Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак

Главата на камикадзето още е в моргата, не бил и Махди Газали
Обновена: 8 окт 2012 19:13 | 8 окт 2012 17:00,
90
Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак
Предполагаемият атентатор на летището в Бургас. Снимка: МВР

Има голяма вероятност атентаторът от бургаското летище, който взриви автобус с израелски туристи на 18 юли, да е от смесен брак. Това мнение изказа пред Dnes.bg съдебният медик, който е извършил аутопсия на тялото, д-р Галина Милева.

Основание за това й давал фактът, че терористът не бил с чисто арабски черти. Европеидните антропологични белези показвали, че е възможно той да е от семейство, в което родителите са от различни раси.

„Най-вероятно ще има и антропологична експертиза не само в България”, обясни д-р Милева.

Още по темата
Засега главата на камикадзето се пази в бургаската морга и ще остане там, докато тече разследването. Когато приключи работата по случая, следователите ще разпоредят какво да се прави с веществените доказателства.

„Докато някой не поиска главата, тя остава в Бургаската болница. Но предполагам, че още доста време ще продължим да работим по този случай”, каза д-р Милева.

Атентаторът не е включен в международната база данни, поради което не може да бъде открит.

Най-вероятно терористът не е имал подобни прояви преди това и не вкаран в масивите на различните служби. Това е и причината разследването върви по-бавно.

”Работи се много, но този човек не е бил в базата данни, за да не бъде открит досега с наличните ДНК и пръстови отпечатъци", обясни съдебният медик.

Д-р Галина Милева уточни, че атентаторът категорично не е Махди Газали, каквато информация излезе по някои медии преди дни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Doink преди 11 години
"Атентаторът не е включен в международната база данни, поради което не може да бъде открит. Най-вероятно терористът не е имал подобни прояви преди това и не вкаран в масивите на различните служби. Това е и причината разследването върви по-бавно. "От тук възниква въпроса в главата ми КОЛКО пъти може да си КАМИКАДЗЕ ???? 1,2,3-5 или повече за да те вкарат в базата данни.
71
0
 
0
 
! Отговори
монах681 преди 11 години
Ааахмед Буркан Бустан знай,питайте го,той знай....нали той говореше,че може да има краен радикализъм..не е изклюючено,два месе по-рано може би...аа..????
70
0
 
3
 
! Отговори
fee преди 11 години
mnogo ot bg deca imat trudno detstvo prestavetese kakvo ste stane po napred
69
0
 
1
 
! Отговори
кака мара преди 11 години
До Ястреб Имам предвид информацията в западните медии, че радикалните ислямисти се насочват към привличане и вербуване за тяхната кауза на хора с европейски черти . Или както се изказа един германски журналист - може да очакваме все по-често терористи-камикадзета да бъдат с бяла кожа, руси коси и сини очи. И още една тема за размисъл: В първите дни след атентата в българските медии се промъкна информация, че има вероятност помагачи на терориста да са хора от местни структури на радикален ислям
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак" ... и е имал трудно детство, баси.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чист мелезак,от ялова вещица и скопен дявол!
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от смесен брак--между мъж и жена предполагам.
65
0
 
4
 
! Отговори
не син преди 11 години
*** от " Филиповци " е !
64
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Че това си е открит антисемитизъм. Както се знае, ние Демократите си изповядваме че расите не се различни. Хитлер казваше че са различни, а мелесите са на дъното - както симитите са негрокитайски хибрид. Дали нашите правителства и съответно медии не са се фашизирали, защото как да си обясним обрязването им без да е задължително за тях?
63
4
 
8
 
! Отговори
кака мара преди 11 години
Какъв смесен брак, бе? Снощи имаше предаване по БТВ за радикалните ислямисти от Рудозем - всички бяха с бяла кожа, руси коси и сини очи, с широки лица - типичните славянски черти. Не е нужно баща ти да е тарамбуки за да си с полиран мозък и потенциален камикадзе.
62
0
 
7
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
печелите за най-смешната статия
61
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този от снимката си е жив и здрав, какъв атентатор?
60
5
 
10
 
! Отговори
Ястреб преди 11 години
Голямо откритие на българската полиция - атентаторът се е взривил за първи път през живота си! По 5 турски войника на един щик - хора, дето го учат това нещо сериозно в даскалото, дори трева не заслужават да пасат!
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От днес . бг се уляха ,прекалиха вече с този атентатор ! Май нямат други по-сериозни новини и се чудят как да си запълнят сайта ?!
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако беше гръмнал в залата за чакане щеше да бъда около 15 убитите,и щом като е летял на открито 100 метра то на 63 метър в зала щеше още да помете,ако е имал намерение да се самовзривява.
57
13
 
9
 
! Отговори
Ястреб преди 11 години
Ами то дори и пингвините знаят, че българската ДС беше зад бомбените атентати по време на възродителнойо просецьо, но де у булгарака толкоз акъл да го проумее.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой от палестинците и ливанците (Хамас) също не приличат много на араби, публикуваните доводи са смешни.
55
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите също произхождат от смесени бракове през вековете между турци, славяни, *** и т.н.
54
1
 
9
 
! Отговори
лев главинчев преди 11 години
може да не е смесен брак ,може да е кръвосмешение ,а колежке
53
2
 
16
 
! Отговори
селската докторица преди 11 години
Леле, и тая гербаджийска кокона съдебен лекар ми била!Докторицата заключава многозначително, че "терористът не бил с чисто арабски черти". А какви са типичните "арабски черти"?Тая лелка не е ли учила каква голяма разлика има в антропологическо отношение между левантийски арабин (ливанец, сириец,палестинец), магребски арабин (мароканец, тунезиец, мавританец) и арахба (саудитец, йеменец, оманец...)!?Отгоре на всичко родителите му били от различни раси - монголоид и европеид, негроид и монголоид...