До месец лъсват данъчните далавери на Цар Киро

Открити са пропуски по работата върху две от фирмите му
Обновена: 3 окт 2011 14:39 | 3 окт 2011 11:00,
154
До месец лъсват данъчните далавери на Цар Киро
Кирил Рашков. Снимка: БТА

До месец ще приключи проверката на НАП-Пловдив, с която трябва да се реши имало ли е нарушения на данъчните, проверявали имотите на Кирил Рашков през 2010 г.

Това обяви Божана Илиева от пресцентъра на Приходната администрация в града пред "Фокус".

Проверяват се 12 физически лица и 56 дружества, свързани с Рашков и роднините му, и вече има запорирани сметки и имоти, уточни тя.

В момента се проверяват общо 6 негови фирми.

През годините данъчните в Пловдив са проверявали само две от фирмите му до момента – "Шато Ванита" и "Евростандарт".

И при двете са открити пропуски в работата на администрацията, защото се оказва, че има неизплатени допълнителни данъчни задължения с години.

"Шато Ванита" е първият цех за алкохол в Първенец на Рашков. Последната проверка на фирмата е през 2002 г. Тогава са извършени четири ревизии и са открити неотчетени приходи.

"Евростандарт" е спиртоварната на Рашков в Катуница. Последната ревизия на данъчните там е от 2009 г. и отново са открити разминавания в дължимото и разплатеното.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
6
 
! Отговори
до 129 преди 12 години
защо си тръгнал да ми даваш САЩ за пример, що не ни наредиш до Монако бе ***..това само някоя щастлива мида от ГЕРБ, може да го измисли...а писна ми от ***
127
2
 
7
 
! Отговори
AZ преди 12 години
SEGA PAK EDIN MESETS......POSLE DVA.....POSLE NA SVOBODA
126
1
 
21
 
! Отговори
mokto преди 12 години
Докога този наглец ще го изписват като цар. Медиите постоянно се подлагат.
125
0
 
5
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
КОнцерна на Киро е на 5 континента... 1 месец е млако минимум 10тина години за проверка .. после ще видим....
124
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В САЩ има ужасно много НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИ ***.А на всичкото отгоре са и НАГЛИ и АРОГАНТНИ.Сигурно протестиращите *** ще обявят война на САЩ?!
123
2
 
13
 
! Отговори
До вс. софиянци преди 12 години
Заслужавате си го!И без това сте"Софиянци в повече"!Когато цяла България се надигна срещу *** напаст,вие господа столичани с вашите протести от 50-100 човека показахте ,че ни ви пука от тези престъпници!Вместо да изринете тази ***,която преди няколко години уби професора, вие си траете!
122
5
 
1
 
! Отговори
KASAPINA преди 12 години
ABE TI ZNAE6LI KADE MODERNOTO OT TEKIVA SELANI MIE PISNALO IDVAT OT MAINATASI KOPUVAT APARTAMENTI VAV SOFIA I MISLIAT 4E SA SOFIANCI NAI MALKO TRI GENERACI TEIABVA DA JIVEIAT ZA DA STANAT SOFIANCI SELANINA SI OSTAVA SELANIN CEL JIVOT MAINATAVI NA VSI4KI SELANI.
121
1
 
5
 
! Отговори
kasapina преди 12 години
KAKVO BAGERA DA NE BIL MINIOR 4E IMA IMOTI I PARI A MARGINA EBIL KRAVAR I IMA PARI HRISTO KOVA4KI E PLA6TAL DANACI I KAKVO IM NAPRAVIHA SVIRKI.
120
0
 
14
 
! Отговори
Бранимир преди 12 години
*** пребиха семейство в столичния квартал Модерно предградие." Инцидентът е станал около 22.00 часа снощи, когато семейството хванало ***, което се опитвало да разбие апартамента на техен съсед.Веднага сигнализирали за инцидента на телефон 112, като се опитали да задържат момчето - взломаджия, докато дойде полицията.*** обаче успяло да се отскубне и е избягало преди да дойде полицейската патрулка. Само няколко минути след това то се върнало в дома на семейството, подкрепено от още около 40 ***, които започнали да бият цялото семейство.По-късно главният секретар на МВР Калин Георгиев потвърди информацията за инцидента и каза, че действително в него са намесени роми. Става дума за проникване в частен дом, извършителят е задържан след намесата на полицейски служители", каза главният комисар.Установени са и хората, проникнали в частния дом и предстои задържането им. Георгиев посочи обаче, че не разполага с конкретни данни за броя на извършителите.
119
1
 
12
 
! Отговори
13 преди 12 години
Омръзна ми от тоя ***!!!И СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА "ЦАР"!АМАН ОТ *** КАТО НЕГО!!!ЛЪСНАХА ИМ ДЕЛАВЕРИТЕ НА НАП, ДА ГИ УВОЛНЯВАТ НАРЕД И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА,А НЕГОВОТО ИМУЩЕСТВО - ПОД ЗАПОР, ДО ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ДЕЛАТА, ЗА ДА НЕ ГО ПРЕХВЪРЛИ!!!
118
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пак ни мислят за ***"Откритите пропуски" не са пропуски а умишлени корупционни действия.Направилите ги всички до 1 в съда и оттам в затвора. Това са сериозни престъпления срещу държавата и обществото.
117
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** нападнаха семейство в столичния квартал Модерно предградие." Инцидентът е станал около 22.00 часа снощи, когато семейството хванало ***, което се опитвало да разбие апартамента на техен съсед.Веднага сигнализирали за инцидента на телефон 112, като се опитали да задържат момчето - взломаджия, докато дойде полицията.*** обаче успяло да се отскубне и е избягало преди да дойде полицейската патрулка. Само няколко минути след това то се върнало в дома на семейството, подкрепено от още около 40 ***, които започнали да бият цялото семейство.
116
0
 
4
 
! Отговори
шминти капела преди 12 години
къв месец, за 3 дни трябва да излезе всичко. иначе може да се окаже, че държавата има пари от данъците да му връща.
115
0
 
9
 
! Отговори
ИзвънБГ преди 12 години
Да се потърси отговорност на служителите в НАП за тези пропуски, и не само уволние.Интересно ми е защо само за през 2010 г.???За 22 години на зад трябва!
114
2
 
8
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
.... ***-турските мекерета нямат край в МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! Поредния пример е пред вас Дами и Господа! Добре че Ботев и Левски отдавна вече не са между нас защото щяха да ни напуснат повторно но затова пък доста по МЪЧИТЕЛНО отколкото на бесилото като видят "българи" като Петя Раева.. или пък Данчо Ментата.. или да кажем Христо Бисеров!!! Колко мъка има по този свят.:( ! Свършиха ли се БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ РАЕВА ЧЕ БЛИЖЕТЕ ТУРСКО-***.... да не казвам какво! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
113
0
 
13
 
! Отговори
водно конче преди 12 години
моля Ви, журналисти, не го наричайте "цар", а когато все пак се случи, слагайте титлата в кавички.
112
0
 
12
 
! Отговори
скандално! преди 12 години
За Цецко за 6 апартамента им бяха нужни 6 месеца да го проверат (и измислят как да го оправдаят) а за този *** - за 6 фирми им трябва един месец!!!Смешници!
111
0
 
22
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 12 години
Да не намесвайте Турците. Те не са виновни. И те хранят *** ***. Те са граждани на тази държава и си носят отговорностите за разлика от *** ***.
110
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ония ден казахте до 1-2 седмици сега до месец след това до още няколко месеца сигурно и накрая всички ще забравим за случая.
109
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ МОБИЛНИЯТ НА САШО ДИКОВ