Не е добре да идва багер да ми бута къщата. Аз къде ще живея?

20 000 лв. струва на общината събарянето на незаконни обекти в "Столипиново"
Обновена: 25 апр 2014 14:30 | 25 апр 2014 14:30, Екип на Dnes.bg
164

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: столипиновобагери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
20 000 лв. струва на общината събарянето на незаконни обекти в "Столипиново".---------------------------------------------------------------------------------------------------------Струва на всички нас. Държавата ги остави да вилнеят. Животни да бяха, нямаше да е толкова зле. Свободата и демокрацията не са за всяко същество, и не са право, а привилегия, която всеки индивид може да заслужи.
85
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да,много *** създават проблеми,обаче ,много българа си крият доходите от данъчните.*** имат незаконни бараки,а някои българи имат незаконни палати.Много съжалявам,но проблемите на България не са *** бараки.
84
0
 
16
 
! Отговори
Кикс преди 10 години
Ха сега де - *** в солариум!Второ чудо - излиза, че все пак има 10% законни!
83
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Силваноооо...Силвано...вие сте израз на българската тъпотия и вродена злоба! Вие мразите другия етнос , и то защо? Защото някой не платил нещо от което има жизнена необходимост! И онзи - спри да плещиш глупости бе! От кои твои пари направиха къщи на ***? От твоите пари,ако въобще си платил нещо, си купуват служебни коли твоите в парламента.
82
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** на всички антагонисти! Как не ви е срам да злорадствате на нещастието на тези хора,бе?! Нали сте християни,милостиви,човеколюбиви? *** - един ден всичко тъпкано ще ви се връща, но не от *** , а от Бога справедлив!Гледате да вземете и последния залък на бедните , но скоро ние ще се обединим в огромна политическа сила,за да въздадем справедливост на всеки - така както заслужава.И защо,по дяволите, никой не сезира прокуратурата за откровени расистки изказвания тук?
81
2
 
6
 
! Отговори
багера преди 10 години
мачкам
80
12
 
2
 
! Отговори
termimator преди 10 години
До БЪЛГАРИН mngo xybavo to vie ste si *** vie giayrite i da iskate nemozete da ste kato romite shtoto ste pedarari be bomiar skapan aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
79
2
 
33
 
! Отговори
Силвана преди 10 години
*** са проблем за нас Българите. ОК! Ами нека си решим проблема де. Протестирайте за равни права, да не сме малцинство, да няма расизъм - в тяхна полза. Плащам си тока всеки месец от както се помня, но когато родих заради престоя в болницата и после първоначалната еуфория покрай бебето, пропуснах датата. Дойдоха в неделя и без да ме предупредят спряха тока. За да го пуснат във вторник, доплатих още 20 лв към сметка 26 лв. Кажете ми вие как да не ги мразя? Те не плащат с години.
78
0
 
37
 
! Отговори
Тежкия преди 10 години
Поздравления за тези които са дръзнали да започнат работа с багерите в *** гета - всички незаконни постройки трябва да се събарят. Живеещите там да не мрънкат, че нямало къде да живеят и само да искат от държавата да ги издържа, а да започнат да работят вместо да крадат и да си плащат всички консумативи, както всеки добросъвестен жител на БГ! За жалост в Сливен няма толкова смел кмет........
77
0
 
24
 
! Отговори
за Витков! преди 10 години
Всички трябва да са равни пред закона!
76
0
 
30
 
! Отговори
Ал преди 10 години
Докато политиците гледат на *** като на електорални единици / които срещу заплащане гласуват за "правилната" партия/ , ромския проблем няма да се реши!
75
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нас българите като не си обслужваме кредита, ни изхвърлят от къщите и въобще никой не го интересува това къде ще живеем нито дали искаме да те издържаме като си плащаме всичко - данъци, такси и др, които усвояваш като социална помощ за 10-те си деца, за да лежите и да се ширите в незаконните си кучешки колиби!
74
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да поптиам тея граждани на Рим Италия ли са или просто са си чисти *** ?
73
5
 
35
 
! Отговори
Румяна преди 10 години
Живейте във фекалиите,където сте родени и където сте правени ц*гани м*ъсни!Никой не ви е длъжен с нищо.КАто почнат да ви кастрират като кучетата,за да не се множите всяка година и си хванете някаква работа,КАКТО ПРАВЯ НОРМАЛНИТЕ ХОРА,тогава можете да изисквате да ви се осигури дом,ама тая сбъркана държава е мащеха за родните си деца,за чуждите е майка-орлица!!!
72
1
 
25
 
! Отговори
БЪЛГАРКА. преди 10 години
СТО ПРОЦЕНТА СЪМ СЪГЛАСНА С ПИШЕЩИЯ ОТ 75. АЗ СЪС НИЩО НЕ СЪМ ПО- ДОЛУ ОТ ТЯХ ЗА ДА ИЗПЪЛНЯВАМ ВСИЧКО ТОВА. И НАЙ - ВЕЧЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ВОДАТА И ТОКА. *** ИМАТ САМО КАРТОНЧЕТА ОТ ЕНЕРГОТО, НО ОТ ВОДНОТО НЕ. ДОРИ СЕ ЧУДЯТ КАТО ГИ ПОПИТАШ ЗАЩО ПЛАЩАТ САМО ТОК И ТО МНОГО РЯДКО?!" АЙЙЙ- НИЙ НИКОГА НЕ ПЛАЩАМЕ ТОВА ВОДА" АМИ ВЕЧЕ ПЛАЩАЙТЕ СИ. НЕ САМО ДА СЕ РАЗВЪЖДАТЕ КАТО ХАМСТЕРИ
71
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като ги гледам мангасетата как събират тухлите от разрушените колиби, мисля че до 1 седмица ще ги вдигнат наново.
70
4
 
24
 
! Отговори
jo преди 10 години
Най-добрия ром е студения ром .
69
1
 
30
 
! Отговори
А така преди 10 години
Бутайте незаконните постройки! Нека има ред в държавата! И да се знае, че те не са недокоснати от закона! Иначе на българско семейство знаят да спрат тока?!
68
0
 
11
 
! Отговори
***** преди 10 години
не е добре да плащам затова че работя за да получавате вие но плщаме
67
2
 
13
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
ИСКАМ ОТ ДНЕС ДА СЪМ ***