Нов сблъсък на пътя, петима са ранени край Симитли

Ударът е бил между две коли
Обновена: 10 юли 2014 18:59 | 10 юли 2014 18:04,
15
Нов сблъсък на пътя, петима са ранени край Симитли
Снимка: архив Булфото

Петима души са ранени след тежък сблъсък на две коли между село Железница и град Симитли. Поредната катастрофа през последното денонощие стана около 16,20 часа.

Софийски "Фолксваген Пасат" и благоевградско "Пежо" са се ударили челно, а сблъсъкът е бил на 500 метра след село Железница в посока Симитли. По първоначални данни причина за инцидента е неправилно изпреварване.

Петима пострадаха - четирима младежи от Благоевград, пътуващи в единия автомобил и по-възрастен мъж, управлявал другата кола. Най-тежко ранен, със счупени прешлени и наранявания по гръдния кош, е възрастният мъж от София, който най-вероятно ще бъде транспортиран до „Пирогов”. Под лекарско наблюдение в отделението по хирургия в благоевградската болница ще остане младият шофьор от Благоевград. Спътничките му са прегледани и освободени. Те са само с охлузни рани и силна уплаха.

Още по темата
Временно беше ограничено движението по път І-1 Благоевград – Кулата при км 372, след отклонението за с. Железница.  Малко след 18 ч. Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщи, че движението е възстановено.

Петима души загинаха в последните часове при две различни катастрофи в Пловдивско.

Както Dnes.bg писа, тежка катастрофа уби четирима малко след полунощ на пътя между село Бяла река и Хасково. Два леки автомобила "Фолксваген Шаран" и "Тойота Корола" са се сблъскали челно. При удара са загинали 39-годишен димитровградчанин и 24-годишен пловдивчанин.

На път за болницата е починал 39-годишен мъж от Пловдив. Тежко ранена 34-годишна жена е починала от травмите си в Университетската болница в Пловдив.

Снощи около 22 часа край Първомай при сблъсък на два автомобила загина 19-годишно момиче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти господиннчо дане си от тези господа които през комунизма гиздихте със Турски знамена през ноща турски семейства без тяхно знание по скоро даже незнаеха каде се намира Турция
8
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До3; Каке времето в Москва
7
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ти мойто човече си по зле от тези които незнаят да пишат и четат вземи се информирай най малко чети малко повечко за култура,че си затъпен от всякаде жалакси ако имаш болешки със дадени хора се оправяй там
6
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Данс да предпиеме мерки срещу запалване на етническо напрежение,като има едини господа при всяка издадена новина за ПТП пише следното, как турчещи се *** взимат книжки без да знаят да четат и пишат на български.
5
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПАПАГАЛЪТ БЪМЗИ ПАК ПРОПИЩЯ СЪС ЕВТИНАТАСИ УМСТВЕБА ТВОРБА. КАК БЪЛГАРСКИ *** РАЗДАВАТ КНИЖКИ НА НЕКОМПЕТЕНТНИ БЪЛГАРИ
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Салахадинтези,които излъгаха хората,че дневните светлини ще им спасят живота на пътя трябва да бъдат съдени за непредумишлено убийство.Вярвам,че 1 ден ще си получат наказанието.
3
1
 
13
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
A Хуриет Сюлейманов,който утрепа 2 деца и се борят за 3-тото в Луковит, вече е пуснат на свобода !!!Но виж за колани и "ФАРОВЕ" ще поцепим населението.На Хюриет даже новото БМВ е със ония дневните светлини заводските!!!
2
1
 
8
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
От "Лукойл" и някой депутати лобисти се изрази тревога.Реално ,ако се продължава с такива темпове ,няма да има коли ,няма да има и "ФАРОВЕ" от които да се ***.Някак си направете така,че да са не трепете,ама "ФАРОВЕТЕ" да останат щото няма хранилка и сакън ша отслабнат!!
1
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
100% софийската кола е навлязла в насрещното.