Поляк се удави край Синеморец

Спасители се опитали да помогнат
11 авг 2013 19:52,
8
Поляк се удави край Синеморец
Инцидентът е станал на неохраняем плаж. Снимка: архив Булфото

Поляк се е удавил на плаж „Липите” край Синеморец, съобщи за „Фокус” кметът на Община Царево Георги Лапчев. Инцидентът е станал на обяд. Плажът е неохраняем.

Въпреки лошото време, спасителите от плажа на Синеморец са отишли с джетове и са се опитали да помогнат на баща с дете. Детето се е спасило, но мъжът не е успял.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
do 3 преди 10 години
На мен в гърция ми разбиха колата, така че не ги хвали много-много
5
1
 
7
 
! Отговори
acca преди 10 години
3 - в хърватска няма да намериш един охраняем плаж също - а май се води топ дестинация, а ;)
4
3
 
17
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
До АнонименУникално *** човек си. Жалкия ти живот минава в мрънкане и плюене. А в това врме нормалните хора се забавляват. И първо се пазят сами, а после разчитат на друг.
3
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 2 Явно, че не си напускал границите на България с цел почивка в цивилизивани страни и са ти казвали само как е в Гърция! Точно въпросът е в коя страна, където има подсигурени условия за почивка, а не да те взривят , да те крадат, да те бият, или да се давиш в неохраняеми места!
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Номер 1, ти знаеш ли че още по-голям риск крие почивката в съседна Гърция? Това е защото там НЯМА нито един охраняем плаж. Човек преди да влезе във водата в неспокойно време трябва да помисли....нали? В случая не стои въпроса в коя страна е на почивка. Бог да прости човека!
1
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям риск крие евтината почивка в България за бедните чужденци, които могат да си я позволят! Бог да го прости човека , че е предпочел да летува у нас! ;(