Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак

Главата на камикадзето още е в моргата, не бил и Махди Газали
Обновена: 8 окт 2012 19:13 | 8 окт 2012 17:00,
90
Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак
Предполагаемият атентатор на летището в Бургас. Снимка: МВР

Има голяма вероятност атентаторът от бургаското летище, който взриви автобус с израелски туристи на 18 юли, да е от смесен брак. Това мнение изказа пред Dnes.bg съдебният медик, който е извършил аутопсия на тялото, д-р Галина Милева.

Основание за това й давал фактът, че терористът не бил с чисто арабски черти. Европеидните антропологични белези показвали, че е възможно той да е от семейство, в което родителите са от различни раси.

„Най-вероятно ще има и антропологична експертиза не само в България”, обясни д-р Милева.

Още по темата
Засега главата на камикадзето се пази в бургаската морга и ще остане там, докато тече разследването. Когато приключи работата по случая, следователите ще разпоредят какво да се прави с веществените доказателства.

„Докато някой не поиска главата, тя остава в Бургаската болница. Но предполагам, че още доста време ще продължим да работим по този случай”, каза д-р Милева.

Атентаторът не е включен в международната база данни, поради което не може да бъде открит.

Най-вероятно терористът не е имал подобни прояви преди това и не вкаран в масивите на различните служби. Това е и причината разследването върви по-бавно.

”Работи се много, но този човек не е бил в базата данни, за да не бъде открит досега с наличните ДНК и пръстови отпечатъци", обясни съдебният медик.

Д-р Галина Милева уточни, че атентаторът категорично не е Махди Газали, каквато информация излезе по някои медии преди дни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
11
 
! Отговори
Баце преди 11 години
Защо Цветанов не излезне и да каже че МВР , ДАНС и РАЗУЗНАВАНЕТО немогат да се справят с подобен проблем като този атентат ! Това е в следствие разбиването на агентурата ни да не говорим за стотиците върнати на Турция политически емигранти които също можеха да бъдат полезни . След случилото се с оня списък на Доган размахваните без никакъв контрол списъци от Младенов няма луд който да сътрудничи на наще служби . Да не говорим за уволнените спецялисти . Поне да бяха подвели хора пот отговорност
31
1
 
5
 
! Отговори
Ламя преди 11 години
тая глава ако никой не я поиска, да я набучат на един кол и да го сложат пред НДК примерно за туристическа атракция.
30
1
 
6
 
! Отговори
Исмаил преди 11 години
Абе мъчат да му сложат *** вместо каскет и.И шалвари вместо къси ***...ха..ха.Ама да не се окаже протеже на ветикана.
29
2
 
10
 
! Отговори
hades преди 11 години
този атентат е организиран от израел за да обвинят после иран
28
0
 
19
 
! Отговори
Прост Милиционер преди 11 години
"Най-вероятно терористът не е имал подобни прояви преди това и не вкаран в масивите на различните служби. Това е и причината разследването върви по-бавно."Е той, ако имаше подобни предишни прояви щеше да е безсмъртен като Дънкан Маклауд.И тея полу-*** получават заплати. Та те, нямат акъл и кенефите на някоя гара да мият.
27
4
 
7
 
! Отговори
Уволнете лекарката преди 11 години
Какви различни раси бе?Арабите каква раса са? ***, Жълти или Бели!Ясно е, че са бели -- каквказки тип. Друг е въпроса, че са ***.
26
2
 
15
 
! Отговори
Малийй почна се .... преди 11 години
Скандали в ГЕРБ-Калофер след разгрома на кметските избориТоталната загуба на кметските избори в Калофер предизвика скандали в областната организация на ГЕРБ в Карлово, предаде БГНЕС.Кандидатът на ГЕРБ Лалка Драгова получи само 41 гласа на вчерашните избори. Румен Стоянов, който бе подкрепен от БСП получи над 88 на сто от гласовете. Депутатът от ГЕРБ Николай Петков поиска оставката на лидера на партията в Калофер София Димитрова, която преди месеци поиска касирането на вота и отстраняването от длъжност на Румен Стоянов.На вчерашните избори дори кандидатът от НДСВ получи повече от този на управляващата партия. С 9.28% кандидатът на НДСВ Йордан Колев остана втори във вота.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено че може, а добро утро че имало смесени бракове някъде, що за простотия дайте сега да видим кой е тоя атентатор а, аман от експерти и разбирачи пак открили топлата вода и вземат и заплати наш гръб
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всеки човек,който е контактувал дори и малко с араби през живота си просто забелязва от 1560 километра,че този човек няма нищо общо с техните черти,това аз го казах още като го видях за първи път на 19 юли.
23
0
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Най-вероятно атентаторът не е имал прояви преди това, за да бъде вкаран в масивите на различните служби и заради това разследването върви малко по-трудно, няма как да го идентифицират", обясни д-р Милева. Г-жо Милева, очевидно сте си сбъркали професията: това трябваше да го каже прок.Чапкънова, ама тя предпочита да мълчи. Вие, бургазлиите, сте особен тип хора - хвърлите по някоя бомба и сетне гузно мълчите сума ти време, само че тези думи не са птиче да отлетят. Преди около месец Чапкънова реши да не дава багажа на израелските туристи, понеже й трябвал за разследавнето. Е, докъде стигнахте с него; май до под кривата круша. поне си мълчете. А вие не обяснявайте дали атентаторът е имал или не прояви преди атентата в Сарафово - това не е въобще ваша работа!
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако ще да е и кръстоска от ялова кобила и и настъпана жаба все ми е тая, гръмна ли автобуса гръмна, като му установят самоличноста главата от моргата ли ще му арестуват типично гейберазки простотии и пиар.
21
1
 
16
 
! Отговори
Тихомир преди 11 години
Забележете следното:::::::::::НИКОЙ не знае кой е атентатора, обаче евреите имат СИГУРНИ доказателства, че е от Иран и го обявиха на целия свят.И после кажете, че евреите не са мошеници.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 12.07.2099Кой бе,Цецо или Боко ?
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Йоще ората от черепче и то не цело, възстановяват цел чуек...*** ние още не сме чувале за тая работъ. Само по Дискавариту сме гледали *** то не йе важну.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Атентаторът от Бургас вероятно е от смесен брак"-*** и туркиня или?
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най накрая да пуснат някой дето му е работа да каже нещо. Излазя, че въобще може и да не йе глъвътъ на атентатора гореспоменатата глъвъ. Излазя като да е както се сещаме парламъ, а на научен език казано - манипулация. Хамериканците му изчислиха всичките му атентатори и даже ДНК немаха ... идно косъмче немаше. Имаха некви пашапорти, огнеупорни, бронирани и неразрушими. Па ние целъ глъвъ и нищу.
16
0
 
18
 
! Отговори
Цвайнщайн преди 11 години
Атентаторът вероятно не е бил и марсианец.
15
3
 
17
 
! Отговори
12.07.2099 преди 11 години
Година е 2099, България все още е управлявана от Цецо *** и Боко ***. В днес.бг се появява следната новина:Атентаторът от Бургас вероятно пие бира с лимонада, слуша Бринти Спиърс и след малка нужда не си мие ръцете..........
14
0
 
7
 
! Отговори
ЯстреПичка преди 11 години
Ястреб, пак нежничко го боцна щика! Ще ти го счупя! :))
13
2
 
13
 
! Отговори
ХОХОто преди 11 години
Само едно ме е яд на терористите ,така и така са решили да умират що трепат невинни хора има други за трепане.Нали искат хубаво дело да направят .