Почина детето, нахапано от ловно куче в Ситово

Нараняванията от нападението се оказаха фатални за живота на момиченцето
Обновена: 12 окт 2012 14:44 | 12 окт 2012 09:50, Красимир Ангелов
527
Почина детето, нахапано от ловно куче в Ситово
Снимка: Булфото

Тази сутрин около седем часа е починало нахапаното от ловно куче момиченце на година и десет месеца от силистренското село Ситово, съобщиха от болницата в Силистра.

Близо денонощие лекарите се бориха за живота на детето, но в крайна сметка не успяха да го спасят.

Dnes.bg припомня, че тежкият инцидент се случи преди ден в силистренското село Ситово.

Кучето, което е нахапало момиченцето, е било вързано в двора на съседите на детето.

Още по темата


Момиченцето е минало през дупка в оградата и се спуснало към животното да му се радва, но тогава ловното куче го нападнало и го нахапало по главата и шията.

По данни от Регионалната здравна инспекция в Силистра  от началото на годината до края на август в Силистренска област са регистрирани 122 граждани, нападнати от кучета и други животни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
5
 
9
 
! Отговори
................ преди 11 години
Както съм написала и в другата статия: Моите съболезнования,но има закон, според който толкова малки деца не трябва да се оставят без надзор...не са само кучетата има коли,високи тераси и какво ли още не! Аз съм кучкар,както и някой ден живот и здраве майка, аз не си позволявам и за секунда да не наблюдавам кучето си,какво остава за дете,тук вина животното няма,който иска да злобее ще си намери причина.
221
5
 
2
 
! Отговори
до 343 преди 11 години
Явно не си родител щом се изказваш н този дух!Ако не знаеш има един знак по улиците е поставен който гласи-децата нямат спирачки!Да има много безотговорни родители но не можеш да сложиш всички под общ знаменател!
220
6
 
1
 
! Отговори
SOMeone преди 11 години
V momenta sum v chujbina no kogate se pribera v "doma" shte ima razchistvane zashtoto tova nemoje da produljava pak koito kakto iska da me sudi i vini !!!
219
2
 
10
 
! Отговори
rottenroll преди 11 години
Аз пък чакам да видя кога ще се сетите, че търсенето на виновни и обсъждането им в тази трагична ситуация не е най-адекватното, което можете да направите. УКРЕПЕТЕ ОГРАДИТЕ СИ, НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДЕЦАТА СИ БЕЗ НАДЗОР. Тези неща, са много по-важни, от това кой ще обере пешкира.
218
15
 
5
 
! Отговори
поля преди 11 години
Тия дет слагат минуси на евтаназията на кучето, заслужавам поне по един голям белег на *** от куче
217
5
 
9
 
! Отговори
никой преди 11 години
Нищо лично към кучкарите!Но да ми разхождате кучетата в училище без каишки и да се*ат навсякъде където децата ни играят е засрамете се!Аз обичам животните но да слагате на кантар живота на дете с този на куче ще ме прощавате но сте *** всичките!Куче-животно!
216
13
 
6
 
! Отговори
поля преди 11 години
Трагедията е голяма. Мир на душичката му и сила на родителите му. надяваме се че кучето ще бъде евтаназирано, или вече е
215
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
евтаназия за кучето и затвор за собственика.
214
4
 
15
 
! Отговори
с. преди 11 години
И да добавя,че редовно ми се случва да гледам на морето как родители си зарязват децата без никакъв контрол и се наливат като прасета по цял ден!Колко инциденти станаха!Това лято двама човека загинаха да вадят давещи се деца зарязани без надзор!Случая с това момиченце е точно такъв!През живота си никога не съм посягал на жена,но ако случая е такъв,че аз съм на работа,а малоумната ми жена е зарязала детето за да зяпа сериали направо ще и откъсна кухата кратуна!Честно!И май точно така е станало!
213
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
334 мисля, че от по цивилизованите и развити страни разбират много повече от нас какво е правилно и какво не и какви закони трябва да действат в ЕС за това и не са пропаднали като нашата страна. Щом са решили да се счита за престъпление насилието над животни не е случайно и никой дребен човечец като теб не може да ме накара да мисля друго. Аз съм твърдо за, че кучетата както и всички други животни имат права, до там че поне да има закони които да наказва изверги оказващи насилие и т.н. над тях
212
3
 
