Разбиха носа на млад мъж на протеста във Варна

Полицай, стоящ в близост, не прави нищо
Обновена: 27 фев 2013 14:57 | 27 фев 2013 11:14,
179
Разбиха носа на млад мъж на протеста във Варна
Скрийншот: Youtube

Млад варненец си тръгна с разбит нос и аркада след снощния протест в града. Инцидентът стана по време на шествието по бул. “Мария Луиза”.

“Вървях до един възрастен човек, който от няколко дни излиза с нас и носи плакати срещу кмета”, разказа пострадалият и допълни, че пенсионерът редовно бил атакуван от момчета, които му дърпали плаката и искали да го вземат.

“Това се повтори и във вторник. Аз застанах между тези младежи и възрастния, за да го защитя. Тогава едно момче със суитшърт и черна качулка ме удари и побягна”, обясни още варненецът.

Свидетели на инцидента веднага посочили извършителя на стоящ наблизо полицай. “Добре”, отговорил служителят на реда и стоял, без да помръдне. Няколко протестиращи повикали негови колеги. “Дойдоха двама полицаи да ме питат какво стана и защо по лицето ми има кръв. Казах им, че са се сетили да питат”, разказа още пострадалият.

По-късно той потърсил помощ в Спешния център на Варна и се прибрал в дома си. Въпреки неприятната случка твърди, че отново ще се включи в протестите довечера.

Дядо Георги, 72-годишният варненец, заради който е станало мелето, каза, че преди няколко дни, когато протестиращите се събрали в зала “Пленарна” на общината, също е бил нападнат от младо момче, което му издърпало плаката и го скъсало.

Организаторите на варненските протести обявиха, че днес ще се състои мълчалив протест срещу кмета Кирил Йорданов от 17 часа пред Общината. “Искаме да видим кои са провокаторите с тромбите и свирките, които искат да ни заглушат”, подчертаха те.

Наш читател също сигнализира за инцидента в рубриката ни мРепортер. По думите на читателя мъжът е пострадал, защото се опитал да защити един дядо, на когото провокатори са скъсали плаката.

В интернет се появи и видеоклип от скандалната случка, в който се вижда и реакцията (или по-скоро липсата на такава) на варненския полицай, който казва само "Добре."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вървях до един възрастен човек, който от няколко дни излиза с нас и носи плакати срещу кмета, разказа пострадалият и допълни, че пенсионерът редовно бил атакуван от момчета, които му дърпали плаката и искали да го вземат.......на ПЛАКАТА бяха *** (Тихомир Митев, Иво Каменов и Марин Митев)
138
2
 
2
 
! Отговори
ТИМ или МИТ преди 11 години
Защото, приятелю, хората се ръководят от стадния принцип, което ще рече, че първо трябва да видим 1000 човека навън по това време, че чак тогава всички да излезем.
137
1
 
15
 
! Отговори
Азазел преди 11 години
Имам един въпрос към Варналии . Защо мнозинството се изказвате с/у *** и кмета Киро Ментата, а протестирате след работно време? Казвате че града е техен , ама навеждате глави и им работите за 400-500 лева по 10-12 часа на минимални осигуровки. Ами вдигнете един митинг всички заедно в 10:00 сутринта,блокирайте целия град . Така няколко дена и да видим дали няма да има реакция от Монополите. Те зависят от народа , а не обратното. Революцията иска жертви. Васил Левски е казал "Дела трябват,не думи"
136
0
 
18
 
! Отговори
Безправен потребител преди 11 години
Полицаите нямаха проблем да бият, когато защитаваха интересите на държавицата ни, но когато опрем до защита на гражданите и, изведнъж се правят на света вода ненапита.
135
3
 
1
 
! Отговори
do 139 преди 11 години
Protestirate sreshtu *** che ne rabotjat, a na vas , (kato vi gledam mladi i zdravi, ) ,kakvo vi prechi da rabotite!!???
134
1
 
27
 
! Отговори
няма свобода преди 11 години
Няма свобода във Варна, мутрите от *** селянизираха града!А служителите им са най-ниското стъпало на обществото-хора с нисък интелект и нулев морал,които са готови да прецакат сънародниците си, за да угодят на шефовете си-сатрапи!Загрозиха и унищожиха града!Вън *** от Варна!
133
0
 
29
 
! Отговори
Разумен преди 11 години
Долу ***, долу мафията, долу монополите, долу крадливите партии. Поздрави на хората от Варна и дано разкарат онзи пияница - Киро ли, какъв беше. На 3 март всички на площада.
132
1
 
3
 
! Отговори
Varna преди 11 години
Osvobodete ulizite..da ne sme 1944 godina, da ni komandva OF-to ot ulizata !!!Sega sme 21 vek, da ne iskate da se varnem 100 godini nazad i da ni upravljava proletariata ot ulizata ????Imate svoboda na ravota, izpolzvaite ja, razvivaite se !!!
131
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До До Varna#120Извинявай, къде беше Варна?Не смей да се подиграваш на хората които си търсят хляба, за разлика от миризливите мързеливи гларуси, които са наследили на баба си апартамента на морето и цяла година бройкат леки жени с лесните парички от квартири под наем!Левак нещастен!
130
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли сянка има и светлина!
129
0
 
4
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
До до 132Благодаря, прав си
128
0
 
3
 
! Отговори
Iwan преди 11 години
хората на този юнак (видян тук в зелено да се бие с Боримиров) са провокаторите, които нападат протестиращи и подкрепят ***.youtube/watch?v=0BmdHjs7VME
127
1
 
20
 
! Отговори
ДЪРЖАВАТА=МАФИЯ преди 11 години
ВЕЧЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО!!! ДЪРЖАВАТА КОЯТО СЛУЖИ НА МАФИЯТА, НЕ Е ДЪРЖАВА, А ГРУПИРОВКА... САМИ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ
126
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той плаката беше срещу ***, кмета беше на гърбъ или тази абривиатура, не може да се публикува ?!!
125
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заболя ви от истината ;)
124
2
 
26
 
! Отговори
до 124 преди 11 години
Виж кои скандирания се заглушават и кои плакати се късат и сляп да си, пак ще разбереш, че мутрите от *** действат.
123
2
 
9
 
! Отговори
до 127 преди 11 години
Това е държава на Мафията,уж управлявана от Парламент,Министерски съвет и Президент.
122
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето затова не искам референдуми в България! Понеже народа е ***!Не искам съдбата ми да я коват *** и кебапчета!
121
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мафията не търпи друга власт,тя е паралелна на властта,затова е нужен силен едноличен режим с/от военните.Няма друг начин,защото всички са подкупни.
120
1
 
11
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Като гледам нараняванията, ударен е с бокс