Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак

Главата на камикадзето още е в моргата, не бил и Махди Газали
Обновена: 8 окт 2012 19:13 | 8 окт 2012 17:00,
90
Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак
Предполагаемият атентатор на летището в Бургас. Снимка: МВР

Има голяма вероятност атентаторът от бургаското летище, който взриви автобус с израелски туристи на 18 юли, да е от смесен брак. Това мнение изказа пред Dnes.bg съдебният медик, който е извършил аутопсия на тялото, д-р Галина Милева.

Основание за това й давал фактът, че терористът не бил с чисто арабски черти. Европеидните антропологични белези показвали, че е възможно той да е от семейство, в което родителите са от различни раси.

„Най-вероятно ще има и антропологична експертиза не само в България”, обясни д-р Милева.

Още по темата
Засега главата на камикадзето се пази в бургаската морга и ще остане там, докато тече разследването. Когато приключи работата по случая, следователите ще разпоредят какво да се прави с веществените доказателства.

„Докато някой не поиска главата, тя остава в Бургаската болница. Но предполагам, че още доста време ще продължим да работим по този случай”, каза д-р Милева.

Атентаторът не е включен в международната база данни, поради което не може да бъде открит.

Най-вероятно терористът не е имал подобни прояви преди това и не вкаран в масивите на различните служби. Това е и причината разследването върви по-бавно.

”Работи се много, но този човек не е бил в базата данни, за да не бъде открит досега с наличните ДНК и пръстови отпечатъци", обясни съдебният медик.

Д-р Галина Милева уточни, че атентаторът категорично не е Махди Газали, каквато информация излезе по някои медии преди дни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
11
 
! Отговори
до 54 исмаил преди 11 години
аве ,*** башибозук,ако УБИЙЦИТЕ НА БГ ЖЕНИ И ДЕЦА,мръсни *** турски,бяха от ДС що ДПС им направи паметник и Шуменско и всяка година *** като тебе ходят да ги хвалят по байрямите????
51
0
 
8
 
! Отговори
Циркаджия преди 11 години
А дали не е ***, защото това е много съществена подробност.
50
2
 
8
 
! Отговори
алооооооооо преди 11 години
с един бомбаджия се наср*ха,ами ако дойдат още-ТОГАВА КАКВО???тиквунестите си се крият,ами нас ще ни гърмят като...докога ще ни трепят за гейберски простотии
49
0
 
14
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 11 години
Бе не ви ли омръзна вече,чудите се и маете с какво ли не да ни отвличате вниманието.Какво значение има всичко това-пишете за безработицата,за беднотията,за престъпността,за ниските доходи,за високите цени,за това как ни съдират кожите,как се чудят какви ли не глупости да измислят управляващите-те тези неща са актуални за нас.Погледнете реакциите на хората-нали правите проучвания драги информатори-Жалки се та чак дрънкате от тъпотия.
48
2
 
22
 
! Отговори
men преди 11 години
смесен брак: бащата чистокръвен евреин от мосад с нисък чин, майката е цуца физкултурничката... смях смях смях че чак сте жалки. айде да се закрива тази държава и да се дава на когото там са избрали. да няма един човек да излезе на улицата да ни поведе, обречени сме.
47
1
 
5
 
! Отговори
акуд преди 11 години
пълен смях е тази статия и това изказване. не прикривайте истината :
46
5
 
4
 
! Отговори
Исмаил до BAY PANDEL преди 11 години
А не ти ли е минавало през умът че е постановка на ДС)КГБ) да развърже ръцете за възродителния процес.И тримата терористи на Буново са били агенти на ДС.Като се има предвид колко невинни жертви са посетили масовите гробове през кумонизма защо да не жертват службите един вагон майки и деца?????Стига сте заблуждавали хората на България.Те четат и имат акъл......
45
0
 
9
 
! Отговори
ostavime преди 11 години
*** цирка. КОй го боли фара от какъв брак е бе, смешници?! Толкова сте безсилни в разследването, че се чудите какви тъпотии да пишете!
44
4
 
0
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
IMAM V PREDVID 4E SA SI GO ZASUJILI. TO BEZ NI6TO VLAKOVE NE PUKAT.
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Главата е на Бойко Борисов когато бил малък,след това я сменили с една тиква която била на плета пред къщата им в Банкя,и сложена вместо главата му и от тогава вече се казва Бойко Тиквата!
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве какво значение има какъв му е произхода. Нима кръвта ще го направи по-малко убиец?
41
2
 
6
 
! Отговори
Исмаил до Баце преди 11 години
Оня списък дето размахваше Доган тия възродители вършили УБИЙСТВА на мирни хора отдавна трябваше да са в затвора??? Но прокуратурата търси каква литература са чели имамите ?????? До сега няма нито един осъден за антибългарската политика да създава вражди на религиозна основа
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя е толкова камикадзе, колкото и аз съм трамвай. Що занимавате хората с глупости не мога да разбера?!
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ферим бе машалах, колко още ви трябва за да изплюете истината. Изглежда атентаторът е от наше родно Българско потекло, но с ислямско вероизпведание. Не твърдя, а започвам сериозно да се съмнявам от тази ваша нерешена главоблъсканица.
38
0
 
2
 
! Отговори
ФОРИ преди 11 години
Гедайте филма ,Чиста кожаclearskinмного точно са дадени нещатаза арабите,мюсюлманите,тайните службии правителството
37
0
 
2
 
! Отговори
Бояджик преди 11 години
Хора влезте в саита на НФСБ прочетете какво пише там ако ви харесва ок ако не го затворете и толкова НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА
36
3
 
1
 
! Отговори
до Баце преди 11 години
какви традиции имаш в борбата с тероризма,ти си толкова запознат с тероризма,исляма и мюсюлманите колкото един индианец в Суматра с тв плазма,полицаи,политици и юристи този проблем не го решават,набийте си го в главите,ТРЕБЕ ХОРА ДЕТО ЧЕТАТ НА АРАБСКИ и са чели Корана и хадитите и всичко,които са били там,не става само с ВИНС и УНСС.Не ги обвинявайте наще,те хал хабер си нямат от исляма както и всички българи,евреите от МОСАД са виновни,там е проблемът изпуснали са сигнала.
35
2
 
6
 
! Отговори
Beni преди 11 години
Защо не се провери дали вече мъртвия мозък може ли да се присъди на Цветанов мисля че ефект ще има ? Постижение ще има положително . Неговият мозък много ме съмнява че мисли повече от този на мъртвия терорист а ако се разменят може поне да се постигне феномен в медицината . Инак бая мозъци в будна кома се разхождат у нас облечени във власт а за тия дето гласуват за тях също са ясни че не се различават
34
0
 
4
 
! Отговори
Алов преди 11 години
И моята не е онази глава.И аз знам точно толкова и съм сигурен в това колкото знае и нашата милиция за случая. Само дето те се хвалят ,че нищо не знаят по медиите.
33
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 11 години
До Малийй почна се ....,как слънцето не е яхнал ''КУГЪР''да помогне,но вече така ще бъде.