Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?

20 000 лв. струва на общината събарянето на незаконни обекти в "Столипиново"
Обновена: 25 апр 2014 14:30 | 25 апр 2014 14:30, Екип на Dnes.bg
164

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: столипиновобагери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
74
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Абе и аз викам-Не е добре аз да плащам осигуровки, а за мен да няма направления а болниците да са пълни с ***, и аз викам - Не е добре за моето дете да няма по 5 лв. на ден в училище, а за *** да има, и аз викам -Не добре аз да си плащам тока, парното и водата а *** да не си го плащат и да имат като мен ток и вода, и аз викам -Не е добре да ходя на работа и да плащам данъци а *** да не ходят на работа а да взимат помощи! Ей отървем ли се от тези *** държавата ще цъфти!!!
45
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Икономическите проблеми в България идват от многото *** не даващи никаква продукция и не внасящи нищо в държавата.Ако беше която и да е държава ,на тоя парадокс щеше да се сложи край много от давна ,дори нямаше да се говори за теоретична вероятност.Тук защитниците външни и вътрешни имат свои облаги и за това е цялата тая обърнта с главата на горе система.Източването на социалната система да се криминализира и разбие!
44
2
 
42
 
! Отговори
Киро Майтапа преди 9 години
Унищожиха, гори, вили, села. Трябва да се вземат мерки навсякъде. Буферни зони, или нещо като резервати за тях, и и принудителен труд, който не му харесва - свят широк.
43
1
 
19
 
! Отговори
**** преди 9 години
Тези *** колкото са черни,искат още по черни ли да станат,че чак солариум си направили за да хванат тен,да е** и шебеците му да е**,защо не пратихте фадромите през ноща и докато спят лемурите да ги закопате.
42
1
 
25
 
! Отговори
Бай Герги преди 9 години
Браво на Тотев! Разбута ***, сега ще ги видим бесепету и депесету как ще смеят да отидат да пазаруват гласове от бесните ***... :)))
41
0
 
36
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
Това някъква шега ли е ?? Защо по дяволите на бай *** му трябва солариум ????
40
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?"Изобщо не ме интересува къде ще живееш. Трябва да изравнят цялото Столипиново със земята и кой откъде е.
39
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Расизма е като *** - излишен!
38
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо *** искат държавата да им търси работа?Защо не си наемат готов магазин законен,а правят *** ламаринени магазинчета?Ето в МОЛА има свободни търговски площи,нека да си наемат там.Там обаче ще трябва и наем да плащат,и счетоводство на фирмата и куп неща като осигуровки и данъци.Не искат да се интегрират,а после пискат,че държавата не им дава работа.Ама тя държавата не им е длъжна!
37
1
 
27
 
! Отговори
До 35 преди 9 години
Но в САЩ *** си знае мястото, ако е допуснало да остане малограмотно и никой да не го иска на работа.Ти обаче съвсем на място даваш такъв пример. През 19-и век, след Гражданската война между Севера и Юг в САЩ, част от *** в южните щати са се развилнели така, както *** в България днес. И какво се случило в резултат на това? Белите създали Ку Клукс Клан. Тази организация си съществува и до днес и се намесва, когато стане нужно.Някои да си направят изводите. После да няма "Олеле!"
36
0
 
32
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
"Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?" Ми у кофите! Това са НЕЗАКОННИ постройки.
35
0
 
27
 
! Отговори
Николов преди 9 години
Ако проблема е финансов за останалите несъборени,направете смс кампания.С радост ще откликна.
34
0
 
11
 
! Отговори
Избори - 2014 преди 9 години
пред Избори даже Парламнта ша съборът само и само да има кой да гласува
33
0
 
21
 
! Отговори
пеан преди 9 години
Еи, нали червените бяха приели закон, че не може да се бутат колибите на ***. Ся ще се карат на герберския кмет на Пловдив....
32
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отваряш вестника и четеш обявите за "Наем" !Ама нали само на кирия трябва да са някои!Иначе с влизане в гетото проблеми не се решават,нещата стават с адекватна политика ,а не 25 годишна безмозачна констатация на абсурди!Да отглеждаш *** задължение за всеки българин.
31
0
 
7
 
! Отговори
******************** преди 9 години
реклама на кмет ли е това или на сторителна Фирма?
30
1
 
4
 
! Отговори
pena преди 9 години
""Столипиново" е най-голямата махала на Балканите, като там живеят близо 60 хиляди души." :-O
29
0
 
27
 
! Отговори
Преди 20 години, преди 9 години
когато Ж.Желев беше в Столипиново, българите, живеещи там със сълзи на очи разказваха пред камерата как чрез всевъзможни издевателства ромите ги принуждават да обявяват жилищата си за продан, но освен роми,други желаещи да ги купят няма. Ромите обаче ги искат на безценица.Жельо демонстративно заяви, че няма да съдейства на българите да се преместят.Днес същите *** безчинства се вършат в центъра на София, около Женския пазар - принуждават хората да си продават жилищата на безценица на роми
28
0
 
12
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Ти ако мислиш че в америка няма гета...и то по-зле от нашите пълни с черни ***..жестоко се лъжеш :)
27
0
 
12
 
! Отговори
busienss - BG преди 9 години
знaче само в Столипиново струва 20 000 лв. а колко срува за цяла България вероятно 2 000 000 000 лв. нема толкова пари , значе нема събарят