45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива

Това е основната версия за открития вчера овъглен труп в Пловдив
Обновена: 15 мар 2013 21:57 | 15 мар 2013 21:57,
144
45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива
Мястото, на което бе открито тялото на фризьорката. Снимка: Bulphoto

45-годишната Даниела Накова се е самозапалила. Това е основната версия, по която работят разследващите, след като откриха овъгления й труп на една от алеите на Младежкия хълм в Пловдив.

В четвъртък около 7,40 часа сутринта минувачи сигнализираха за обезобразеното тяло на едно от пловдивските тепета. Прокуратурата е назначила съдебно-медицинска експертиза.

Още по темата
„Самото дело, което водим е срещу неизвестен извършител, който евентуално е склонил лицето да се самоубие, но ние сме длъжни да изчистим всички възможности.”, заяви за Dnes.bg говорителят на Районна прокуратура – Пловдив Атанас Илиев. „Има голяма вероятност заради свои заболявания жената да се е самозапалила.”, добави прокурорът.

По информация на разследващите тя е имала психични отклонения. Поискана е справка от диспансера за психични заболявания в Пловдив.

Аутопсията обаче е отхвърлила версията за убийство.

Близките на жената, която е работила като фризьорка, са потресени от случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
4
 
! Отговори
? преди 11 години
Мързи ги да разследват и убийствата ще се увеличават !
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРОЧЕТЕТЕ - ФЕНОМЕНЪТ СПОНТАННО ЧОВЕШКО САМОЗАПАЛВАНЕ Стотици са мистериозните случаи, на които науката не може да даде правдоподобно обяснение. В началото на ХХ в., когато всеки ден съвременните технологии ни изненадват с нещо ново, все по-често се сблъскваме с феноменални загадки, подкопаващи нашето самодоволство, че всичко е научно доказано и каталогизирано. Възможно ли е човешкото тяло да избухне в пламъци от само себе си и да се превърне в прах за няколко минути? Един бивш полицай, експерт по съдебна медицина, представя доказателства: възможно е!
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
71. Е някой да пише че тази жена е герой . И вие си измисляте ..Съмнявам се че се е самозапалила в гората , как се разбира след като е овъглена , дали тя или някой с нея , не я е запалил .
56
1
 
5
 
! Отговори
Чоки преди 11 години
Самоубили са я . Вероятно се е скарала с *** си треторазрядна селска мутра той първо я пребива и после я изгаря а полицаите понеже ги мързи няма сензация а и жертвата е видимо бедна приключват делото . То и Мирослава мисля се казваше от Перник бе избягала от вкъщи пък после се оказа че се е самоубила и погребала . Да се проведе независимо разследване тук има престъпление 100% .Когато човек посяга на живота си се баси , скача от високо или стреля приключва бързо и с малка болка
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой не се самозаюалва в гората ?Близките са изненадани също ?
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стреса и отчаянието водят до психични проблеми, НО ЛУДИТЕ НЕ СЕ САМОУБИВАТ!
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно са дошли професионалисти от кгб да промиват мозьци! Първо го забелязах в сидеров. Време е като национален герой и той да си драсне клечката като преди това ми преведе парите от сейшелите.
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой може да е сигурен, че и това е самозапалване?Излиза, че всеки убит може да бъде запален и обявен за самозапалил се.Самозапалванията стават на публични места, никой не е тръгнал да се пали в гората, за да го видят гаргите.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз се самоизнасилих.
50
0
 
4
 
! Отговори
с.до странджата преди 11 години
Браво!Толкова рано и то в събота и вече на пост!
49
3
 
2
 
! Отговори
хит преди 11 години
не знам колко си Странджа ,но на *** в ***...та!
48
2
 
12
 
! Отговори
реалист преди 11 години
ами понеже се изхвърлиха тоя и онзи да правят самозапалилия се Пламен /лека му пръст/ на герой и започна куцо, сакато и чалдисано да се запалват - това нека да тежи на съвеста им. Проблемите се решават с борба, не с кутийка Зебра. Мислете малко дявол да го вземе!
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не би САЩ да са измислили ново оръжие и да го тестват?
46
0
 
5
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
SAJALYAVAM ZA TEZI HORA NO TOVA ZAPO4VA DA GRANI4I S NYAKAKVA MODA.
45
1
 
2
 
! Отговори
ivan ivanov преди 11 години
Sprete sus vashite idiotski prostotii ne shvashtate li che za nyakolko dni,5 samozapalili se choveka prosto nyama kak da stane.Hora zashto pochti nikoga nese chuva za nyakoi samozapalil se deputat,ministur,uprajnyavasht nyakava vlast,horata koito sa vuv bezizhodica zatova li se zapalvat zashtoto znayat che otivat na ekskurziya ami to togava zashto nito edin upravlyavasht ili nyakoi deputat ne e vzel primer ot samozapalvashtite se,ne vijdate li che nyakoi drugi izpolzvat situaciyata i polojenieto
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ,фризьорката се е гръмнала,след това е станала и се САМОЗАПАЛИЛА!Стига толкова,казва се само, Бог да я прости!
43
3
 
6
 
! Отговори
психиатър преди 11 години
Стига сте изкарвали лудите някакви свръх-патриоти!
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що да не се палят - така стават известни има национален траур и т.нДокато вестниците продължават да публикуват такива новини всяка сутрин - дали са проверени и т.н няма значение важното е да се чете.
41
1
 
0
 
! Отговори
до 483 преди 11 години
Найс.
40
0
 
9
 
! Отговори
аС преди 11 години
Не трябва да се изключва версията живо запалена от убиец , имитиращ вълната от самозапалвания