1
 
! Отговори
с.до rottenroll преди 11 години
Ами аз съм навит,ама отворкото се суче като парижка шантонерка!
211
3
 
16
 
! Отговори
с. преди 11 години
Куче,което е агресивно се разхожда на каишка и с намордник!Собственик,който знае,че кучето му е кофти и не е взел мерки си е за бой!Спор няма!Но ако да речем имам миролюбиво куче и подуши някого и му се зарадва не виждам какъв е проблема!?Ако на човека му е неприятно нека го изгони!Негово право си е!Но ако тръгне с лошо ще се разправяме!Не виждам за какво толкова спорите!В случая кучето е било завързано в двора!Детето е било оставено без надзор и белята е станала!Виновни са родителите!
210
2
 
14
 
! Отговори
dfssdsfd преди 11 години
Хората са безотговорни и не мислят какво може да стане. Имам овчарка, която е най обичливото куче на света. Не би наранила никого. И когато сестра ми дойде на гости с децата (на около 6-7г. са) ВИНАГИ иска те да си играят с кучето, което за мен е безумно. Добро е, но все пак е животно + все пак дори в играта може да ги нарани, тъй като е едро куче. Страшна трагедия, но тук виновни са родителите, че са оставили детето без надзор. Колко време трябва да те няма, за да може то да мине през дупката?
209
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 333Прав си,но хората би трябвало да избягват зоните за разходки да не стават инциденти
208
3
 
11
 
! Отговори
Уф преди 11 години
Факт е,че това е трагедия...аз също съм с малко детенце и не мога да си представя живота без него-НО-къде по дяволите е била тази майка?Как е възможно да си оставиш детето без надзор?Нея трябва да съдят, а не кучето!Кучето си е било в своята къща! Никой не може да ме убеди,че напр.майката ей така за малко го е изпуснала от поглед - за да премине през оградата не е минала само 1мин.! А къде е била тя ... какъв родител трябва да си, за да си позволиш да зарежеш едно толкова малко детенце само ..
207
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
333 а ок сега не искаш да убиваш добре, само доколкото разбирам искаш да кажеш, че ако дойде куче да те подуши например без да изявява каквато и да било агресия ти можеш да си измислиш, че е било заплаха и да го натупаш после да лъжеш и да се възползваш от това че стопанина на кучето няма как да докаже, че не било агресивно. И какво да ти се кефим ли сега, че си гадняр и лъжец или какво?!
206
2
 
6
 
! Отговори
rottenroll преди 11 години
Аре сбийте се! Организирайте си среща в някоя градинка и се сбийте. Супер смешни сте като се точите зад екраните. Само напишете в коментар кога и къде, че да не изпусна сеира.
205
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
321 утре ще кажеш, че някой човек до теб на улицата бил прекалено близо до теб и е бил заплаха и си го пребил за това. Знаем ги такива като теб дето започват да виждат заплахи навсякъде около тях и си мислят, че могат всичко да правят за да се "защитят".
204
4
 
1
 
! Отговори
с.до 325 преди 11 години
Съдейки по задълбочените ти познания по селската география и разположение на кръчмата май ти си от село!Яростните ти обиди на тема селяния ми напомнят за насъсканите провинциалисти,които месец-два след като са се довлачили в София миекайки ужасно обясняват какви столичани са и разпалено заклеймяват селяните!:)Точно на такъв ми приличаш!
203
3
 
4
 
! Отговори
Човека_С_Бира преди 11 години
До Анонимен 323Ми то затова всяка община си издава наредби и указания,къде да си хазхождаш кучето свободно.Ако има указателни табели ти ко праиш там?