Глобяват тираджията, карал в насрещното по "Тракия"

Не бил пиян или дрогиран, версията със стопаджийката отпаднала
Обновена: 24 сеп 2013 10:21 | 24 сеп 2013 07:00,
44
Глобяват тираджията, карал в насрещното по "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

Тираджията Валери Върбанов, който в петък кара цели 40 км в насрещното на магистрала “Тракия” , ще бъде глобен.

Той бе задържан, но вече е на свобода, пише "Труд".  „Обърках се и няма излизане”, бе коментарът на шофьора, след като излезе от спрелия камион след 20 минути каране в насрещното в петък вечер.

Срещу него не се води разследване, защото нито е направил катастрофа, нито е бил пиян или дрогиран. Така отпада версията на тираджията, че навлязъл в насрещното, защото качил стопаджийка, която го упоила, посочва изданието.

Върбанов ще бъде глобен за три нарушения - неспазване на полицейско разпореждане, каране в насрещното движение и създаване на опасност за предизвикване на катастрофа.

Актовете за тях ще бъдат издадени до месец.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
11
 
! Отговори
Хипотеза преди 10 години
Според мен за да спести няколко литра нафта е рискувал, както своя, така и живота на много невинни хора. Другия вариант е последните 30 години да е карал в UK или Japan, но едва ли. Това е изкуство да влезеш в насрещното с огромен камион, който за капак влачи бомба на трейлъра си. Версията за зрелищно самоубийство не се връзва. Този е за затвора или лудницата.
18
0
 
12
 
! Отговори
dragoni преди 10 години
До ЙолоЙоло и аз бях там, чудно как не сме видели едно и също нещо. Този ТИР си караше в насрещното в лявата бърза лента на магистралата. Като си караше поне с 80.Жив късмет е, че не се е засякъл с някоя бързо караща кола в лявата лента. Помня, че след разминаването с тира повечето коли започнаха да карат с 80 километра в дясна лента в недоумение какво всъщност става и дали ще дойде и втори тир зад първия.Аз тогава се возих на седалката до шофьора и имах време да гледам какво става.
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да четеш болшинството от коментарите под статиите- безценно! По- добро е от в. Стършел навремето.
16
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега трябва всеки, който е пътувал по Тракия този петък вечер и се е почувствал застрашен да го съди за нанесени неимуществени, морални щети и психически травми. Като го осъдят 1000 човека по 200лв всеки + разноските по делото, едва ли ще го направи пак. Пък и ще е разорен и той и цялата му рода до девето коляно, която измисли версията с проститутката за да го оправдае.
15
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма такава държава! Срам ме е, че съм българин! Този човек трябва да лежи в затвора поне 1 година. Някой беше писал, че само при смърт ли следва наказание. Не, то и при смърт не следва нищо. Води се разследване, което заключава, че няма виновни или пък виновните не са много виновни и ги осъждат условно. Срам, пълен срам! Утре какво ще стане като още някой го направи, но пък тогава вече направи мелето. Кой ще е виновен? Новият шофьор в насрещното или държавата и нейните органи, които не работят.
14
21
 
6
 
! Отговори
Йоло преди 10 години
Много лъжат тея *** бе, бях там и мога да гарантирам, че човека кара не повече от 700-800 метра в насрещното, какви са тия 40 км вие лиди ли сте??? Мислел е, че има някъде място за обратен, където да премине в другото платно, но е видял, че няма и е спрял...
13
4
 
60
 
! Отговори
боже преди 10 години
Този човек трябва да бъде съден за опит за убийство и ред други неща. Елементарната логика е да спреш в аварийната лента да обозначиш мпс-то и да съобщиш на органите за да ти помогнат да излезеш без проблеми. Това обаче си е България и нищо не ме изненадва. Задължително отнемане на професионалната компетентност поне за 5 години. Стига с това не причинил катастрофа а да се помисли ако насреща имаше автобус с 50 деца и вашето е там какво следва
12
3
 
34
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
Каква глоба! Този е за лудница! Оставете го сега следващия път да вреже цистерната някъде!
11
10
 
48
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Проститутката била от централата на БСП.След духовна агитация внушила на тираджията да кара в лявото платно,за да докаже ,че е лявомислещ....
10
1
 
23
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
"Каране в насрещното"-модерното "лично предизвикателство",което вече всеки може да си позволи в Бг!...Ха-ха-ха...Насам,народе,,можем и туризъм да правим от това,защо не!?!
9
0
 
49
 
! Отговори
Vesso преди 10 години
За кой път се убеждавам,че в България има реакция само след смърт.Това превантивните мерки кучета ги яли.Всеки може да си прави каквото си иска,стига да няма смъртен случай.
8
15
 
36
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Вероятно карането на "ФАрове' ще е смекчаващо обстотелство!!!
7
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Срещу него не се води разследване, защото нито е направил катастрофа, нито е бил пиян или дрогиран." - Енимехмедов - също. Но?????
6
0
 
53
 
! Отговори
майтап преди 10 години
чудя се защо не му дадат направо орден Стара планина,за особени заслуги.нищо не бил направил ами в тая държава трябва да убиеш някой за да си направил престъпление(и това не винаги е престъпление според нашата съдебна система)
5
5
 
19
 
! Отговори
LaSombra преди 10 години
До azТова са глупости. Така се получава скорост 120 км/ч, а ограничителя на камионите изключва на 90.
4
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това е лудост. този трябва да бъде затворен. *** психопат, няма място в обществото за такива. трябвало е да го застрелят на място.
3
0
 
26
 
! Отговори
az преди 10 години
40 км. за 20 мин-доста добра скорост,да му завиди човек!
2
11
 
47
 
! Отговори
Bai-Hui преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Веднага след Станишев,Овчаров ,Виденов и всичката червена ***.КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ЧЕ ОТ 7 СУТРИНТА СИ ПО САЙТОВЕТЕ БЕ *** ЧЕРВЕНА?
1
3
 
7
 
! Отговори
iva преди 10 години
Tc,tc,tc globqvat go =D hahaha tova novina li e ? ... only in Bulgaria xaxaxaxa