Нападнаха и биха двама сътрудници на EVN в Бургас

Те открили нерегламентирано присъединяване към ел. мрежата
35
Нападнаха и биха двама сътрудници на EVN в Бургас
Снимка: архив, БулФото

Двама сътрудници на EVN в Бургас са били нападнати и бити, съобщават от дружеството.

Те са извършвали регулярна техническа проверка на електромерно табло и електромер в жилищен блок в комплекс „Изгрев“ в града, при която откриват нерегламентирано присъединяване към електроразпределителната мрежа посредством кабел.

При последвалите действия за разкриване на нерегламентираното свързване сътрудниците на дружеството са били нападнати от двама души, които са им нанесли побой.

Пострадалите са преминали медицински прегледи в спешна помощ за установяване на нанесените телесни повреди. За инцидента е информирано и МВР.

От ЕVN България изразяват острото си възмущение и осъждат вандалския акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Шоп 25Напълно съм съгласен! Създала се е една САГН, която счита че има свръхправа да потребява, а да не плаща. Търсят си само формални поводи за да бягат от задължения. По правило, според мен, така постъпват хора, които имат пари за да платят това, което са потребили, но не искат да се ограничават в други неща, не искат да живеят по-скромно. Предполагам, че голямата част от истински бедните хора имат достойнство и си плащат сметките, освен ако не останат без нито един лев в джоба.
26
0
 
3
 
! Отговори
iznenada преди 10 години
тъкмо си мислех ,че случката се е разиграла в Меден Рудник ..да ама не..Изгрев било хаха
25
1
 
8
 
! Отговори
Х преди 10 години
Аз съм пенсионер с 32 години стаж в енергото.ЕРП-таможе да лъжат в средствата за вложени материали.С неправилно отчитане не,защото ако излъжат единия месец другия трябва да компенсират.Въпроса е в сключените договори за изкупуване на енергия от Марица 1 И 3, веи-та и соларни инсталации.Тока от тях е много по скъп а ЕРП са длъжни да го копуват.
24
0
 
19
 
! Отговори
Инкасаторката Радка преди 10 години
И нас един път ни нападнаха.Колегата го биха мене ме еб..ха .Аз пак ще ида , ама колегата неще.
23
8
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Не само не трябва да има гратисен период за сметките, но и трябва след всяко просрочване да се спира тока. Хората трябва да се научат, че след като потребяваш, трябва да си плащаш. Това, което правят руските агенти от правителството е да развращават хората. С авантаджии общество не се прави.
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Изгрев отдавна трябваше да има РПУ, дори две трябва да има защото е пълно с "нацепени' шматки.
21
4
 
17
 
! Отговори
Тик Так преди 10 години
Има ли сред вас пишещите тука крадец на ток, ако има само той може да одобрява подобни действия спрямо служители на електрокомпания. За всички останали това е грозна постъпка защото тези типове крадат от нашия джоб .Само затвор и принудителен труд за такива !
20
0
 
6
 
! Отговори
До 20.Сигурен ли си, преди 10 години
че в този район не живее нито един ***?Аз не знам каква е ситуацията там, но още като видях заглавието си помислих дали пък не са ***, които вече бият и в случаите, когато им режат тока, дето не го плащат. Може е в този блок да има роми.Знам елитен блок в Дианабад (Сф).Там през соца дали апартамент на ромско семейство,работило в резиденция. И до днес сина им живее там,приличен човек е,но старият ром,докато беше жив дънеше чалга щом си пийне, викаха полиция, но никой не успя да го отучи
19
0
 
9
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
Това е нормално в България.Почти винаги е така - отнася го не този ,който е виновен,а точно обратното.
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е че токът не е скъп, но заплатите не стигат за храна и ток и хората предпочитат храната. Иначе, ще има хора скелети стискайки последните си пари за да платят на токовата мафия. В затвора хората, допуснали оскъпяването на тока чрез даване на разрешения за ВЕИ и американски ТЕЦове? Те са истинските виновници, а не бедните българи.
17
0
 
13
 
! Отговори
До Рали1 преди 10 години
Напълно съм съгласен откъде трябва да се почне с боя,но и ти трябва да се съгласиш че няма вариант в който да отглеждам децата си като ме виждат да превивам врат пред някакви смешници.На каквато и цена да е отказвам да възпитавам роби.
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Дъбър Само че в Изгрев не живеят ***. А кражбите ги плащаме всички които не крадем, така че не виждам защо някой хора одобряват побоя над служителите борещи се с кражбите на ток!
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kogoto i da se natepa, ama zadrvo ot topolfikaciite, sofiiskata obshtina nachelo sus selendurkata fandukova, ot EVN,CHEZ, vodosnabdiavane i vseka edna *** deto pie narodnata kruv e MAALKO!!!!!!!!taka mi se iska i it obshtinata v sofia deto razkopaha ednivremenno pet krustovishta shtoto mandata izticha dogodina i nema garancia che shte sa otnovo tam da kradat.sega znaete li kolko shte se otkradne ot gerberastite v sofia ot remontite??nikoi ne znae no i remonta na garata pokazva zamislite im.
14
1
 
13
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До До Рали1Права съм, за обикновени работници става на въпрос все пак,които са избрали да останат да работят в България и да отглеждат тук децата си.Започвайте с боя от първите, които продадоха такива предприятия като енергодружествата,БТК и др. - свързаните и с националната сигурност.Не да го отнасят такива,които за не много големи заплати продължават да работят и с риск за живота си.Следват избори -тогава бой с бюлетините и да мислим, и да не сме равнодушни към случващото се около нас !
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е това е хубава новина!!!! А защо топлофикация не спира парното като от 10 дни е 25 градуса
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kade e Dzaba Tzatzarov da se sezira I da hvane, razbie nelegalnoto vkliuchvane kam mrezhata I da osadi kradtzite na tok? Pisna mi da plastam toka na drugite. Ako na vas vi e priatno da vi praviat na budali I glupatzia, da vi se smeiat zad garba che ste prosti I plstate toka na drugite koito go kradat - na men ne! Stiga veche
11
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да се ЕБ*Т допълнително и безсплатно!
10
0
 
14
 
! Отговори
До Рали1 преди 10 години
По принцип си прав но някой пък се отказахме да им слугуваме за жълти стотинки.Като изключим група висши мениджъри на другите се плаща толкова колкото не плащат на работниците си в страните от които идват и за седмица.Лошото при българина е че колкото и да го режат търпи вместо да се махнем всички и да ги видим кой ще им работи тогава.
9
10
 
8
 
! Отговори
Кирил преди 10 години
"реме беше. И банковите служители обслужващи чужди интереси и заробващи масово българите трябва да се бият. Трябва и застрахователите да се бият."Май теб най-много трябва да те бият :)
8
1
 
34
 
! Отговори
Дъбър преди 10 години
Жалкото в случая, е че тези хора са си вършели работата, защото хляба струва пари, а *** са се позабравили малко. Идва момента, в който ей така за кеф ще ходим по гетата с автомати за стрелкова подготовка по живи мишени