокат.

Той е задържан с полицейска мярка задържане за 24 часа, предстои да му бъде повдигнато обвинение и да му бъде взета мярка задържане за 72 часа по проверката на Районна прокуратура в Асеновград.

Полицията няма данни Рашков да е бягал и да е ходил в чужбина.

За същото престъпление – две закани за убийство към Веселин Христев и Иванка Петрова, дядото Кирил Рашков е с постоянна мярка „задържане под стража”, наложена от Районния съд в Асеновград.

Още по темата
Кирил Рашков и фамилията му бяха изведени от Катуница, след като на 23 септември в селото бе прегазен 19-годишният Ангел Петров, а според местните жители престъплението е извършено от хора на Цар Киро.

Това доведе до размирици в селото, при което бяха опожарени къщи на фамилия Рашкови. След случилото се напрежението се отпуши и последваха протести в цялата страна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
5
 
3
 
! Отговори
220V преди 12 години
По скоро някой руски функционер с болни амбиции е за думата Наглост ; Хамстера е добър пример за ***
73
0
 
15
 
! Отговори
Нагъл циганин е тоя преди 12 години
Тази снимка трябва да я сложат в енциклопедията до думичката НАГЛОСТ.
72
1
 
38
 
! Отговори
МЪЖКАРИ преди 12 години
От известно време сме ощастливени от новината, че в България имало мъжкари - Ицето Стоичков и неговите приятели от МВР, пардон, ГЕРБ.По-късно разбрахме какво е да си мъжкар. Мъжкарско е да слушаш концерти на Веско Маринов, докато държавата ти гори. Мъжкарско е да си пиеш кафето и да подкрепяш Йордан Лечков - с присъда, още осем висящи дела, спрени еврофондове заради корупционен модел на обществени поръчки. Вече два пъти компрометирал изборите в Сливен с масово купуване на гласове Мъжкарско е да подкрепяш Кирил Йорданов във Варна и да го обявяваш за пръв приятел. С надеждата, че ще си припишеш победа, спечелена с купени гласове Мъжкарско е да подкрепяш Каварненския тарикат Цонко, с тримата най-приближени служители на общината окошарени за корупция и кражба на общинска земя, с *** кмет от дясната му страна, обявил търговията с гласове за успешен модел на интеграция. Отново в очакване на победа с купени гласове Мъжкарско е да обявиш да включиш на избираеми места в столичната си листа хората, които са изнудвали собствения ти кандидат-президент за половин милион евро и са лицата на корупцията в столичната община от няколко години преди да вземеш властта, та до днес, и очевидно - и утре Забравих мъжкарите са били на концерт на Веско Маринов, те не знаят какво е станало Всъщност същите мъжкари, тогава ръководители на МВР (още не се казваше ГЕРБ, а само МВР) преди девет години разхождаха едни други *** барони из страната, вместо да предадат на съд виновните (ако има такива) и да възпрат развилнялата се тълпа във Видин.Сега разбирам. Мъжкарството е обратно на мъжеството. Овца без история в лъвска кожа. Мизерия, както казваше капитан Б. Борисов (нищо общо, честно момче от село) - ротният ми в казармата. Или както казват Deep Purple - Maybe Im a Leo, but I aint a lion
71
1
 
26
 
! Отговори
Гадател преди 12 години
Нека позная ! Условни присъди и липса на доказателства. Да, така ще завърши драмата. А днес *** нападнали хора в София !
70
0
 
16
 
! Отговори
Пловдив преди 12 години
Докога!? 40 *** пребиха семейство, заловило ром крадец03 Октомври 2011; 13:02 Видяна 756 пъти, 4 коментараТрима мъже и две жени са пострадали при побой в столичния квартал Модерно предградие" тази нощ, съобщиха от МВР.При опит за кражба на къща в Модерно предградие", двама мъже задържат крадеца. Това е мъж и негов приятел, който му гостува, пише БЛИЦ.В отговор група от 40 роми атакуват двамата мъже, задържали крадеца. Незабавно е бил подаден сигнал до 112, но от централата разпитвали за имената на потърпевшите. *** се нахвърлили върху двамата мъже, задържали грабителя, свалили ги на земята и с ритници в главата ги пратили в безсъзнание. Съпругата на единия мъж също е с охлузни рани.От побоя единият от мъжете е със счупена челюст, а другия със потрошена скула и нос. При *** вендета е пострадал още един мъж и жена, които са изписани от "Пирогов" за домашно лечение.
69
0
 
