Майката на Паоло: Чувствам вина, че съм жива

"Бих искала извършителят да си понесе достойно наказанието"
Обновена: 9 юни 2014 15:16 | 9 юни 2014 10:28,
112
Майката на Паоло: Чувствам вина, че съм жива
Снимка: Нова телевизия

В момента изпитвам много силна вина, че съм жива, че мога да ям, да дишам да пия вода, а моето дете не може. Това разказа майката на 4-годишния Паоло Красимира Иванова, който беше прегазен на пешеходната зона в Стара Загора от джип на 2 юни.

Още по темата
"Изпитвам вина и пред другото си дете", добави още тя.

Пред Нова телевизия почернената майка разказа за деня на фаталния инцидент. Малкият Паоло излязъл с тротинетката си, а сестра му Анджела с колелото си. След това дошло тяхно приятелче, за да карат колело заедно. „Паоло дойде усмихнат и щастлив и каза: „Мамо, знаеш ли кой е тук? Виктор! Ще караме колела”, разказа през сълзи жената.

Малко след това се случила трагедията.

Майката на починалото дете разказа, че няма спомен за шофьора от деня на инцидента. „Когато видях детето си, не знаех как да си пусна телефона, как да набера 112. Паднах на колене пред една жена и я помолих да набере 112. Тя ми каза, че вече са извикали. Отидох при детето ми, просто се надявах да диша. Исках аз да бъда на негово място”, заявява Красимира Иванова. „Просто искам аз да бях на негово място“, добави още тя.

Красимира Иванова заяви, че иска извършителят да се изправи достойно и да каже, че ще си понесе наказанието, което съдът ще му постанови. „Какъв цинизъм е това да убиеш дете и да имаш очи да застанеш пред хората и да кажеш „Удариха ме, биха ме“, попита майката.

Тя се закани, че никога повече, когато види нарушение, няма да го отмине. „Ще бъда безкомпромисна, където видя нарушение, ще подавам сигнал”, допълни още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
8
 
! Отговори
Кико преди 9 години
47, ако ти е мил животът, ще се озърташ. Ако не ти изнася, ходи в Германия. Там вече може да се каже, че си живо същество. Тук си никой. За толкова години не го ли разбрахте...
42
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от тази по голяма мъка няма , дано събере сили тази женица
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МарияGolyama kuchka si, da ti se varne tapkano!
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ???Мога и да добавя, че и на детски площадки се появяват лапета с миксерчета и започват да карат и да се показват какви шофьори са покрай играещите деца, пак ли трябв ада си пазим децата. Или най - добре заключваме ги вкъщи, никакво навън. Оправете се малко бе хора. ПЕШЕХОДНА ЗОНА - Място на което има само пешеходци няма коли, автобуси, мотори, камиони и никакви други МПС.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО МАРИЯ , ВСЕ ОЩЕ ИМА МЕСТО В ЛУДНИЦАТА ЗА ТЕБ , ГРЕХОТА Е КАК ГО ИЗРИЧАШ ТОВА НЕЩО
38
2
 
9
 
! Отговори
??? преди 9 години
До АнонименДо 40Да така е, винаги ще има жертви на пътя, но когато започнат и по пешеходните зони да ни блъскат нещата не са на добре.Не може да вървиш по пешеходна зона и да се озърташ непрекъснато да не мине кола и да те блъсне, това вече не е пешеходна зона.Ако разсъждаваме така това означава и по детски площадки да не ги пускаме децата, защото и там може да има някои маневрист.Няма как да хванеш едно дете за ръка и да го държиш с часове, затова се ходи с децата по пешеходни зони, без коли.
37
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази зима тръгвах сут.за работа, минавам покрой у-ще, карах бавно,изведнъж между колите изкочи малко момиченце и пресече, спрях светкавично. Излязох разтреперана и се разплаках.Наблизо минаваха две момчета, попитах ги детето с вас ли е, те ми отговориха, че не е. След малко се влачеше майката с раницата на гърба.Разкрещях се, попитах я защо въобще го води детето на у-ще, като то пресече все едно е в парка.Без извинение "свинята" с цигара в уста гледаше тъпо.Абсолютно безотговорно родителско пов.
36
5
 
