"Оставка" в полето

Българин изписа призива си на три декара в полето край Бъзън
Обновена: 28 ное 2013 14:08 | 28 ное 2013 08:53,
101
"Оставка" в полето
Снимка: мРепортер

Българин от Русенско избра нестандартен начин, за да изрази своята гражданска позиция.

На площ от 3 декара той изписа с огромни релефни букви думата: "Оставка!"

Надписът се откроява особено ясно сега, след падането на първия сняг.

32-годишният Танжу Ахмед от село Бъзън се занимава професионално с озеленяване. Именно професията му дава идеята как да даде гласност на своите искания.

"Аз исках да изразя своята подкрепа в протеста срещу това правителство, което просто дърпа България надолу, на нас ни трябва нещо по-добро, по-хубаво. Като озеленител знам, че когато вали снегът, че когато тревичката е равна, снегът покрива равно тревичката и всеки надпис в декорацията се изразява", обясни той пред bTV.

Танжу е изработил надписа върху баира край селото със собствения си хресторез. За да го направи, са му трябвали около 3 часа.

"На площ от 3 декара, може да се види и от Космоса", хвали творбата си младият мъж.

Обяснява, че предприел нестандартния ход заради административните спънки, от 3 години се опитвал да развие собствен бизнес с озеленяване, но той така и не потръгнал до днес.

"Все не мога и все не ми се дават възможности. Държавата постоянно ощетява средния и малкия бизнес и ни потиска, и не помага", коментира Танжу Ахмед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
23
 
! Отговори
alf2 преди 10 години
Дали е ГЕРБ или БСП няма голяма разлика протеста на хората е срещу мутроолигархичната система При мутроолигархичната система 7 милиона губят 1000 печелят
28
7
 
13
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
до 13"И като се е мъчил от 3 г., когато други бяха на власт, защо чак сега се сети?"Ти виждаш някакви проблеми да протестира и да изразява гражданската си позиция ли? Те много от хората се сетиха още преди 20 години ама какво трябва да направят? Като Брайвик да избият един остров комунисти ли? Което не е всъщност чак толкова лоша идея между впрочем....
27
6
 
5
 
! Отговори
До 26 преди 10 години
Това "подронът" новото возило на Тиквата ли е ? Или е някакъв вид антибългарска болшевишко-съветска комунистическа конспирация на Путин ? :)
26
15
 
22
 
! Отговори
-10 преди 10 години
Сигурно и този е платен нали момчета? Всички са платени ис е опитват да подронът "имиджа" на тройната коалиция от престъпници.-------Той си знае колко е платен, но защо в интервюто с него ми се набива една цифра 3 години? Къде му беше надписа оставка цели 3 години п времето на Боко? Май, тогава на никой не му стискаше да гъкне!!!
25
12
 
35
 
! Отговори
pepe преди 10 години
Събудиха се червените *** и взеха да о**рат форума. И бедните селяни и мисюлманите не ви харесват, Господа Управляващи!! Това е изводът!!Ама вие сте се вторачили в крадене от народа и от където може и не виждате че идва Видов ден!!!О С Т А В К А ! ! !
24
5
 
20
 
! Отговори
Трайчо Костов преди 10 години
Другари, някой знае ли кога ще дават парите?Че ще трябва и нова клавиатура да си купя...
23
8
 
21
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Сигурно и този е платен нали момчета? Всички са платени ис е опитват да подронът "имиджа" на тройната коалиция от престъпници.
22
4
 
17
 
! Отговори
мунчо преди 10 години
До АнонименА ти ,платена *** на Орешарски
21
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Човека три години е имал административни спънки. Защо тогава не написа "ОСТАВКА ГЕРБ!" Историята е ясна, като платените митинги.
20
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голяма мъка... Мога да разбера човека, само ако е започнал надписа преди 3 години и сега го е завършил. Иначе действията му са направо олигофренски. Имаше и един такъв, който си беше нарисувал лика на Борисов на предния капак на колата, а пък след време го закопчаха за търговия с наркотици... Човека де, Борисов все още не са...
19
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плaтенa подлогa нa Герб!
18
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Танжу Ахмед?Значи като е във властта човек с такова име е мръсен турчин, а като напише "оставка" веднага става българин?Що такава елементарна манипулацийка, а?
17
28
 
22
 
! Отговори
Ей грaдинaрю преди 10 години
Що не протестирa преди 3 години бе , мaй сa ти плaтили зa товa.И ти кaто Рaнобудните , мaлко сте се поуспaли и зaкъсняли.
16
2
 
27
 
! Отговори
13 преди 10 години
Прав е човека, че съсипваш палния и среден бизнес!!!Тези хора ИЗНАСЯТ ПРЕХОДА НА ГЪРБА СИ- В ПРЯК И ВЪВ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ!!!А ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА ДРЕМЯТ, ВЗИМАТ СИ ЗАПЛАТИТЕ и забравят, ЧЕ ТЕХНИЯ СЪСИПАН НАРОД ГИ ИЗПРАТИЛ ТАМ!
15
30
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Хаха, 10 минути ми трябваха да видя картинката. И тук пълно с платени герберски драскачи, даващи минуси на всичко написано против методите на футболиста от Банкя. Активни мероприятия едно след друго. Скоро чакаме ОСТАВКА, написано от извънземни на фона на нощното небе.Във всички форуми са активирани гербер..стки писачи.НЯМА да се върнете на власт. Никога вече.
14
16
 
7
 
! Отговори
бг преди 10 години
абе колко свободен е човека ще видим ако утре ДУГАН / почесания доктор/ не го привика в сараите и му свие сърмите ,но това е революция в съзнанието на мюсилманина АЖКОСУМ
13
4
 
24
 
! Отговори
Жоржи преди 10 години
Сега цялото правителство от БСП-ДПС-Атака-ДС да бъде поканено на място да види творението и случайно един АК-47 и това е . След това ще видите как се работи на ползу роду.
12
33
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
И още....как маестрото със собствения си хрЕсторез успял за 3 часа да направи толкова голям и правилен надпис без чужда помощ? Хайде, не нам тия.... Че и се свързал с НАСА, вече знае че се вижда и от космоса. 3 години чакал, 3 години плакал. Сега "протестира"Забрави се оня ***, дето се качи на комина на ТЕЦ-а, сега нови номера....
11
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРОЗЯВКА!
10
44
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И като се е мъчил от 3 г., когато други бяха на власт, защо чак сега се сети? По този начин излиза, че Станишев е бил прав, когато каза: "Слагаме край на страха."