Протестиращи блокираха АМ "Тракия"

Около 120 души скандират "Мафията вън"
Обновена: 30 юни 2013 12:16 | 30 юни 2013 11:26,
129
Протестиращи блокираха АМ "Тракия"
Снимка: Dnes.bg

Със скандирания "Мафията вън" и "Кой не скача е червен" протестиращи блокираха автомагистрала "Тракия" на 119 км до Пловдив. Те искат оставката на правителството. Хората са недоволни от политиката на кабинета на Пламен Орешарски. До момента са се събрали около 120 души.

Движението е спряно от 10.30 часа и се очаква блокадата да продължи до 12.00 часа. На място са пристигнали и два автобуса с фенове на Локомотив Пловдив. Всички те твърдят, че сами са си платили по два лева за да дойдат до магистралата. През последните три дни протестиращите в града под тепетата окопираха и гарата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
4
 
! Отговори
До Аеций преди 10 години
Измяна? На какво? На комунизма, на мафията? Измяна на олигархията? Измяна на корупцията, на беднотията, на мафиотщината? Измяна на емиграцията на млади интелигентни българи в чужбина? Имяна на двойния стандарт към българи и националисти, от една страна и комунисти и *** от друга? Имзяна на Деян Пеевски? Измяна на тихото примирие и съгласие да ни крадат ломунистите още 70 години? Измяна на страха да си кажем мнението и да ги заплюем и отсвирим публично? измяна на КГБ? Измяна на турцизацията?
106
3
 
3
 
! Отговори
Аеций преди 10 години
До Хунска ордаХунската орда стигна чак до Каталунските полета. Там едни яки мъжаги, целите в червено, предвождани от родения в Дуросторум (Силистра) Аеций (Еций), ги разбиха и остатъците от хуните се разбягаха. Това - от Историята.От настоящето: Не си заголвай ***, да не му се случи нещо! Попадаш под ударите на Закона. Може да ти струва затвор от 10 до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор беззамяна. (НК, Глава I, Раздел I - Измяна, чл.95). Ясно?
105
5
 
5
 
! Отговори
безпристрастен преди 10 години
С какво обикновенният човек е виновен, за да страда от малоумието на шепа мързели.протестирайте там, кадето са осраните политици.стига терор над обикновенният човек
104
6
 
3
 
! Отговори
niki tesla преди 10 години
Боко е строилмагистралите,той ще ги блокира...как я мислите вие тая,ще му вземате властта!?Хора ,оставете ни пътуваме,да ходим на работа,забавлявайте се така,че да не пречите
103
3
 
2
 
! Отговори
niki tesla преди 10 години
Боко е строилмагистралите,той ще ги блокира...как я мислите вие тая,ще му вземате властта!?Хора ,оставете ни пътуваме,да ходим на работа,забавлявайте се така,че да не пречите
102
3
 
9
 
! Отговори
До преди 10 години
ГЕРБ=***,ВИС,СИК и братя Галеви
101
8
 
10
 
! Отговори
Хунска орда преди 10 години
Само така. Блокиране на всички магистрали, на ГККП-тата (Капитан Андреево, Кулата), Дунав мост 1 и 2, на Калотина. Щурм и унищожаване на Парламента докато депутатите са вътре и палене на Партийния дом. Ако комунистиъте и турците пак не сдадат властта и не се откажат от краденето, което започна от един месец насам - тогава Калашниците, гранатометите и да ги изколим до крак и да спасим България от това 130 -годишно зло наречено комунизъм. Всички комунисти при Чаушеску, разстреляни на жълт.павета!
100
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АГИТПРОП20 лв и сандвич дава Болен да му пазят централата и да провокират. Никой не ни е платил! х
99
11
 
7
 
! Отговори
petra преди 10 години
Никакво подаване на оставка. Искаме последователност, твърдост и никакви компромиси,заради развлечението на 20 наглеци без работа.
98
1
 
2
 
! Отговори
tra la la преди 10 години
ОКОПИРАХА ли бре. Мамо Божкеееееее!Напоследък пишете с "краците" си.
97
2
 
0
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Бъдещето е в децентрализацията на енергоизточниците в обединението на произоводител и консуматор , не е толкова сложно да се произвежда електричество ,а компютрите могат съвсем спокойно да се справят с регулирането и разпределението в рамките на цялата енергопренсна система , престави си нещо като торенти хиляди , милиони източници като всеки един от тях в даден момент е и консуматор , така и загубите при преноса които са огромен за системата проблем намяляват.
96
4
 
4
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До ГелеТи като си "умен" пиши поне за коя партия си. Аз лично искам мажоритарни избори, а ако трябва да избирам между въпроснтие четири партии - не искам ДПС, не искам БСП и презирам Атака
95
3
 
7
 
! Отговори
Геле преди 10 години
До ads"аз съм от герб и никой не ми плаща, просто мразя ДПС, БСП и Атака"Съжалявам , но никой не ти е виновен , че си глупав....
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МладМислещ 101..чогунена тиква..С толкова знание кой ти дава толкова пари ? Сега р азбирам защо тази държава е на този хал.
93
2
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
102 за 5 години цената на техниката за изграждане на ФЕЦ най-общо казано падна от 5 000 евра за Квт през 2008 на 1 500 евра днес , това е поредната космиеска технология която намира конвенционално земно приложение , на практика се прилага едва от началото на този век , само си помисли къде бяха комуникажционните технологии преди 20 години , някой от нас да си е предсатвял смаратфон , същото става в момента и в енергетиката , технология има цените падат непрекъснато .
92
2
 
1
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До Одисей 1Естествено че не е обосновано, но загубите който трупа НЕК, ще ги плащаме всички ние. НЕК е държавно предприятие, а държавата сме всички български граждани. Загубите ще ги платим всички ние, това е като "акционерно дружество със милиона акционери" - то няма как да фалира, "акционерите" ще платят.
91
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да затворят границата е най добре.***!
90
2
 
1
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До Одисей 1Аз съм съгласен, че това е част от бъдещето. Бъдещето е и на Хелий 3, съхраняване на енергията от фотоволтаници чрез електолиза, ядрения синтез, съхраняве чрез разтопена сол, изграждане на соларни централи дори на Луната, НО това да стане когато и цените на тези системи поевтинеят, тоест когато станат масови или се разреши вноса им от Китай.Въпросното решение е взето с три гласа мнозинство и следващото или по-следващото правителство ще вдигне със сигурност цената на тока.
89
4
 
5
 
! Отговори
МладМислещ преди 10 години
До 93, аз взимам 4500 лева заплата бе шматко, протестирам защото "социално справедливата" чогунена тиква ще ми вдигне данъците. Същевременно обикалям по 3 часа на ден защото Бойко ми дава по 30 лева, нищо, че взимам 4-5 бона :)До кога ще се оплитате в собствените си лъжи в опитите да разделите хората червени имбацили?Мислете какво ще кажат децата ви за вас един ден!
88
2
 
0
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
98 много се съмнявам това падане на цената на тока да е обосновано , всики специалсити се изказаха че изкуственото задържане на цената води до отслбване на цялата система , чисто и просто тези сега не могат и не искат и не знаят как да оправят нещата решаватна парче ,защо например нищо не се реши за линберализацията на паара , това е мятрка при това от брюксел ни натискат за нея и ще ни съдят ако нея въведеме .