Национали подсилват "тигрите" преди мегадербито с "орлите"

Ивелин Попов, Манолев и Бандаловски обличат екипа на "Витоша" Бистрица
Обновена: 21 юни 2012 15:16 | 21 юни 2012 10:45, Красимир Ангелов
151
Национали подсилват "тигрите" преди мегадербито с "орлите"
Плакатът за мача

Сензационни "трансфери" за днешния мач срещу шампиона на България "Лудогорец" готви най-силният аматьорски футболен клуб – "Витоша" (Бистрица).

Почти сигурно няколко от звездите на родния футбол ще подсилят "тигрите" на премиера Бойко Борисов, макар и само за един мач.

По всяка вероятност в шоумача в състава на "Витоша" участие ще вземат националите Ивелин Попов, Станислав Манолев и Иван Бандаловски, както и звездата и голмайстор на ЦСКА Жуниор Мораес.

Според непотвърдена информация покана за участие в мача е получил и Димитър Бербатов, но на този етап не е сигурно дали той ще поведе атаката на "тигрите" заедно с Бойко Борисов.

Още по темата

В Разград от няколко дни се радват на специални плакати за срещата, на които са изобразени министър-председателят Борисов и треньорът на шампионите Ивайло Петев.

Премиерът ще открие днес в Разград новата база на "Лудогорец" – "Гнездо на орли".

В базата с площ 40 декара са вложени над 11 млн. лв. Тя разполага със затревен терен с размери 105 на 68 м, тартанова писта и терен с изкуствено покритие.

За малките от школата са изградени два мини терена с изкуствена трева, които ще може да бъдат покривани.

Комплексът има спа център, фитнес, лекарски кабинети и фенмагазин. До края на годината ще бъдат построени още два терена с естествено покритие и осветление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е*ати пародията! Оставка на Борисов!
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Барселона - "Тигрите от Бистрица" - 0:3 (червен картон на Борисов в 60мин)
36
15
 
8
 
! Отговори
Unufri преди 11 години
Абе ти нормален ли си бе :) Премиерът на държавата да не работи на ишлеме някъде да завива гайки на поточна линия. Какво му е работното време на премиера? От 8 до 5 ли? Кажи да знае човека кога може да ходи да рита и кога да си стои в канцеларията да удря печати!Когато се случи нещо и той трябва да стане в 3 часа през нощта, за да реагира какво ще каже? Аааа не работното ми време не ми е започнало...Царят като със седмици не се показваше пред хората - пак ревяхте до небесата. Няма угодия!
35
0
 
14
 
! Отговори
до николаййй преди 11 години
Кое му е приятното,ле?Да си прави кефа Бойко,ли и ние да му викаме УРРААА?А не може,ли да ме хванеш за ...
34
3
 
3
 
! Отговори
Жозеф Пора 4х4 преди 11 години
Може да отида да гледам зарята на откриването и после да окажа психологичска подкрепа на травмираните от нея четириноги столичани.
33
2
 
20
 
! Отговори
спортист преди 11 години
Така се печели популярност пред *** гласоПРОДАВАТЕЛИ !Отива Винету да рипа по стадионите , *** Балкански примира от възхищение и умиление...Не мога да разбера това генетечна тъпота ли е , деформация мозъчна ли е , слагачество и липса на всякакъв здрав разум в това раболепно население!Много "ЛОШ МАТР`ЯЛ`" , наистина ...
32
0
 
11
 
! Отговори
Съби преди 11 години
Той - Тиквата откри и на Гришата Ганчев завода.Дано не стане същото и със спонсора на Лудогорец после.
31
2
 
10
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
Да това е водещата новина.Така се набива в тиквите на матряла кой е най-добрия.На това му се казва демагогия.През 1989г. бях студент и понеже вече си позволявахме да задаваме забранени дотогава въпроси питахме преподавателя по марксизъм/човека беше историк/,дали хората са обичали царя.Човека отговори-тези които не са пострадали лично от царския режим са го обичали.Ще ви донеса вестици от онова време до вите статии-там пише"царя най-добрия плувец", "царя най-добрия ловец" и т.н,та и сега с ББ.
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 32ще го сложиш ми нали си *** и всяка сутрин по една молитва
29
16
 
10
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Толкова сте НЕЩАСТНИ!!!. ЗДУХАНИ комплексари долни са тези, които все мрънкате и оплювате това приятно събитие.
28
4
 
9
 
! Отговори
Простащина с главноП преди 11 години
Келепир майка, келепир. А някоя агенция да си направи труда и да каже: Колко са *** с ВИНАГИ извадени езици? Готови да оближат *** на пожароподпалвача, само и само да се докарат.Поради естеството на занимание, първото място сигурно ще е окупирано от журналята и редакторчетата на " НЕЗАВИСИМАТА " преса.
27
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледах един филм по кабеларката, където зад таблото си правеше кефа некакъв снайперист...
26
3
 
16
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Ааа щях да забравя, освен че цирковата мечака Борисов няма да свърши работа за 5 лева днес и ще ходи само да се показва и да цъка мачле, то неговата вярна телевизийка БТВ ще е на стадиона и ще му лиже ****те, вместо да отразява обективно поредния протест! Също така и верните му кучета-министри ще Дянков и сие също ще избягат от работа и ще разпънат плакати на стадиона в подкрепа на вожда! Срам и позор!
25
0
 
1
 
! Отговори
do 2 преди 11 години
Защо се мъчиш и нас също с жалкия си живот. Толкова ли не можеш да намериш някое въже и да си го метнеш на врата
24
1
 
5
 
! Отговори
ii преди 11 години
super мега важна новина!Това ли трябва да е на водещата новина на днес.бг?
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 18 и 22само не и политик
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
боже, боже
21
0
 
20
 
! Отговори
бистришкия преди 11 години
Полуфинал на Европейското първенство бе отложен,за да се наблюдава мача на "Тигрите от Бистрица"билетите за срещата надхвърлиха 50 долара,известни личности като Мадона,Марадона,Барозо,Берлускони и др. ще присъстват
20
4
 
33
 
! Отговори
40 преди 11 години
Аз съм на 40 и вече не можем да се съберем хора за едно мачле, че всеки гледа да поработи и в почивните дни за някой лев. А този ***, цялата му държавна работа опрвена, че и мачове си организира . . .да му пляскат гъзоблизците. Никой сериозен българин не би отишъл на тази среща. А кой знае какъв широк отклик ще има по медиите.
19
3
 
22
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 11 години
ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА В ДЪРЖАВАТА, ЧЕ Е ПОСТАВЕНА НАЙ-ВИСОКО? СТИГА С ТАЗИ ТИКВА. НЯМА ВЕЧЕ НОВИНА ОТ ЖИВОТА БЕЗ НЕГО. АМАН ОТ СЛАГАЧИ И ПОДМАЗВАЧИ.