Почина детето, нахапано от ловно куче в Ситово

Нараняванията от нападението се оказаха фатални за живота на момиченцето
Обновена: 12 окт 2012 14:44 | 12 окт 2012 09:50, Красимир Ангелов
527
Почина детето, нахапано от ловно куче в Ситово
Снимка: Булфото

Тази сутрин около седем часа е починало нахапаното от ловно куче момиченце на година и десет месеца от силистренското село Ситово, съобщиха от болницата в Силистра.

Близо денонощие лекарите се бориха за живота на детето, но в крайна сметка не успяха да го спасят.

Dnes.bg припомня, че тежкият инцидент се случи преди ден в силистренското село Ситово.

Кучето, което е нахапало момиченцето, е било вързано в двора на съседите на детето.

Още по темата


Момиченцето е минало през дупка в оградата и се спуснало към животното да му се радва, но тогава ловното куче го нападнало и го нахапало по главата и шията.

По данни от Регионалната здравна инспекция в Силистра  от началото на годината до края на август в Силистренска област са регистрирани 122 граждани, нападнати от кучета и други животни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
2
 
0
 
! Отговори
с.до 387 преди 11 години
Хайде,накарай ме да страдам!
241
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо против малцинствата ама се ми се струва , че детето и родителите ще се окажат ромчета с много деца и грам контрол.И все пак съболезнования.
240
2
 
0
 
! Отговори
с.до 361 преди 11 години
Лольо,като си мераклия да го отнеса се пробвай!Ама нещо не ти стиска!Друго си е да плюеш от безопасно разстояние!На такива злобни интернет нещастници с комплекс за малоценност не се връзвам много отдавна!Всичките сте еднакви и реагирате еднакво!В жалкия ти животец изпълнен с пъпки и самота само злобата ти е утеха!Пак ли те отряза дебелата колежка!?Дори и тя не ти връзва!
239
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз не гледам куче, но направо да не смее човек да си гледа кучета в тази объркана страна пълна с кръгли ***. Това в двора да си го гледаш и да е вързано и пак да трепериш постоянно, че някой съсед безотговорен родител може да си пусне невръстното детенце да се скита по дупки през огради и прочие и да попадне пред кучето ми.... смехория! Никой не казва, че горкото бебе е виновно не разбирате ли? Освирепели подобия на хора! РОДИТЕЛИТЕ не са свършили тяхната работа да си гледат детето.
238
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В мутренските времена в Шумен видях как мутри пребиха от бой баща пред жена му и детето му, защото се опита да защити детето си от кучето на мутрите.Явно е дошло време всеки да се разреши носенето на оръжие.Макар аз ако имам пистолет и някой път ще го използвам.Дали ще убивам кучета не знам.За кеф няма да ги убивам - нехуманно е.Но ако застрашават моя живот или живота на друг човек, няма начин.
237
3
 
4
 
! Отговори
......... преди 11 години
Има много несъвестни кучкари които ги водят в парка и не си събирати децата се цапат дам така е има и майки които хвърлят памперсите до кофата или децата им акат на полянката и хмм няма пликчета еми какво и деца ли да няма..хора гледайте обективно..както *** не си гледат децата така има и други хора които не си възпитават кучетата еми не мисля че някои вини децата и няма за какво отговорността и на стопанин/родител!
236
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А какво по-точно е виновно горкото ВЪРЗАНО В ЧАСТЕН ИМОТ куче, че съседа е *** и е оставил безпризорно едногодишно бебе???
235
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да прости детето.Вчера кучетата тук (защото това не са хора) изкараха детето виновно.
234
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ок какви мерки е трябвало да вземе още собственика? Кучето е в двора му, вързано и наморник ли да слага докато си седи завързано в дома му, че видиш ли някой ако влезе и му се натика пред муцуната да не го ухапе?! Много несериозно. Истината е просто че родителите е трябвало да направят нужното да е обезопасен този двор и да са си гледали бебето вместо да го оставят без наблюдение.
233
2
 
4
 
! Отговори
........... преди 11 години
Няма кучкари и подобни има съвестни хора и не...всеки ден ВСЕКИ правя забележка на баби пресичащи неправилно в пик часове с малките си внучета,на хората които си мятат фасовете на оградата на едно училище,което е на спирка и какво като съм кучкарка а онзи с всяко куче представлява заплаха за вашите деца: питай моя кокер като всеки следобед го мачкат а той бяга и го качват по пързалката каква е заплаха,както има много различни хора така и кучета и тук възпитанието е решаващо!
232
3
 
