Вторият тотомилионер бил 83-годишен господин от Бобошево

В града се радвали на късмета на съгражданина си
Обновена: 3 яну 2013 16:21 | 3 яну 2013 16:15,
45
Вторият тотомилионер бил 83-годишен господин от Бобошево
Снимка: Архив Булфото

Самоличността на втория късметлия, който спечели близо 5 млн. лв., вече е разкрита, убедени са от ТВ7. Те научили, че това е 83-годишният жител на Бобошево на име Димитър Въжарски.

На 18 ноември двама души извадиха страхотен късмет и уцелиха комбинацията на второ теглене на играта 6/49. Печелившите фишове бяха пуснати в Перник и Бобошево. Така щастливите податели си поделиха рекордната сума от 9 472 606 лева. Това прави по 4 млн. 736 хил. на човек. Фишът от Бобошево е бил с обикновена комбинация, струващ 2,80 лв.

Единият от тотомилионерите - Росен Русимов от Перник, не се посвени да разкрие самоличността си пред медиите, но другият печеливш предпочете да остане в анонимност. 

Още по темата

Въпреки това от ТВ7 са убедени, че късметлията е 83-годишният Димитър Въжарски от Бобошево. Той е получил парите си още преди Нова година. Всички в Бобошево се радвали, че милионите са отишли при техния съгражданин. Убедени са, че скоро Въжарски и семейството му ще започнат да демонстрират благосъстоянието си.

Семейството почерпило съседите си с бонбони, но не казали какъв е поводът. Ден преди Нова година те заминали за София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да спечелиш толкова пари в България си е направо опасно. Аз съм против такива големи печалби, вместо да ти оправят живота, може да се порстиш с него и да си навлечеш само проблеми. Най-добре е даде възможност на повече хора да спечелят по-малки суми. Следно около 100-150 хиляди лв., всеки би се зарадвал и ще усети радостта от тези пари. Бях чела една статия, където няколко тото милионера в САЩ, казваха, че по-съжалявам, че са спечелили тези пари и че са им донесли само нещастие.
36
0
 
1
 
! Отговори
Баба Тотка преди 11 години
Сега пък 83 годишен дядо е тото милионер. Абе, 7 дни вие като изтърсите някоя тъпотия да ли ви верваме, а? Оня пернишки разбойник препра там едни парички и вие сега мажете да замажете далаверите на тотализатора. По Господари на Ефира веднъж показаха един дето си беше спечелил честно печалбата от тото 5 от 35, некви си 20-30 хиляди и така и не му ги дадоха, та 5 милиона на 83 годишен дедка ше дадат. Ако е спечелил наистина нали на Боце мутрите ше идат с него в тотализатора да си получат кинтите.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До KretiНяма да убият никого,ама като почнат едни навлеци,едни роднини и приятели,за които човекът не е и подозирал,че съществуват............е,тия и такива като тях ще му отровят животеца !
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Попитали един възрастен човек спечелил джакпота какво ще прави с парите си,а той отговорил:ще построя една обществена тоалетна да ми пи..ят на късмета.
33
0
 