2
 
! Отговори
Думи нямам преди 9 години
Защо всеки който познава буквите решава да пише коментар. Не е задължително!!! 80% от коментарите са на някакви ненормални хорица които могат с коментарите да превлекат интерес само от психиатри. Ако нямате какво да правите не е мястото тук да си убавате времето. Ходете копаите доматите, нещо полезно поне да свършите. Хайде със здраве от мен!
35
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако беше се случило в градски условия, съм склонен шофьора да получи по-малка присъда, на всеки може да се случи непредвидена ситуация. Обаче това е Пешеходна Зона!!!. Така, че - максимално наказание. Той е бил с ясното съзнание, че прави маневра в зона където има много хора и е много вероятно да блъсне някой. Така че максимална присъда.
34
1
 
24
 
! Отговори
ненормален народ преди 9 години
До 1Ти нормален ли си? Не, не е било само. И е било под надзор, зависи обаче какво рабираш под надзор. Защото от твоето изказване аз си мисля, че за теб надзор е да го закопчее майката с белезници за себе си. Това е 4 годишно дете каращо колело с майка си на пешеходна зона. Ако дете кара колело на пешеходна зона на няколко метра от майка си е без надзор за теб.... Я пак се пробвай да изкараш някои друг освен шофьора виновен, защото с тея *** изказвания май се опитваш точно това да направиш.
33
2
 
9
 
! Отговори
:( преди 9 години
Nqma nishto Po strashno ot tova da zagubish deteto,si!!!!!
32
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е правилно това, че са го били. Не казвам, че не заслужава, а че не е правилно, възможно е да повлияе на съда, ако адвокатът му се възползва подобаващо (а той ще го направи). Другото, което е... Жертви на пътя винаги ще има. Неизбежно е. Тъжно и несправедливо, но няма как. Просто си отваряйте очите на четири и пазете децата си. Друг начин не виждам...
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понякога съжалявам че Хрошах от филма пазителите е измислен герой.
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горката жена...нищо няма да върне детенцето й, дано да успее да продължи напред, заради другото си дете и заради каузата обществото да не толерира *** с лъскави, коли, които не се спират пред нищо...като се почне от Стависки, та до последния случай.
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До онбашиятаЩото умнико, тъпата мутра която е със лъскавият джип ще те убие като куче.Знае там- квото и да нарави- максимум 5 годинки ,ще обжалва оп станаха 2 после болен малко тва онова малтретиран от полиция и съд и ще земе да съди държавата и ще излезе че хем е невинен хем пари ще му дават.Хайде сега малко реалност.
28
1
 
21
 
! Отговори
алекс преди 9 години
До Анонимени ти не си в ред,преди няколко години един престъпен бос в Бояна една сутрин прегази трима души с ван,бяха тръгнали на работа,а той се връщаше от среднощен запой,беше по време на управлението на Боко тиквата,така и не му дадоха висока присъда след година две споразумения и ще излезе
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До edna Ти в кой век живееш?Наскоро бях в едно малко населено място и както казаха там - тук пият всички и от сутринта и масово без книжка.И мислиш, че това не се знае и че тези хора ще се стреснат ли?Важното е да не се стига до такива инциденти,и след това да сеем смърт.Рибата се вмирисва от към главата.Ако дър.си е на мястото, ако ти бъркат редвно в джоба ще почнат да се спазват правилата.Мой познат за изх. от кола фас в цив. Европа отнесе такава глоба,че му се отщя да пуши.Камери и ред. глоби
26
1
 
6
 
! Отговори
льжата преди 9 години
До31.Не се горещи.Много години са минали.Не искам да те обиждам.С извинение.
25
3
 
21
 
! Отговори
иво преди 9 години
Дано убиецът да получи ефективна присъда и в затвора някой да го очисти. Друг начин за справедливо наказание няма.
24
1
 
23
 
! Отговори
Олд Шетърхенд преди 9 години
В моя град в един от кварталите успоредно на булеварда има алея за велосипедисти. Имаше колчета и коли не можеха да влизат в алеята за велосипедисти. По едно време колчетата изчезнаха и почнаха по алеята да минават камиони да зареждат магазини със стока, защото така си скъсяват пътя. Мина месец, не е моя квартал, мислех, че хората от квартала ще подадат сигнал. Нищо, звъннах, подадох сигнал в общината и от любопитсво попитах дали друг се е оплакал. Казаха ми: Никой Господине, вие сте първия.