Автобус, пълен с деца, е катастрофирал

Инцидентът е станал на автомагистрала „Тракия”
14 юли 2013 17:08, Петя Славова
19
Автобус, пълен с деца, е катастрофирал
Снимка: Булфото

Автобус, превозващ деца, е катастрофирал на автомагистрала „Тракия”, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Поредното пътно произшествие у нас се е случило около 06.30 часа, на км. 327+800 в посока на движение Бургас – Карнобат.

Автобъсут е с полска регистрация и е собственост на фирма „Iarbo-Leasing” Sp.Z.O.O. Бил е управляван от полския гражданин Д.М.

Общо 41 деца са се намирали в него по време на произшествието. Те са били между 16 и 18 години. Учениците са се връщали от почивка на Златни пясъци и са пътували към София, за да продължат екскурзията си в България.

Инцидентът е причинен от счупване на предно ляво оглезало за обратно виждане по време на движение. То чупи предния панорамен прозорец на автобуса, който е навлязъл в дясната канафка по посока на движението.

За щастие няма пострадали. Пътуващите са преместени в друг автобус от същата фирма превозвач.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много дребнави излязохте коментаторите, защо се заяждате за дреболия като "канаФката", ммм? Ами "АвтобЪсУт е с полска регистрация", къде го забравихте???!!
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изобщо не е вярно.Не беше намагистралата а по средата напътя между края на магистралата и изхода на Карнобат.И беше вчера,неделя,към 15 часа.Аман от този загубен псевдоновинарски сайт!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A PAK SAS ISKANETO ZA REGISTRACIA V SAITA IM KOMUNISTI4ESKI SA SI GO NAPRAVILI KATO 4ASTEN KLUB PO INTERESI . V KOITO SE VLIZA SAS SPECIALNA 4LENSKA KARTA . DA VI *** NA KOMUNISTI4ESKATA " DEMOKRACIA " I " GLASNOST " I PREUSTROISTVO . BETONNI GLAVI BQHTE , BETONNI GLAVI SI OSTANAHTE . NA NIKAKVO RAZVITIE NE PODLEJITE . NE PRIMATI , AMEBI
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TEZI GRE6KI GRAMATI4ESKI HIZOB6TO NQMA6E DA GI IMA AKO O6TE SAS6TESTVUVA6E ONZI OTDEL NA CK na BKP PREZ KOITO MINAVAHA NOVINITE PREDI DA SE PUSNAT ZA PRED PUBLIKA . LITERATORITE OT TOZI OTDEL BQHA NARITANI , OT TOZI OTDEL OSTANA SAMO CENZURATA . DEMEK NAI TAPITE KOMUNISTI . 6TOM VIDQT KOMENTAR SRE6TU TQH , DA BADE TRIT . TOVA E KOMUNISTI4ESKIA SAIT " DNES . BG " DA GLEDAT MLADITE I DA ZNAQT 6TO E KOMUNIZAM I DALI E BILO LESNO NA TEHNITE MAIKI I BA6TI
12
0
 
8
 
! Отговори
Злобчо преди 10 години
До любчетоМай не знаеш цялата истина зад тоя протест. Като получа !!!! $80к !!!! може и аз да се появя и да скандирам каквото ми е наредено. А относно описанието на новината, оставам безмълвен.""""Инцидентът е причинен от счупване на предно ляво оглеЗЗЗЗЗало за обратно виждане по време на движение. То чупи предния панорамен прозорец на автобуса, който е навлязъл в дясната канаФФФФФФФФФФФка по посока на движението."""" Нито новините са ни новини, нито ... НИЩО!!!
11
9
 
2
 
! Отговори
любчето преди 10 години
Опасна порода сте вие хейтърчетата!Що не отидохте вчера на протеста да видите цици на живо,щот не е като на снимка.Порното от Замунда ви е изтрило и линията живота от дланите и последните човешки мисли от главите.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mутрите не учат много, достатъчно им е да трият чуждите мнения и да наказват посетителите на сайта с минуси писани под коментарите , така се действа в този сайт, по мутренски!!
9
6
 
15
 
! Отговори
Тошо преди 10 години
До Анонименсамо като знаем кои е собственика на саита и се сещаме защо са толкова много грешките,саита е на Делян Пеевски,какво повече да говорим,сега сигурно ще ми изтрият коментара,но това е истината
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те не са неграмотни, майчин език им е турския! Не ги упреквайте по навик!
7
0
 
32
 
! Отговори
Ani преди 10 години
"канаФка", то бива бива неграмотни хора да пишат новини, ама научете българския....
6
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ОглеЗало" предполагам е оглеДало, а "канаФка", ще да е канаВка? Коректорите Ви да не са отпуска?
5
2
 
29
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До bariera_61 Магистралата си има лява и дясна канавка, наистина е много трудно да влезеш в лявата по посока на движение, но не е невъзможно (един джигит успя между София и Вакарел, но затри себе си и още двама човека). В случая се касае за техническа неизправност, нямаща връзка с типа на пътя. Колкото до катастрофите - не убиват пътищата, убиват шофьорите които не се съобразяват с условията на пътя... същите джигити от понеделник ще карат с 200 по магистралата, понеже са безсмъртни.
4
4
 
2
 
! Отговори
boza преди 10 години
Izvinjavam se za cinichnija ezik , ama e*a ti i " expertnija " komentar , prosto napishete che e stanala katastrofa .
3
20
 
13
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
То чупи предния панорамен прозорец на автобуса, който е навлязъл в дясната канафка по посока на движението. До 1 Не е било на магистралата, защото е написано, че е влязъл в дясната канавка, значи щом е уточнено в дясната, значи не е магистрала, щото там в лявата канавка не може да влезе! Да се потърси съдебна отговорност на тези, които не пуснаха магистралата, въпреки, че е готова, ами рискуваха живота на хората в този пренатоварен участък!
2
20
 
4
 
! Отговори
Алов преди 10 години
То с такива идиотчета да патуваш как няма да си изнервен и не внимателен.
1
0
 
25
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
DOBRE 4E NIAMA POSTRADALI