Деца учат Ей, Би, Си като А, Бе, Ве

Как чуждите езици могат да станат интересни за децата
6 окт 2013 16:00, Екип на Dnes.bg
31

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето как децата забравят всичко българско и родно-като ги учат на чужди езици.Българино не забравяй род-родина-защото нашите баби-дядовци-майки-бащи ни учеха да обичаме рода си-земята си-родината си-да подаваме ръка-на чужденец-но не самите ние да ставаме чужденциДнешните млади хора не знаят нищо за светостта на родния език-мъката на нашия бедняк и работлив човек-не признават вярата на прародителите ни-оцеляването ни през робствотоЛюбовта никога да не изстива от сърцата ви-езиците ще изчезнат.
5
11
 
4
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
Английски, че пак английски, аман.Опомнете се там вече няма пара, за култура и духовност това са непонятни тям неща.Учете китайски и японски - там е истината.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
hi Sidni to4no tozi otgovor o4akvah. taka e.
3
2
 
6
 
! Отговори
Bizon16 преди 10 години
Аз бях на 10 г., когато отидох в Италия и направо на училище. Знаех само "чао". Един месец ги слушах само и проговорих. За писане нямах проблем. Бяхме учили английски в училището в БГ и знаех буквите.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da taka e, no 4ii deca mogat taka da u4at ezici.
1
3
 
3
 
! Отговори
всекидневно зубкане преди 10 години
По този метод аз научих да разговарям лесно гръцки език в лесните времена сегашно и бъдеще време в рамките на 3 месеца. Като негодник слушах от сутрин до вечер, поне по 10 часа на ден диск с уроци - по един урок за един ден - някъде към третия-четвъртия час запомнях урока дума след дума и можех да повтарям като папагал. Усвоявах слухово буквосъчетания, различни от нашите и получавях някаква памет и някакмви гънки...Наистина има успех и се проговаря преди месеца, но след всекидневно зубкане.