Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!

Шофьор си натовари в багажника материал
Обновена: 12 мар 2015 14:34 | 12 мар 2015 14:00, Александър Попов
139
Келепир да има... Наглец окраде тротоар във Варна!
Снимка: Facebook

Има българи, за които наглостта е втора природа. Те живеят на принципа "Келепир, келепир да има!" и са готови на всичко да минат "тънко". Варненец е поредното доказателство за това, но пък други граждани извадиха на показ деянието му.

Клип във Facebook показва как мъж спокойно си товари тротоарни плочи. Кой знае - дали за вилата, дали за облагородяване на градинката на село...

"След решението на кмета на Варна Иван Портних да подобри визията на града, има и "СЪВЕСТНИ" граждани, които "помагат" това да се случи по-бързо. Господинът, който виждате, беше вече веднъж изгонен от този тротоар, където умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събираше тротоарните плочи.

Но явно е решил, че количеството е недостатъчно, защото се върна втори път, за още материали, като използва обедната почивка на работниците, за да може спокойно да си свърши работата", пише за случая качилата клипчето Ивелина Бардарова.

Не закъсня и реакцията на кмета на града Иван Портних.

"Потресаваща наглост. Защо? Под номер 611 сме предали на полицията снимките и клиповете с номерата на автомобилите. Настоявам институциите да си свършат работата и да има наказания. Ще Ви информирам за резултатите", обеща градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Братята от Коиловци!! Само те могат да оправят държавата
51
2
 
19
 
! Отговори
Бургазлия преди 9 години
Някой хора си остават *** цял живот....да се изселят в Тундрата!!
50
10
 
26
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
До шака зулуВярно е, че се крадеше. Крадеше се, но и се строеше ! Цяла съвременна България беше построена по онова време. Народът вдигна къщи по на три ката !Днес само се краде и нищо не се гради. Факт !
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Hubava rabota ama balgarska :)
48
9
 
22
 
! Отговори
Чиновник преди 9 години
99% от населението сте такива. Затова състоянието на България е такова.
47
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Депутати и министри дават личен пример и този гражданин е за награда, тъй като добре се е справил с примера даден му от висшестоящите.
46
3
 
25
 
! Отговори
варненец преди 9 години
Новината е от вчера , днесаджии . Номерът на колата е СА 3799 /последните букви -не се чете/ . Награда заслужава момичето публикувала това видео във фейса !
45
18
 
20
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Побъркват Българите .....ром ако беше реакция нулева "е беден човека ко да прави бере си плочки и той деца храни" ама щом е Българин и давай телевии и вой до небето ......и онова момиче пребито от роми заради 20 лв ? Българи като пребият роми край ....дискриминация , скинари , расизъм , нацисти , хитлеристи ! Замислете се как ни поробват ....Българина няма права както под Турско ......да човека краде и не е правилно ...но нека всички които правят това да си плащат , а не само Българите !
44
5
 
13
 
! Отговори
миш преди 9 години
Тоя дето снима, да излезе да му каже/докато снима/: ей това е общинска собственост, платена от моите данъци, не кради! Да го заснеме, да му заснеме номера на колата и да викне полицията !...
43
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бас ловя, че ще каже, че ги е взел назаем и е щял да ги върне на другия ден. Така не могат го барнат. Такава е действителността. Питам аз, защо не се възмутиха варненци, когато двама роми пребиха на връх 8-ми март млафа жена, а се загрижихте толкова много за две плочки и половина. Големи герберасти се извъдихте всички.
42
0
 
21
 
! Отговори
адвоката преди 9 години
не ви съветвам да излизате на бой с такива, защото могат да осъдят вас, ако стане някоя телесна повреда. може и недай Боже някой да пострада тежко. Извикайте си полиция и им гледайте сеира. Това е достатъчно, може тоя да има законен пистолет и тогава ще му го вземат, може да е полицай или митничар или данъчен ще го уволнят, може колата да не е негова и тогава ще я приберат в РПУ и тогава ще има много проблеми. Ползвайте полицията затова им плащаме.
41
0
 
2
 
! Отговори
адвоката преди 9 години
По-точно казано, дело изобщо нямаше, а имаме отказ от повдигане на обвинение, по нашата жалба до СДВР, ако трябва да съм терминологично точен. това е да т-нар досъдебна фаза на процеса, ако ви интересува.
40
0
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
Бре, че тоя наказние нема да види, нема да види! Ако го искат наказан, по-добре да го бяха ступали там, точно както при кучетата! Те ако не ги накажеш на мястото и времето дето са извършили мизерията, не разбират защо ги наказваш! Така, че и при тоя бой на място и така хем може и да му доде акъла в главата, хем и справедливост ше има!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати играча
38
0
 
22
 
! Отговори
адвокат преди 9 години
това деяние не е наказуемо, защото щетата е под една минимална работна заплата. човекът е информиран и не могат да му направят нищо. по същия начин *** като крадат царевица с каруцата, куките и като ги хванат - царевицата е на стойност 20 лева по цени на едро и ги пускат, остава само боят, който отнасят. Миналата седмица ми беше поредното дело с ***, когото оправдахме, защото се доказа че откраднатия акумулатор е на стойност 90 лева и деянието е малозначително, както се казва в НКодекс
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
say no to vertical video's
36
11
 
4
 
! Отговори
sina преди 9 години
А колко тротоари, улици и други милиони окрадоха властимащите ?!? Вие за 5 плочки, които е видно, че ще бъдат махнати го правите на въпрос. Я питайте сюргюна и местаня защо потъва магистралата преди Стара загора в посока морето. А ? А ниедници, я ги питайте колко милиона изнесе оня ДЕпеСЕрин доганя за хидроинженерството му ? А бе, улигофрени ниедни ???
35
0
 
6
 
! Отговори
bla bla преди 9 години
Наказанието за този трябва да е замеряне с плочки и то същите тези плочки!
34
0
 
15
 
! Отговори
1chovek преди 9 години
Алеко, Алеко.... видял си всичко отдалеко...Не човек, а орка!
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо въобще имаме полиция? Те нищо не вършат освен рушвети да вземат!