Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?

20 000 лв. струва на общината събарянето на незаконни обекти в "Столипиново"
Обновена: 25 апр 2014 14:30 | 25 апр 2014 14:30, Екип на Dnes.bg
164

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: столипиновобагери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
18
 
! Отговори
Данъци и такси преди 10 години
Тодор Живков така ги науче да не си палщат Данъци и такси , в Германия просто получаваш писмо с сумата за плaщане никой не те пита искаш или не искаш , даже нямаш право на глас , та какъвто Тодор Живков такава и Държавата
65
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Незаконно построени солариуми,бално санаториуми,заведения,ресторанти,фрисиорски салони,фитнес салони замъци за търговия,молове,базари...Това си е явна търговия с години наред!Не са РОМИ а *** и имат ДЪРЖАВА БЕЗ ДАНЪЦИ И ЗАКОНИ ТАМ СТОЛЮПИНОВО!А аз семки да продавам НЕ МОЖЕ! ИНСТИТУЦИЙ ДА ВИДИТЕ -хей,ной,чез,мвр,двска и други!
64
1
 
24
 
! Отговори
void преди 10 години
Всички сме в грешка - не е вярно, че *** не дават никаква продукция. Те дават репродукция, и то бързи темпове. Всички *** са съвестни граждани - още навремето като са дошли по тези земи, местните са им казали: "идвате тук, добре, но ще трябва да произвеждате както всички нас". Поради фонетично-лексикална грешка те са разбрали друго и са се съгласили: "да ве бате, ша са вазпроисфеждаме, даже повече от вас ш са произфедем". Гоним скъпи гости от векове с булдозери... Що за гостоприемство?
63
0
 
24
 
! Отговори
евтино театро преди 10 години
Там 90% от всички сгради са незаконни.*** данъци не плаща и няма да плаща.А от видеото става ясно, че общината само ЩЕ ИМ РАЗЧИСТИ около блоковете.
62
0
 
31
 
! Отговори
??? преди 10 години
И защо обитателите на двата съборени бордея ще получат общински жилища?Ами ще ги получат като награда за това, че са нарушили закона, правейки си незаконни постройчици където им скимне.Какъв извод ще си направят много хора?Изводът ще е "Юруш, да си правим незаконни съборетини, та да ни дадат общинско жилище!"Браво, много възпитателно!
61
0
 
25
 
! Отговори
Несправедливо е! преди 10 години
Общината щяла да настани обитателите на тези два бордея, които ще събори. Какво означава това?Означава, че ще даде жилища на паразитиращи лентяи, вместо на млади български семейства, които не създават деца или раждат само по едно, защото се завират като в дядовата ръкавичка в двустайните панелки на родителите си. Тези млади хора работят и плащат данъци така, както и родителите им, и дедите им, са работили и са внасяли данъци в българската хазна.Ето, това се нарича ВОПИЮЩА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ !!!
60
0
 
17
 
! Отговори
И всъщност, какво? преди 10 години
Бълха я ухапало 60 000-ната ромска общност в Столипиново. От всички 60 000,само някакви си 70 човека ще загубят тенекиените си павилиони,които могат да бъдат построени отново само за няколко дни, стига да благоволят да си вземат разрешителни, както си му е редът!Събарят два жилищни бордея? Колко *** живеят в тях? 20 или 30? Ами че те още днес или утре ще "струпат" нещо подобно някъде другаде, а жилищата, които абсолютно незаслужено ще получат от общината ще приютят нови пришълци от родата им
59
0
 
21
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Солариум в Столипиново...те това е прецедент :D
58
4
 
26
 
! Отговори
Отвратен преди 10 години
А кой казва, че тези мръсни, долни, мързеливи, крадливи, приличащи на животни същества трябва да живеят. Трябва да им се покаже здрава ръка и да се изтребват до един !!!
57
3
 
8
 
! Отговори
ха, де преди 10 години
сега шъ гласувате ли за наш'те или да продължаваме да събаряме. Сега не мож' кажете, че сме раздавали кифтета или двайстаци.
56
2
 
8
 
! Отговори
58, поздравявам те! преди 10 години
Даваш гениално предложение!Това трябва сериозно да се помисли и да се приложи на практика поне от определен процент от етническите българи. Да видим тогава как ще постъпи Хелзинкският комитет и най-различните международни организации, които защитават какви ли не безумия /като например правото на всеки да бъде такъв, какъвто се чувства, та затова трябвало да бъде призната някаква македонска нация/.Като заявят 100-ина бели българи "Аз съм ром", да видим ще им бъдат ли признати същите права!
55
1
 
21
 
! Отговори
****** преди 10 години
"Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?" - а га строи незаконно добре беше а сега си се връщай в Индия или са хващай на работа да плащаш ток , вода ,данъци
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като махнат всички такива незаконни постройки, ще дойде ред и на бетонните незаконни постройки по морето и такива, строени върху градинки и други незаконни площи.
53
2
 
22
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Бутай всичко!!! И също така вместо помощи, да има данъчни облекчения, те не плащат данъци, следователно ползват помощи. Нито лев повече на ***. Да се научат да работят, а малките да се изучат!
52
1
 
1
 
! Отговори
Бобчо преди 10 години
До Danдобре го каза
51
1
 
26
 
! Отговори
Сложни проблеми? преди 10 години
Прости решения:1. Щом сме равни пред закона, тогава всяка незаконна постройка да се разрушава, независимо кой и защо я е построил.2. Никакви помощи за онзи, на когото може да бъде дадена работа, която е по силите му.3. Всички малограмотни и неграмотни - на село, да обработват земята.4. Нямат жилища? По селата тухлени къщи колкото щеш, хората ги продават за 500 - 1000 лв. Държавата да ги откупи, да ги даде на ***, които после си ги изплатят.5. Комуто не харесва - в трудов лагер!
50
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Що не вземат на бутнат тези бетонни грозотии по морето и не изчистят всичката мръсотия, която превърна красивото ни българско черноморие в място, където дори не искам да стъпя повече, тръгнали с ромите и гетото да се занимават. Степенувайте нещата, а не отбивайте номер пред обществото колко праведна държава сме.
49
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" В плана на администрацията за събаряне влизат и две обитаеми къщи, които са опасни за живущите. Обитателите ще бъдат настанени на други места. "-понеже аз още си изплащам жилището от утре искам да съм *** и моето семейство да получи безплатно ново жилище предлагам на следващото преброяване всички да се пишем *** и да искаме техните права да видим тогава дали и на нас ще дават помощи , жилища , и безплатен ток и вода
48
1
 
13
 
! Отговори
мм преди 10 години
ГАЗЕНВАГЕН , чувал съм че добре возят...
47
2
 
19
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 10 години
Ами не ме интересува къде ще живеешл По-добре не живей!