3
 
! Отговори
Snimka преди 12 години
Ne e lo6o da mu vidim snimkata na hubostnika! Kato go pusnat, da moje 4ovek da ima edno na um ako go sre6tne ,nedaj Boje, njakade!!!
68
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И защо да не се предаде? Ще полежи в следствения до изборите, след това ще го пуснат по живо-по здраво, ще осъди България в Страсбург, а "Листопад" ще навлезе в третия си сезон. Кучето си лае, керванът си върви.
67
0
 
18
 
! Отговори
Buba преди 12 години
В България винаги, ама винаги трябва да се стигне до крайности, за да се задействат тези, на които ние плащаме заплатите с нашите данъци! Само, че не знам защо (или знам) се съмнявам, че този или някой от неговото семейство ще влезе в затвора.
66
8
 
11
 
! Отговори
velofan преди 12 години
Досега не съм гласувал за ГЕРБ, но ако вкарат този от снимката и внук му за 10-15 години на топло,на следващите избори ИМАТ МОЯ ГЛАС...
65
1
 
30
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 12 години
Скъпи българи. Забравете на коя партия симпатизирате. Трябва да покажем единство срещу цигaнският проблем. Вчера в Пловдив момчетата и момичета от агитките на Ботев и Локо Пловдив показаха как трябва да се действа. Те обикновено не се понасят по стадионите но вчера бяха рамо до рамо в протеста срещу *** своеволия.
64
1
 
5
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
Евала Ванка.Така ли му викат вече на сапуна.Готино е.
63
3
 
1
 
! Отговори
Бай Асан до 54 преди 12 години
Мноу си компетентен, ама май не си у ред!
62
18
 
5
 
! Отговори
Криминален преди 12 години
Криминален случай. Бащата на убитото момче (Бог да го прости!) е син на бившата кметица на Катуница. *** на Киро от години си имали разправии със семейството. И двете страни са пускали множество жалби едни против други в МВР. Това не е причина за "*** ***". Дори да има такава причина, сапуна е демоде - все повече хора ползват течни препарати, веро, парфюмирани концентрати и т.н. Лично аз не бих се измил със *** от *** или изобщо от каквито и да е. Спрете психозота. Лъжат ви.
61
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПИТАТ МОМИЧЕТА ОТ КАТУНИЦА ЗАЩОТО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ СА БИЛИ ИЗНАСИЛВАНИ ОТ ЕЙ ТОЯ *** И НЕГОВИ ПРИЯТЕЛЧЕТА!
60
1
 
17
 
! Отговори
Праведен преди 12 години
На тоя играч мястото му е в затвора, а имуществото му - конфискувано!
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО! НАЙ НАКРАЯ МАЙ ПОЧВАТ ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! ДАНО ГИ СЪДЯТ!
58
2
 
45
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Когато институциите се превърнат проституции............Няма държава има само оглозган Народ
57
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако не бе се случила тази трагедия с момчето , за жалост, нямаше така да се размирише клозета Б.Г. Всичко щеше да си върви по старите канали, плащанията към отговорните тлъсти чичковци, замижаването по проблемите и така докато не се препълни кинефа Б.Г.
56
2
 
25
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Цялата рода на този трябва да се преправи на вещество, получено от мазнина, пресечена с химическа основа, което се разтваря във вода и абсорбира нечистотиите при пране и миене.
55
1
 
8
 
! Отговори
666 преди 12 години
Specialno toia - v zatvora do jivot! Bes pravo na objalvane i amnistia!