Национали подсилват "тигрите" преди мегадербито с "орлите"

Ивелин Попов, Манолев и Бандаловски обличат екипа на "Витоша" Бистрица
Обновена: 21 юни 2012 15:16 | 21 юни 2012 10:45, Красимир Ангелов
151
Национали подсилват "тигрите" преди мегадербито с "орлите"
Плакатът за мача

Сензационни "трансфери" за днешния мач срещу шампиона на България "Лудогорец" готви най-силният аматьорски футболен клуб – "Витоша" (Бистрица).

Почти сигурно няколко от звездите на родния футбол ще подсилят "тигрите" на премиера Бойко Борисов, макар и само за един мач.

По всяка вероятност в шоумача в състава на "Витоша" участие ще вземат националите Ивелин Попов, Станислав Манолев и Иван Бандаловски, както и звездата и голмайстор на ЦСКА Жуниор Мораес.

Според непотвърдена информация покана за участие в мача е получил и Димитър Бербатов, но на този етап не е сигурно дали той ще поведе атаката на "тигрите" заедно с Бойко Борисов.

Още по темата

В Разград от няколко дни се радват на специални плакати за срещата, на които са изобразени министър-председателят Борисов и треньорът на шампионите Ивайло Петев.

Премиерът ще открие днес в Разград новата база на "Лудогорец" – "Гнездо на орли".

В базата с площ 40 декара са вложени над 11 млн. лв. Тя разполага със затревен терен с размери 105 на 68 м, тартанова писта и терен с изкуствено покритие.

За малките от школата са изградени два мини терена с изкуствена трева, които ще може да бъдат покривани.

Комплексът има спа център, фитнес, лекарски кабинети и фенмагазин. До края на годината ще бъдат построени още два терена с естествено покритие и осветление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕЩАСТНИ ПОЛИТИЦИ, НЕЩАСТЕН НАРОД , ЩАСТЛИВИ СА САМО ***!!!
57
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Абе някой знае ли скоро дали ще има състезание със скокове с парашут. нашия дали няма се включи и там;-))
56
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледай народеееееее, гледай!!! Тази мутра ти я докара на власт! Ей тъй, както подритва топката, така те подритва и теб - ама ти се кефиш! Егати народа!
55
2
 
17
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Матей, мен лично не ме дразнят магистралите, и мога да ям асфалт, но и двете ги няма.Бойко само си лае, ама нищо не прави.Освен, че са направили някаква съмнителна "магистрала" към Перник, макар че разстояние, което може да се измине пеш от инвалид без количка за 3 часа трудно може да се нарече магистрала.От колко години е на власт, писна ми само да се оправдава с предните.Те не струваха ама той не им отстъпва, реално магистрала може да няма и до 2015 както върви, 2006 до Ст. Загора, още е там.
54
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Нашия с тези кила може само да валира терена;-)) *** цирка
53
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачленца, лентички, интервюта, оправданийца - този Борисов наистина няма намерение да се хване да работи. Пък и дали може? Къде да се научи да работи - в СИК ли, в школата на ДС ли? Иначе такава 'работа' като неговата всеки може да я работи.
52
1
 
14
 
! Отговори
до Матей преди 11 години
Матейчо, а на теб колко ти платиха от ГРОБ за такива коментари? Междудругото, ходи ли вчера на "спонтанния" контра-протест в защита на закона за горите? Явно обаче в общинските бюджети има ново разходно перо- "разходи за контра-протести". И новият девиз на Боко и сие е: "Нема протестирате, че ще ви пратим хора да протестират срещу вас!"
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако спортът е занимание на премиери, интересно г-жа Меркел с какво очарова избирателите? Може би с художествена гимнастика?
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя *** стана премиер и вече прави каквото си иска и с родния спорт... *** нещастния, мижав псевдо-диктатор.
49
0
 
6
 
! Отговори
666 преди 11 години
Казали са го още римляните "Дай им хляб и зрелища" А народа толкоз изстрадал, че вече му е все едно.......
48
0
 
13
 
! Отговори
И тук ли? преди 11 години
Защо не кажат от колко писти има нужда и да се проведе държавна (обществена) политика по въпроса? Видяхме свободния пазар, какво може в Слъчев бряг.И въпрос: Колко струва едно влекче на старо? Купувам го и искам да строя писта, събирам дървен материал, казвам няма клиенти, местя лифтчето, искам нова писта, събирам дървен материал, няма клиенти, местя лифтчето...Колко трябва да го ядем, за да прогледнем?И къде раздават тези двайсетолевки? Досега да съм изкарал 300 кинта ;-)
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този не беше ли каратист ?
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
e това са маниполативни медии, бойко, тигрите, магистрали, бойко мести кокичета, тигрите, вървете да гледате картофи, бойко изпрати човек до луната.Уважаеми медии, спрете да промивате мозъка на редовия читате в случая с бойковщината
45
0
 
9
 
! Отговори
$ преди 11 години
Можеше и Кристиано Роналдо да извикат, да се прочуем по света.
44
0
 
6
 
! Отговори
ЦИРК преди 11 години
gledaite prqko macha ot 17:00 GMT po Eurosport ili ESPN ...
43
0
 
6
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Като се има предвид състоянието на националите ни,цялото заглавие трябва да е в кавички.
42
2
 
8
 
! Отговори
* преди 11 години
Циииииииииииирк!
41
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото и странно да звучи, изглежда, че има надежда любовта и страстта към този спорт да се възроди от ... аматьорски отбор, оглавен от премиер и лудогорски отбор, който разби вечното черно тото цска-левски.Дано да приемат големите да играят на този приятелски мач и да си спомнят какво е да играеш за удоволствие, като дете, а не за пари, слава или по поръчката на Перуци.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
FESOVETE OT RIAZ GRAD SRE6TY TIKVITE NA BOKO :))))
39
0
 
4
 
! Отговори
ККК преди 11 години
по коя телевизия ще го дават ? :)