4
 
! Отговори
356 преди 11 години
АГРЕСИВНИ кучета е общото! Имаш агресивно куче, взимаш необходимите мерки!А ако не ги вземеш, си носиш последствията.
231
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие тук сега просто си чешете злобата срещу животните и явно не сте способни да разсъдите безпристрастно, че родителите носят отговорност за децата си длъжни са да ги наглеждат постоянно особено на тази крехка възраст и да правят каквото е необходимо те да са в обезопасена среда. Всичко останало е без значение ФАКТ, че те не са направили нужното да предпазят децата си. Просто тази статия даде нова почва за изява на ***, които мразят животни. Притрябвали са вашите налудничави виждания и мнени
230
2
 
6
 
! Отговори
........... преди 11 години
Колкото си отговорен към кучето, толкова ще си и към детето си, това си е до човек, да не мислите че тези които гледат кучета за боеве децата са им стока...любов за всички има...мамо преди да пресечеш се огледай, мамо преди да погалиш куче попитай дали може ...просто ама като мама си пресича на червено с бебето и го оставя без надзор пакости много !!! и все нчкой ненормалник пише да се тровят кучетата!!!
229
4
 
3
 
! Отговори
...... преди 11 години
Ей как хората са живяли и живеят с кучета и ги гледам с 2 деца и куче се разхождат и няма изядени,няма бебета бегълци..тук какво общо има с ако някой ден станеш майка еми да ще стана (дано де) и няма да има нищо общо с това дали съм кучкарка още повече евала на тези които се справят, а не ходят да леят злоба...та и едно куче си е ангажимент и част от семейството,аз охранител не гледам и да гледам ще е в моя двор а навън наморници,пликчета и всичко ще е ок!
228
2
 
2
 
! Отговори
до 354 преди 11 години
Хмм, тук е мн сложно има много въпросителни: как точно си го възпитал това куче, колко е голямо детето,за да се остави да играе свободно с куче, как е играло с кучето...аз съм израснала с куче и то е хапало само веднъж брат ми когато беше малък и то защото го удряше с възглавница а малките кучета не си знаят силата при игра...още нещо да питаш? Кучето е животно и точно за това не е за всеки ако не можеш да се справиш с куче къде си тръгнал да правиш деца!
227
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
355 между случаите на блъснати от коли хора също има общо нещо колата, но правиш ли разлика ако блъснат дете не пешеходна и когато някой ненормалник реши, че може да изскочи на пътя от нищото на място забранено за пресичане и да си мисли, че трябва да могат да му реагират каращите коли и да спират? Аз съм свидетел на второто и нещата са много относителни и зависят от много други фактори. Така че ти ако малко разсъждаваше нямаше да ми изтъкваш в момента едното общо при различните обстоятелства.
226
4
 
0
 
! Отговори
до 324 преди 11 години
Не правя сравнение м/у двата случая, въпреки, че има едно общо нещо и ако си активираш малкото мозъчни гърнки, може и да зацепиш :))
225
3
 
5
 
! Отговори
До ................ преди 11 години
За съжаление не те познавам но ще те питам като станеш майка какви ще са ти приоритетите в живота?Защото моето домашно куче така издра лицето на племинника ми че цял живот ще си носи белезите идеше ми да го изхвърля от балкона!То беше най-миролюбивото куче на света но е ЖИВОТНО!
224
5
 
7
 
! Отговори
............ преди 11 години
Моето куче не е пазач,то мачкано и гушкано от деца нон-стоп и аз притеснения нямам,дворното куче е научено да пази от стопанина и това е частна собственост... кучетата като децата са като пластелин в нашите ръце както го възпиташ така и ти си отговорен!!!
223
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поля аз пък се надявам истинските виновници за инцидента, а именно родителите оставили това невръстно бебе да минава през оградите и да ходи където не трябва да бъдат наказани. Нечувано безумие е да си оставиш бебето нейде без надзор особено при техните условия подсъдно е и има закони. Разбирам, че твоята ограничена мисловна дейност не ти дава възможност да гледаш на нещата по правилния начин.