Ще помогнем на пострадалите, увери Бобева

Всичко, което трябва, е направено, смята тя
Обновена: 20 юни 2014 09:48 | 20 юни 2014 09:32,
15
Ще помогнем на пострадалите, увери Бобева
Снимка: архив, БТА

Ще направим всичко необходимо да помогнем на пострадалите след наводненията в страната, увери вицепремиерът по икономическите въпроси Даниела Бобева.

„В сътрудничество и солидарност между всички в този труден момент ще намалим загубите. Разбира се, никой не може да върне човешките животи“, каза тя преди откриването на 16-та годишна среща на Съвета на управителите на Черноморската банка за търговия и развитие.

Още по темата
Бобева припомни, че в Сърбия правителството е помогнало, Червеният кръст и дори бизнесът.

„Никой не е спал тази нощ. Последните ми комуникации с премиера и вицепремиера Йовчев бяха в 2:30 ч. през нощта. Министър Папазов все още е до колене в калта“, коментира тя по отношение на нападките за липса на комуникация и координация между институциите.

„Във Варна има повече техника, отколкото трябва. Военноморските сили, всички са на място и помагат. Всичко, което трябва да бъде направено, е направено. Но за съжаление, не можем да спрем дъжда. Може би и затова трябва да ни поискате оставката, че не можем да спрем дъжда“, коментира Бобева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
456 преди 9 години
Сега като дойде Б.Борисов великия ,че като спре с гърди стихията,като се хвърли като Рамбо с Хугъра е велик ще е .Във Варна властва Герб от 7-8 години вече,голям град със много организации и техника и кой я управлява правителството ли.Не виждате ли че този Портних ли е какъв е е неадекватен,та хората казват че бил неадекватен пиян ли е бил или дрогиран но приличал на такъв,защо телевизиите не го казват,ама как нали е от великия Герб виж ако беше от БСП досега да са унищожили.
9
2
 
3
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Нали са много социално правителство със социална политика? Как ще помогнете на хората? С 200-300лв ли? От 5 дни в България има бедствия, а вие седите в парламента и си дрънкате глупости от тая скапана трибуна.... Всеки ден чета как някоя институция е пред фалит! Защо? Нали уж теглихте пари за стабилизиране на държавата? Кво стана? Всичко е пред фалит, че и хората фалираме вече!!! Хората не ядяли инфраструктура.Без инфраструктура виждаме какво става.. Оставка!!!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NE SHTE POMOGNEME, a VECHE POMAGAME NA POSTRADALITE !!!!!!!
7
0
 
6
 
! Отговори
Отвратен преди 9 години
Бобева, не разбрахте ли, че за нищо не ставате. Не разбрахте ли, че и Господ ни наказва заради такива като вас. Не разбрахте ли, че след вас остава само смърт и потоп. Бъдете проклети!
6
0
 
9
 
! Отговори
bobo преди 9 години
НИЩО НЕСТАВА ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСРВО !!! *** !!! ГОРКИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !!!
5
2
 
5
 
! Отговори
D преди 9 години
Във Варна има повече техника, отколкото трябва. Военноморските сили, всички са на място и помагат. Всичко, което трябва да бъде направено, е направено. Но за съжаление, не можем да спрем дъжда. Може би и затова трябва да ни поискате оставката, че не можем да спрем дъжда, коментира Бобева.По-нагло поведение не ноже да има! и това е вице по икономически въпроси, която се изживява като божествена!Само дето не казва в прав текст: гледайте си рзботата при нашето управление не може да има бедствия
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С какво ще помогнеш ***?С мизерните 300 лв???
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С какво ще помогнеш ***?С мизерните 300 лв???
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
трябва да се действа а не да се говори
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
може би АМА НАДАЛИ