Руски товарен кораб потъна край Калиакра

На връх Никулден спасиха всички моряци
87
Руски товарен кораб потъна край Калиакра
Снимка: Информационна агенция "Черно море"

Руският товарен кораб "Елга 1", който бедства в морето до нос Калиакра край Балчик, е потънал. По-рано беше организирана спасителна операция с влекачи, които изтеглиха плавателното средство. На борда са пътували 13 моряци, които са успешно евакуирани и вече са на брега, съобщи Информационна агенция "Черно море".

По информация на руски медии, корабът е бил натоварен с въглища и е пътувал от Русия към Варна. Сигналът за бедствие е подаден на 3 декември.

В машинното отделение е нахлула вода. Час и половина по-късно до бедстващия съд първи достига снабдителен кораб SEA SPIDER, плаващ под флага на Маршаловите острови, пише Maritime.bg. Всички от екипажа на "ELGA-1" са спасени. Те са транспортирани до Новоросийск.

Към момента не се наблюдава замърсяване в района на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Каварнакорабпотънал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
22
 
! Отговори
коко преди 9 години
Американците и Борисов го потопиха
11
11
 
17
 
! Отговори
Беров преди 9 години
Знам ги тия -Най-работни ,най-умни,най-красиви а хладилника най-празен
10
14
 
35
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 9 години
Лъжеш, не си работил с руснаци никъде по света. Ако беше работил, щеше да знаеш че, са стегнати, организирани, могат да движат няколко неща/проекта едновременно и се поддържат, като цяло в добра форма, като повечето спортуват или челнуват в разни клубове. Това което пишеш е пропагандата набита в главата ти, включително още от живково време.
9
10
 
30
 
! Отговори
Добри преди 9 години
Друг път си работил с руснаци сигурно са били украинци ,където и да съм работил с руснаци е било купон,а че били мързеливи теп какво ти пука нали ще изпъкнеш сред тях кът свински мъде в тръстика най-работния ,аре нема нужда
8
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За мен пък най-важното е, че българи са спасили руснаци, напук на соросидната антируска пропаганда ширеща се напоследък в БГ-медиите, и на пук на пуделчетата на ционистите - Борисов, Цветанов (награден дори за антибългарска дейност от едреите) и безродния *** Плевнелиев. Айде, последния до някъде го разбирам, щото русите са клали сънародниците му турците.
7
6
 
4
 
! Отговори
Каварна преди 9 години
еее въглища да бяха поне дърва нищо няма да облажим
6
9
 
18
 
! Отговори
Мрън преди 9 години
" В машинното била нахлула вода" Айде бе! Сериозно ли? Ей така изведнъж..няма буря, няма нищо.Някой май пак е решил да се отърве от старото си корито в наши води...
5
36
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Работил съм с руснаци по целия свят - навсякъде са едни и същи - арогантни, агресивни, мързеливи и алкохолици.Аз не мога да приема, че тези са ми братя само защото комунистическата пропаганда 60 години ми внушава това.
4
25
 
16
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До Анонимен 3Кои са туя ДВА пъти освободители, можеш ли да разясниш, че аз знам само за един !?
3
50
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изобщо не се учудвам ,че нещо руско потъва... То държавата им потъва в изолация...
2
34
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българският народ обича руските си братя - двукратни наши Освободители, напук на шорошоидите и ционистите, които се опитват да ни разделят. И техните мекерата Борисов и Плевнелиев естествено.
1
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквата го е потопил, за дето Путин спря Южен поток.