Оранжев код в 6 области на страната

Очакват се обилен сняг и поледици
Обновена: 7 яну 2012 09:31 | 7 яну 2012 09:31,
44
Оранжев код в 6 области на страната
Снимка: Булфото

 Код „оранжев” за опасно време заради обилни валежи е обявен за днес в 6 области от страната, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Обилни валежи от сняг и поледици се очакват в областите Враца, Ловеч, Габрово, Велико Търново, София град и София област. 

„Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. Следвайте съветите на властите”, съветват от НИМХ.

Във други 16 области е обявен код „жълто” за потенциално опасни метеорологични явления – възможни силни валежи от сняг и дъжд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: снягоранжев код
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
10
 
! Отговори
алабала преди 12 години
:) кодове модове,възможни са жертви хахахаха баси предсказателите..
22
1
 
7
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
Нека вАли, нека вее-ич през да ви не е.До 18: Честит имен ден
21
1
 
21
 
! Отговори
ивайло преди 12 години
Телевизиите и журналистите са под всякаква критика!! Плащат им да психясват народа!! Какви са новините по всички канали, какви филми ни предлагат. Вече е вредно да гледаме телевизия. Превърнаха се в чалга телевизии, затова предпочитам музикалните канали, разбира се без Планета и подобните й. Не виждам и ролята на СЕМ каква е!?!?
20
1
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
Костов, не ме гледай тъпо, знаем кой е виновен !
19
1
 
37
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Спомням си као по-малък, преди 15-20 години, имаше по половин метър сняг зимата! Ама никой не мрънкаше непрестанно потелевизора за жълти и пембяни кодове и други простотии! Ами като излезехме с баща ми с греблата и изривахме снега пред гаража и изкарвахме колата! Хем фитнес, хем полезна работа! И рейсове се движеха и хората не мрънкаха, ами чистеха всички! Станали сме нация на мрънкалници, женчовци и манипулиращи ***! Стегнете се и не мрънкайте, ами всички да чистят!
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vchera v Burgas beshe super toplichko 12 gradusa samo sutrinta valq i sprq kam 10 chasa i poveche nee valqlo i sega e super daje slanche ot vreme na vreme se pokazva pod oblachite a za snqg nesme vidqli tazi zima
17
1
 
40
 
! Отговори
иван преди 12 години
Не мога да се начудя на тия кодове - код оранжево, жълто за това и онова!! Щяло да навали сняг....................около 20 см. Голяма трагедия - отвсякъде ни "психясват" с разни измислени новини! Ами зима е , ще вали сняг, нормално е!
16
2
 
6
 
! Отговори
mr v преди 12 години
Ток няма в околията, вижте, дори сайта на ЧЕЗ не се отваря, паднали са им сървърите
15
2
 
11
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Какви милинки бре,:) сега се ядат пържоли и кюфтаци и се пие ракия и вино !!
14
5
 
10
 
! Отговори
bb преди 12 години
пускаме машините да ринат снего - едва когато се натрупа снежна покривка около метър.
13
1
 
14
 
! Отговори
Bai_Hui преди 12 години
В Пловдив пък снощи почна да вали към 11 и към 12:30 вече беше спряло.Сега вече няма и следа от сняг.Синоптиците май пак са прекалили с червеното вино и ракията.
12
4
 
5
 
! Отговори
lom преди 12 години
ima snqg,a az qm milinki :)))
11
2
 
12
 
! Отговори
няма кодове при нас преди 12 години
и при нас в Банкя, няма проблем. Всичко е изчистено, даже и по главните булеварди го и подсушиха с едни големи камиони като сешоари, които духат с топъл въздух и сега е супер.
10
3
 
12
 
! Отговори
mr v преди 12 години
В Ботевград нищо изобщо не е почистено, снегът ги изненадал, не може пеша да се ходи, да не говорим за придвижването с автомобил
9
9
 
9
 
! Отговори
o vi преди 12 години
v Sofia si karam bez problem pochisteno e super.
8
1
 
12
 
! Отговори
От Варна преди 12 години
А пък при нас си е пролет. Сега си човърках колата навън и бях по една фанела само.Иначе припръсква от време на време ,но си е топло и приятно.
7
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Селяните са виновни! Вместо да се наливат по цял ден в хоримака може да отидат да поизчистят някой и друг път. И без това не плащат данъци, винетки, ГО и т.н. поне да свършат нещо полезно. Същото се отнася и за младите селянчета дремещи тук.
6
16
 
21
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
От 2 години БСП ли събира данъците,ДПС ли събира винетки,СДС ли събира местен данък?В кой е властта от 2 години?Ай ша ви са не знаят, щатните ГЕРБ-ери станали сутрин рано!!!
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Snegyt otnovo gi iznenada : )))) Mnogo me kefqt kak vsichki snegopochistvashti firmi sa potreseni ot meteorologichnite usloviq, makar che gi predrichaha dni predi snegovalejite
4
8
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
# 3Забравил ли си кой затлачи деретата... - и държавата?...