Блокират границата с Гърция заради Муса Палев

Всяка седмица ще го правим, закани се Джамбазки
Обновена: 24 юни 2013 11:30 | 24 юни 2013 11:26, Камелия Цветанова
50
Блокират границата с Гърция заради Муса Палев
ВМРО се закани да блокира границата с Гърция. Снимка: БТА

Назначението на новия областен управител Муса Палев за поредна тази сутрин събра пред областната управа в Благоевград протестиращи.

Те са категорично против представител на ДПС да заема този пост.

Протестите ще продължат, като в сряда в 12.00 часа ще блокираме пътя при Банско, съобщи зам.-председателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки.

Оттук нататък всяка седмица ще блокираме ГКПП при Гоце Делчев, при Петрич, Сандански, Симитли, Кресна, Струмяни последователно, докато този човек разбере, че не е желан, закани се той.

Още по темата
"Сто и една години след Освобождението на Пиринска Македония от турско робство ние ставаме свидетели на едни събития, които определено за ВМРО не са нещо нормално. В Благоевград ни се насажда назначаването на един областен валия от ДПС, който за пореден ден не се появява на работа", заяви Георги Васев, член на ръководството но ВМРО-БНД и общински съветник в Благоевград.

От ВМРО-БНД коментираха и някои изказвания на Муса Палев, които считат, че насаждат междуетническо напрежение и верска омраза, и би трябвало да се проследят и вземат под внимание от съответните органи.

Ангел Джамбазки обяви, че протестът ще продължи и по-късно днес, когато се открива православният кръст, издигнат край Благоевград.

Продължава и събирането на подписи под петицията на ВМРО-БНД срещу назначението на представителя на ДПС за областен управител на Благоевград.

Ако някой провокира етническо напрежение в Благоевградска област, това е ДПС, с това арогантно и нагло назначение, с това несъобразяване с мнението на хората и с този опит да бъде овладяна административната и политическата власт в регион, в който продължават попълзновенията на радикалния ислямизъм, заяви още Джамбазки.

Затова ние продължаваме този протест срещу Муса Палев, докато той не се откаже или не бъде уволнен от министър-председателя Орешарски. Ние ще внесем сигнал в прокуратурата с извадки, цитати от медиите, от явни източници по повод на изказвания на Муса Палев, свързани с нагнетяване на  етническо напрежение, добави той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Fuckingdnes
14
2
 
34
 
! Отговори
Райна Княгиня преди 10 години
СВООБОДА ИЛИ СМЪРТ!
13
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За подобна порвокация в района на баските ЕТА и Ирландската републиканска армия в Ирландия направо стрелят. Тук има 2 възможности:- Първата нещо подобно на горното (което цели и ДПС) и да се събори етническия мир- Втората е да кротуваме и на практика да се примирим, че Турция ще управлява БългарияТова ли не е провокация?Най-разумното е:- Да изметем Тройната коалиция БСП, ДПС, Атака- С гласуване на следващите избори да изхвърлим ДПС от парламента
12
3
 
34
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
целта е гражданско война, падане на борда, хиперинфлация и после някои хора отново ще станат кредитни милионери а останалите ще ду*ат супата.
11
2
 
1
 
! Отговори
do 11 преди 10 години
nqma spravedlivost nali znae65?
10
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целта на ДПС и ТУрция е етническо напрежение. Сещайте се сами защо. Примери доста от съседна Югославия и най-вече Косово. Естествено не става дума ние само да сме етнически толерантни, а да няма и грам толерантност от агресивните турски имами. Да назначиш турчин за областен управител в сърцето на Пиринска Македония, и то такъв, който миналата година явно подкрепи съдените за радикален ислям имами и говори открито, че радикален ислям няма, въпреки фактите е ме ко казано провокация.
9
32
 
3
 
! Отговори
vladimir преди 10 години
ще му праднете на к_ _а,като блокирате и пречите на гражданите които неса виновни
8
2
 
50
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Олигарски,докога ще си играеш с търпението на българите!?
7
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О, да, само така! Ние в Пловдив какво да направим срещу Каймаканов? Да блокираме АМ "Тракия"?
6
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идете си с мир, *** и депесари
5
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС става по-силно и по-силно ... с подкрепата на Атака и лично на Сидероглу
4
7
 
68
 
! Отговори
aman преди 10 години
да се блокират и всички изходи на софия , докато орешарски не даде оставка
3
3
 
23
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Вгз 6те пускат тировете.
2
3
 
20
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Харта 2013 прочетете-harta2013.eu
1
63
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ще пускате само тировете на Тиквата както беше миналия път в Гърция, така ли?