9
 
! Отговори
тъпанари преди 11 години
ТВ 7 - мекерета...
32
2
 
0
 
! Отговори
ЧИНГЕНЕ САЛИ преди 11 години
КЮЧЕК : ТОТО МИЛИОНЕР НА 83 Г.ХАЙДИ ДЯДО КРИВОКРАКЯ ЗАТРАКАЙ ТРАКА-ТРАКВЪПРЕКИ ТЕЗИ 4 МИЛИОНА ИЗТЪРВАЛ СИ ВЕЧЕ ВРЕМЕТО ЗА КУПОНА !ПРИПЕВ:ДА СА ТИ ЧЕСТИТИ ДЯДО БЕЛОБРАДИНЕ ТИ ЗАВИЖДАМЕ БЪЛГАРИТЕ МЛАДИНИЙ НЕ ГЛЕДАМЕ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА"С ДОБРОДЕТЕЛ ПЪЛНА Е НАШАТА ДУШИЦА"ИНСТРУМЕНТАРА С КЛАРНЕТ /КАБАДАН/ ГО ЗНАЕТЕ ДОЛУ-ГОРЕ.ДА НЕ МЕ ИЗТРИЕТЕ ЕЙ ,ЗНАМ ,ЧЕ МРАЗИТЕ ЧАЛГА ,АМА КВО ДА НАПРАВЯ ,СЪРЦЕ МИ *** НЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА И РЕШИХ ДА ПОЗДРАВЯ ДЯДОТО С ЕДИН КЮЧЕН !
31
0
 
3
 
! Отговори
анекдот преди 11 години
дедо направи една тоалетна в центыра на градчето че да ти ак-т на кысмета . ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ДА ГИ ХАРЧИШ - другото беше шега - края на един стар виц
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЧЕСТИТИ ДА СА МУ .... ДОЧАКАЛ СИ Е ПЕЧАЛБАТА ЧОВЕКА , СЕГА ДА ИМ СЕ РАДВА И ДА ПЛАТИ НА НЯКОЙ ДА ГО ОХРАНЯВА ....
29
0
 
24
 
! Отговори
Azz преди 11 години
журналисти-***, я кажете кому е интересно кой точно е спечелил милионите? дали са тия дето искат да им ги вземат чрез заплахи, отвличания и пр. мутренски приоми? нещастници, защо слугувате на престъпниците? нормалните хора не ни пука кой е спечелил - да е жив и здрав човека и толкоз!
28
0
 
1
 
! Отговори
Мултак преди 11 години
Странното е, че все са свързани лица с Ковачки, и после в'ервайте на БСТ - ами как да стане, свършиха будалите!:) :) :)
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горкия, няма да може да им се нарадва, защото ще му ги вземат
26
0
 
13
 
! Отговори
Иван Пешев преди 11 години
Защо не дадете данните на собственика на ИНВЕСТОР или на шефа на тотото както и справки от банковите им сметки , и престанете да цензурирате
25
4
 
30
 
! Отговори
ЧИНГЕНЕ САЛИ преди 11 години
В града се радвали на късмета на съгражданина сиАЗ ЛИЧНО ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ СЪВЕСТЕН ЖИВОТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БЪЛГАРИН ДА СЕ РАДВА НА КЪСМЕТА НА ДРУГ ! АЗ СЪМ ЛИ НЕНОРМАЛЕН ИЛИ ТЕЗИ ДЕТО СА ПИСАЛИ ЗАГЛАВИЕТО ?!
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Регистрацийката за гласуване май отпадна,а??СМЕШНИЦИ.Останахте ли си само вие,а?Западна ви бизнесчето.......ХА-ХА-ХА.И пак ще ви пада.Така както пада рейтинга на Тиквата така и вие си ОТИВАТЕ в небитието *** от ивестор.бг да го Ибъ.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е толкова "господин" колкото аз съм Майкъл Джексън.В този сайт се оливат от простотия.Явно пишещите новините са толкова диви селяни та чак оглупели от селяния.
22
0
 
4
 
! Отговори
Мафията преди 11 години
Защото, след като го знаем вече кой е, за него само в минало време...
21
9
 
3
 
! Отговори
Алов преди 11 години
На този старец за какво му са толкова пари !? В гроба ли ще ги носи ? Да си остави 200 лева за погребение и другите да ги върне.
20
0
 
16
 
! Отговори
Онуфри преди 11 години
А, сега, понеже е ударил джакпота, стана 'господин'. Това е похвално, но само искам да ви обърна внимание, че ако беше направил някоя глупост, щеше да е 'дядо'.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо "бил" ???
18
0
 
5
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Човека отива в София да си вземе печалбата от централата на тотото...