Сакскобургготски припадна пред патриарха

Бившият премиер се почувства зле по време на литургия
14 дек 2014 14:28,
116
Сакскобургготски припадна пред патриарха
Снимка: Булфото, архив

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски припадна в манастира Св. Кирик и Йолита край Асеновград, предаде репортер на Dnes.bg.

Инцидентът се случил докато Негово светейшество патриарх Неофит отслужвал молебен с всички митрополити от страната в светата обител.

На Симеон му прилошало в момента, в който Неофит се обърнал към него, за да му благодари за всичко направено от царското семейство за страната.

Сакскобургготски бил изведен през заден вход на манастира и качен в линейка. Екипът от медици прегледал бившия премиер, който останал в линейката около 30 минути.

Предполага се, че причината за неприятния инцидент е в тежката атмосфера, заради препълнения от миряни манастир. Първоначално на Симеон било предложено място до патриарха, но той отказал и останал прав.

Неофит и владици се събраха, за да направят литургия по повод връщането на манастира в ръцете на пловдивската митрополия.

Припомняме, че след дългогодишни съдебни спорове митрополит Николай спечели срещу Съюза на архитектите, които се бяха настанили в него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да не е ходил да му правят екзорсизъм?
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- Господин Сакскобурготски зле ли вие ?- Ще ви кажа когато му дойде времето.
67
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално за един сатанист илюминат да не издържа.Надценил се е.
66
13
 
2
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
Единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е ВЪЗРАЖДАНЕ ЦАРСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се ЗАПАЗИМ КАТО НАРОД. За комунистите с гренясъл мозък, цирковете с избора за президент са любимата им забава, а този ***, Първанов е техен кумир. Санкюлоти са и такива ще си умрат, нещастни. Като държава, която поне 200 души в света могат да я изкупят до последния клозет, ние нямаме друга алтернатива за оцеляване, освен КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ. БЪЛГАРИЯ трябва един път за винаги да скъса с комунистическите *** и да възстанови суве
65
7
 
2
 
! Отговори
:):) преди 9 години
Разбрахме откъде са троловете от Атаката :)
64
3
 
22
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Може би се е сетил за онази фатална ръка на покер, в която е проиграл половин Рила.
63
9
 
3
 
! Отговори
мен 2 преди 9 години
До поп грую - съветска бедна и проста подметка лъже поп, юда,съветска изтривалка ще гориш в ада!
62
7
 
9
 
! Отговори
СА БОКО ТК преди 9 години
Всички, които харесват сегашния министър-председател, трябва да имат поне малко уважение към Царя. Все пак благодарение на него стана любимец на нацията.
61
8
 
9
 
! Отговори
само преди 9 години
Атака !
60
20
 
3
 
! Отговори
само преди 9 години
ГЕРБ !
59
21
 
3
 
! Отговори
само преди 9 години
БСП !!!
58
7
 
16
 
! Отговори
Сянката преди 9 години
За Симеон и книга има!От КлавелЦар плъх
57
3
 
12
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Не пожелавайте на другите това,което не искате да се случи на Вас!
56
7
 
14
 
! Отговори
681 преди 9 години
Е, тъкмо на подходящото място е бил де! Бая попове е имало и нямаше да е проблем и да го опеят. Той взел ,че се съживил, а бе калпав мангър губи ли се?
55
6
 
13
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Какви царства, какви династии? Това отпадна още когато един цар раздели България на Видинско и Търновско, а те двете се хванаха за гушите и не бе дадена и една битка срещу Отоманеца. Синархия му е майката и бащата. Трябва да си издигаме читавите хора, а не ... пфу!
54
7
 
19
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Кви титли бе? Горите му ги върнаха, умножено по две. Народът му даде титлато ГОРСКИЯ, ПФУ!
53
17
 
11
 
! Отговори
ЦАР СИМЕОН преди 9 години
Горкият Цар Симеон ! Никой не го разбра, толкова интелигентен политик трудно оцелява в клетата ни проса България, такъв като Бойко е супер за нас. Заслужаваме си го ! Цар СимеонТочно той не случи на добри хора около себе си и беше подведен. ПС. И до вас по-долу... В цивилизовните държави се обръщат с към тези хора с титлата, а не просто " Симеон" и дъра бъра. Ако не вярвате има образователни сайтове ! УФФФ
52
7
 
18
 
! Отговори
дедо поп преди 9 години
Дъртия пърдялник симо - крадеца припаднал, защото е толкова грешен спрямо България, че направо трябва ***, заради кражбите си!Извлече сума милиони от гори и далавери, че никой никога няма да му прости на тоя ***!Трябвало е да се моли и да върне поне част от заграбеното, но нали е алчен и гнусен папардак, сега ще трябва да дава отчет при св.Петър!
51
7
 
15
 
! Отговори
До 74 преди 9 години
Абе папардак , нали ако Симеон беше много "хубав" щеше още да е на власт бе ! Ти изкара че за 25 год само Симеон е оправил България едва ли не ? Тоя си взе замъците , земите , горите и парите .....а народа с пръст ..........в устата (от мен да мине)
50
4
 
3
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Хазари са!