31-годишен се самозапали в Димитровград

Полял се с бензин, драснал клечката и събудил сестра си да го спаси
Обновена: 5 юни 2013 13:07 | 5 юни 2013 11:06,
48
31-годишен се самозапали в Димитровград
Снимка: архив, Булфото

Димитровградчанин на 31 години опита да сложи край на живота си, като се самозапали, съобщиха за БТА от Областната противопожарна служба в Хасково.

Минути след полунощ мъжът се напръскал с бензин и драснал клечката. За секунди бил обхванат от пламъци. Това уплашило самоубиеца и той събудил сестра си, която спяла в съседната стая. Жената подала сигнал на спешния телефон 112 около 00:40 минути.

До идването на пожарникарите и медиците тя опитала да спаси горящия си брат.  Двамата са с множество изгаряния.

31-годишният димитровградчанин е с 30% изгаряния по цялото тяло, а сестра му с 10% - по ръцете, съобщиха от МБАЛ "Св. Екатерина" в Димитровград.

Пациентите са транспортирани в Клиниката по изгаряния в Пловдив. На пострадалия мъж са назначени и консултации с психиатър, за да започне постоянно лечение и диспансеризиране.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само хора със слаб характер могат да се палят не могат да се борят с проблемите който имат.Това е най-глупавото решение да си сложиш край на живота .Живота ни е даден да се борим и да сме силни пред проблемите който имаме.Какво да кажат недъгавите и съкати хора като гледат тия здрави мъже да се палят,сигурно си казват нека имам всички негови проблеми и още сто пъти повече проблеми ,ама само да съм здрав .който си слага край на живота е слаб човек не може да взема решения и да се бори със живота
38
1
 
8
 
! Отговори
Виденов :) преди 10 години
Щом още не са започнали да палят парламента, значи още могат да търпят!
37
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tия гербери подлудиха народа, сега ни Орешарски, ни, който и да дойде, не може да ни оправи за години напред
36
3
 
6
 
! Отговори
Мата Космата преди 10 години
Явно тука по цял ден едни герберастки малки парвенюта, чиито татковци ги лигавят и не са видяли един трудов ден, пак се опитват да се правят на умни. Как може правителство на една седмица да е виновно за самозапалванията, като герберското управление 4 години преди това краде и с *** си?
35
2
 
6
 
! Отговори
поля преди 10 години
Народа се връща в отчаянието с двойна сила. Старите крадци дойдоха и извадиха застоялите договори и започнаха да си делят пицата най-нагло и безцеремонно. Ще ни датат да пушим на воля обаче. Повече от това здраве му кажи
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шкумбата имаше един скеч за сибиряка дето попитал 2-*** оцелели след влакова катастрофа:-Другари,к`во стаа с революцията?-Коя революция?-Ми,дето я почнааме 17-та година..-Ооо,победи,ние са перестройка праеме...Е,що не казвате,бе,ние тука още влакове взривяваме...
33
1
 
3
 
! Отговори
Стига ТЪПОТИИ преди 10 години
Ако някои иска да си съсипе живота, щото му е тежко защо не опита ПОНЕ да го направи пред тези, които са виновни за това. Като ще се палите идете пред къщата на някои от мутрите, които са докарали държавата до тук. Или идете пред бездействащите и крадящи политици. Иначе това ефект няма и се класифицира като мазохизъм. Стига ТЪПОТИИ - направете нещо от което да има ефект. Ние българите сме като *** - много сила, много зрелище и шум - но малко мисъл!
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
sori ama toq se UPLA6I OT NOVATA 3 KOALICIQ BSP-DPS-ATAKA I ZA TOVA SE SAMOZAPALI
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това да не е за добър ден на новото тройно правителство?Явно не са му издържали нервите и....,но дано се оправят и двамата.
30
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кво стана сега? Нали Буда беше причината да се самозапалват? Кво стана...? Тоз нещо е объркАл графика за самозапалванията...
29
15
 
1
 
! Отговори
Тупан преди 10 години
Ех как сте късо паметни бе холам,забравихте ли отровата ви прониква бавно? Вие не сте слепи а с извадени очи, идете при тиквата да ви ги върне! Та се огледаите.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПази боже.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
никое самозапалване не е оригинално, при липса на пари и свобода хората не виждат изход
26
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със сигурност ГЕРБ са виновни.
25
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ако оживее да си плати лечението !
24
11
 
25
 
! Отговори
човек от народа преди 10 години
Тия от ХУНТАТА бспдпс докараха хората до лудост. Такава мизерия никога не е било. Всеки ден самозапалвания и самоубийстваГАРАНТИРАНО ОТ ХУНТАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ДИКТАТОРИ!
23
35
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ясно е, че това е статия, която ще бъде полазена от озверелите герберушки, толкова са безкрупулни и търсят в трагедията реваншизъм...
22
12
 
32
 
! Отговори
Г.М преди 10 години
Край! БСП са виновни и ДПС, И Атака!!!
21
16
 
84
 
! Отговори
Един преди 10 години
Е, какво да ви кажа, при Борисов започнаха да се палят в края на мадната, при комунистите започнаха още от началото ...
20
9
 
26
 
! Отговори
fck преди 10 години
леле кво става в наща мила родина. Дойдоха Бсп-арите на власт и пак хората се самозапалват... ужас! Направо викам всички с по една бутилка бензин да се полеем и да си драснем клечките аз друг начин не виждам. или да изметем тая гнусна *** от тоя Парламент това е единствения ни вариянт за оцеляване! :)