Разбиха носа на млад мъж на протеста във Варна

Полицай, стоящ в близост, не прави нищо
Обновена: 27 фев 2013 14:57 | 27 фев 2013 11:14,
179
Разбиха носа на млад мъж на протеста във Варна
Скрийншот: Youtube

Млад варненец си тръгна с разбит нос и аркада след снощния протест в града. Инцидентът стана по време на шествието по бул. “Мария Луиза”.

“Вървях до един възрастен човек, който от няколко дни излиза с нас и носи плакати срещу кмета”, разказа пострадалият и допълни, че пенсионерът редовно бил атакуван от момчета, които му дърпали плаката и искали да го вземат.

“Това се повтори и във вторник. Аз застанах между тези младежи и възрастния, за да го защитя. Тогава едно момче със суитшърт и черна качулка ме удари и побягна”, обясни още варненецът.

Свидетели на инцидента веднага посочили извършителя на стоящ наблизо полицай. “Добре”, отговорил служителят на реда и стоял, без да помръдне. Няколко протестиращи повикали негови колеги. “Дойдоха двама полицаи да ме питат какво стана и защо по лицето ми има кръв. Казах им, че са се сетили да питат”, разказа още пострадалият.

По-късно той потърсил помощ в Спешния център на Варна и се прибрал в дома си. Въпреки неприятната случка твърди, че отново ще се включи в протестите довечера.

Дядо Георги, 72-годишният варненец, заради който е станало мелето, каза, че преди няколко дни, когато протестиращите се събрали в зала “Пленарна” на общината, също е бил нападнат от младо момче, което му издърпало плаката и го скъсало.

Организаторите на варненските протести обявиха, че днес ще се състои мълчалив протест срещу кмета Кирил Йорданов от 17 часа пред Общината. “Искаме да видим кои са провокаторите с тромбите и свирките, които искат да ни заглушат”, подчертаха те.

Наш читател също сигнализира за инцидента в рубриката ни мРепортер. По думите на читателя мъжът е пострадал, защото се опитал да защити един дядо, на когото провокатори са скъсали плаката.

В интернет се появи и видеоклип от скандалната случка, в който се вижда и реакцията (или по-скоро липсата на такава) на варненския полицай, който казва само "Добре."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
21
 
! Отговори
tuti преди 11 години
ченгето го познавам. края на 90-те беше на портала на радио варна. супер ***. вън за такива *** от и без това боклучавата мвр система.
98
0
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Следващият въпрос към този "полицай" трябва да е "Ще си подадеш ли оставката?" и пак трябва да отговори "Добре.".
97
2
 
5
 
! Отговори
ruseborn преди 11 години
До Варна Наричай се Кошарна, бе *** роб!
96
0
 
18
 
! Отговори
Много дълго преди 11 години
чакаха варненци докато се опълчат публично на тези престъпници от ***. Сега да видиме кой ще се заинтересува от тази групировка чрез съдебната система ?
95
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубавото в лошата новина е това, че младежа не е пострадал сериозно. Защото мафията наречена ***, престъпниците от ГЕРБ и корумпираната полиция са готови на всичко. Дано да няма по-сериозни провокации. Съчувствам на гражданите на Варна, надявам се да успеят и им го желая от сърце. С най-добри пожелания от Родопа планина.
94
12
 
3
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Население 2 223 078 жители от преброяването през 2005 г....е родното "градче"Меделин ;))) Тръгнал да го сравнява с тая дупка Варна ;)))
93
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От Бургас съм, но тва кмета на Варна е някво огромно недоразумение. Махайте го !
92
6
 
3
 
! Отговори
Хохобохо преди 11 години
Избивате ли? Избивайте.Смех.)))))))))))
91
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие какво очаквахте? Мутрите да кажат: "Ето даваме ви парите си и ставаме примерни граждани". Докато народа не се саморазправи с мутрите нищо няма да се промени. Всичко останало не е решение и е само прах в очите...Това е истината, всичко останало са празни приказаки за раздумка.
90
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ви кажа една интересна новина... хора представящи са, че са от ДПС са ходили по училищата в София да вербуват ученици да хвърлят камъни за по 15 лева? Според вас кой *** би казал коя партия го праща? Личи се всичко е една гербаджийска провокация!
89
1
 
23
 
! Отговори
slav преди 11 години
Докато се дава картбланш на *** Варна няма да е нищо повече от Маделин-родното градче на Пабло Ескобар кадето той е колил и бесил така както *** правят сега в този наистина красив град.
88
1
 
22
 
! Отговори
KRS преди 11 години
Полицаи като тоя ВЪН от системата на МВР!!
87
1
 
34
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
Всички мутри трябва да бъдат изтрепани до един!
86
40
 
4
 
! Отговори
Варна преди 11 години
тоя пич със счупения нос умно момче изглежда, добре облечено, ми кво прави на протести тръгнал, да му се чуди човек, утре на работа в 08,00 как ще ходи
85
3
 
33
 
! Отговори
ВИДЯ СЕ преди 11 години
ПОЛИЦАЯ ВЕДНАГА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН!!!! *** И ЦЪРВУЛИТЕ ,ТА ТЕ ПАЗЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!
84
44
 
2
 
! Отговори
Varnenzi преди 11 години
Varna ima okolo 350 000 grajdani, koito hodjat na rabota ili si stojat mirno u doma...njama da razreshim poveche na 600 bezdelnizi vsjaka vecher da kreshtjat i da spirat transporta !!Nakraja se sbivat edin drug ,no obvinjavat parlamenti i polizai !!Tezi ejednevni razmitrizi sa ogromni finansovi zagubi koito se plashtat ot nas !!iMolim upravata na Varna i polizijata da vastanovi spokoistvieo v grada !!
83
2
 
46
 
! Отговори
asd преди 11 години
Уважаеми пичове, съдейки по облеклото на побойниците, анцузи с кожени якета, трябва да ви стане ясно що за *** са. Мисля, че коментарите са излишни.
82
1
 
11
 
! Отговори
до 76 преди 11 години
На независимите медии и политиците не им е ясно.
81
2
 
42
 
! Отговори
SMF преди 11 години
До ВарнаДават храна на 60 хил ама заради тях бизнес средата във Варна е невъзможна и никой не иска да инвестира тука. Мутрите гонят честните бизнесмени. За разпродаването на Морската няма нужда дори да говорим...
80
1
 
7
 
! Отговори
heh преди 11 години
teq pomqrcheta znaqt mnogo dobre kogo da zakachat... shto ne zakachat nqkoi ludak? shtoto shte izqdat boi koito i maikite i bashtite im ne sa gi bili ..otishli da zakachat dqdoto ..shto ne doide da zakachash men be lainar ...lakti i kolena v glavata *** shte se udavish v sobstvenata si kruv a az shte se smeq i shte te pliua dokuto se davish... mrazq takiva teshkarcheta kadeto napadat stari horica !!!