Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността

Милиарди сме спестили на държавата, твърди премиерът
29 сеп 2012 19:06,
592
Борисов: Моя работа си е как си осигурявам сигурността
Снимка: БТА

Как осигурявам моята сигурност си е моя работа. Така премиерът Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос в севлиевското село Ловнидол относно ползването на военни самолети, съобщи Дарик.

Борисов добави, че заплащането ще стане, когато му дойде времето.

„Милиони, милиони, милиарди ние сме спестили на държавата. Десетки тонове наркотици сме задържали през последните месеци и как ще си осигурявам преминаването - защото виждате, че аз всеки ден съм в някой град или село, и трасетата, по които преминавам, как си ги осигурявам или кога ги прелитам и по какъв начин - на никой не считам за нужно от моите врагове да ги уведомявам предварително", категоричен бе той.

Според него данъкоплатците не са ощетени по никакъв начин. „Факт е, че ние 30 пъти повече усвояваме пари от еврофондовете. Данъкоплатците в България бяха ощетени, когато всички програми на Европейския съюз бяха спрени. Всички. А сега ние сме единствената може би държава в ЕС, която няма нито една спряна програма. И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци", аргументира се премиерът.

Борисов отново попита защо е било нужно да се купуват транспортни военни хеликоптери и самолети, които са празни. „Ако не съм летял с тях, те щяха да ги излетят във въздуха, щото трябва да натрупат тези часове", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


592
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
0
 
8
 
! Отговори
До 484 преди 11 години
Кви конспирации бе?!?! Кво ти става!Няма такова нещо!Две крави си говорели и едната казала:- Знаеш ли, че хората ни пият млякото и ако спрем да даваме мляко ни изяждат?Другата отговорила:- Стига с тия конспирации бе МУУУУ
374
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брей изтриха линка.Това трябва да е световната конспирация.
373
0
 
8
 
! Отговори
ооооооооо преди 11 години
олелееееее,*** как ли прУпуснЪХ цоко милюцинера-него за шеф на цру и сичко наоколо,а и е крайно време ,да се назначи хелектората от столипиново,токай то,абисиния,факултето, и аджисан махала на държавна издръжка ОФИЦИАЛНООООО!!!а булка фидоска с жоро черния за шефове на световния парламент!!!!
372
0
 
0
 
! Отговори
8 преди 11 години
Тука някой изтрещя.
371
0
 
8
 
! Отговори
ооооооооо преди 11 години
*** с фалшивото ай кю се събуди от наркозата,аре давайййййййй,кажи ся за *** и за ***,дето са виновни за всичко в света,кажи и за агент гоце,предизвикал нещастията в япония,и създаването на ку клукс клан,и дай да кандидатираме бае бо за световен лидер а изкуфял анчо за командуващ добрите сили-нато !и шимон дянконяху за шеф на финансите в света,ДАВАЙЙЙЙЙЙ!!!!
370
1
 
6
 
! Отговори
477, преди 11 години
За какъв бизнес говориш,тук всички са на държавна хранилка,затова чакат Борисов да им даде.
369
0
 
3
 
! Отговори
Дали е важно? преди 11 години
Много е възможно да го изтрият този коментар, затова копирайте бъро линка:http : //forum.xnetbg . /index.php/topic,144.1380.htmlМахнете празните пространства!Това е форум по темата за химическите следи. Хора от цяла България се информират и прилагат снимки. Тук може да се информира човек в дълбочина за проблема.
368
2
 
12
 
! Отговори
sameca преди 11 години
".....Милиони, милиони, милиарди ние сме спестили на държавата. Десетки тонове наркотици сме задържали през последните месеци и как ще си осигурявам преминаването - защото виждате, че аз всеки ден съм в някой град или село, и трасетата, по които преминавам, как си ги осигурявам или кога ги прелитам и по какъв начин - на никой не считам за нужно от моите врагове да ги уведомявам предварително", категоричен бе той....." И КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ И ДРУГИ НЕЩА , КОИТО СПОМЕНАВАШ ?????
367
1
 
5
 
! Отговори
Тоя що не си замине преди 11 години
с приятелчето Уорлик да му носи куфарите в Афаганистан при талибаните. С тях са от една боя
366
0
 
10
 
! Отговори
безпартиен преди 11 години
Благодарим ти тигре. Браво на нашето момче с шарента фланелка. Много му мяза.
365
1
 
13
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Проблемът не е в сигурността, проблемът е, че т.нар. премиер използва ресурсите на държавата както сметне за добре. Страшното е, че го намира за нещо съвсем нормално. Основният проблем пред България е как да се гарантират честни и справедливи избори.
364
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Daaa, ochite na straha sa golermi i shte stavat oshte po-golemi.Zashtoi li se pitame nie koito MU plashtame prishtevkite???Samozabravata, chuvstvoto na nepogreshimost, nezachitanme na chujdoto mnenie,ogromnite potoci pari MU davat niakava uverenost, 4e sled izborite shte e otnovo toi go zaslepiava!!Ostanaha niakakvi si 10 meseca!!!Ami sega, tolkova se govori i nishto ne se napravi.Stanahme ot nai-bednata, po -nai-bednata strana, s monopoli koito MU plashtat i dovedoha stranata do razruha!!!!!!!
363
1
 
18
 
! Отговори
IQ 1046 преди 11 години
Борисов ще посрещно следващата Коледа в затвора. Всички с IQ=146 да се приготвят да му носят цигари и печени тикви
362
1
 
21
 
! Отговори
електорат преди 11 години
Борисов проигра правителствения самолет, на белот с Е.Димитров, проигра АЕЦ Белене на сантасе с Дж.Уорлик и затуй изгони руснаците за да я подари на американците, злите езици говорят, че вече имал уреден покер с новата посланичка и щял да играе "ва банк" - ще заложи цяла България , заедно с крепостното население, воглаве с тия с най-високо IQ...
361
0
 
13
 
! Отговори
... преди 11 години
Оле мале,тези за съвсем безмозъчни ни имат..."И ние ги даваме тези пари на българските данъкоплатци"-така ли,аз защо нищо не съм усетил...ъъ,извинявам се,10 км отсечка не се яде и не плаща сметки.
360
2
 
14
 
! Отговори
Десен преди 11 години
до IQ146, по спокойно го давай де няма да те накажат от ГЕРБ, не ме плаши с *** и т.н. занимавам се с бизнес от началото на 90-те преживях Виденовата зима и тройната коалиция и ще ти кажа, че никога не е било толкова зле за бизнеса като сега. И това не е само мое мнение.Айде останиси със здраве и вярвай във вожшда Борисов, че току виж ти спрели хранилката.
359
1
 
19
 
! Отговори
KOKO преди 11 години
Само българина е способен от мутра да направи лидер.Две изречения не може да състави та камо ли държава да ръководи.Утре ще вземе и изтребителите ни,те също трябва да набират часове във въздуха
358
1
 
15
 
! Отговори
AHA преди 11 години
Тиквич ще пътува и с МИГ овете ни бе,кой може да му каже нещо? Българина с робска култура ли? Това ако се беше случила на запад,вече да са излезнали на улицата и изгонили утрепката която си мисли че всичко му принадлежи.Тия хеликоптери са му от Банкя бащиния
357
2
 
12
 
! Отговори
до 459 преди 11 години
Ако от ГЕРБ ти плащат да ги хвалиш по фурумите бъди малко по изобритетален не с тоя комсомолски плам в очите все пак сме 2012год, ако обаче си мислиш това което си написал значи.............комсомола ти е простен.
356
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До ДЕСЕН Социолозите докарват процентите както им наредят,справка Мира Радева