Млад мъж е с опасност за живота, простреляли го в корема

Инцидентът станал в село Петревене
21
Млад мъж е с опасност за живота, простреляли го в корема
Снимка: архив, БулФото

27-годишен мъж от село Петревене, община Луковит, е с опасност за живота, след като е бил прострелян, съобщиха от полицията.

Към 15.20 часа вчера в РУ-Луковит постъпил сигнал за прострелян мъж пред къща в селото. Изпратеният на място полицейски екип установил, че пострадалият е 27-годишен, ранен в корема с огнестрелно оръжие.

Установен и задържан за срок до 24 часа е извършителят – 54-годишен жител на същото село, който доброволно предал на полицаите незаконно притежавана самоделна пушка и 11 боеприпаса.

Потърпевшият е откаран за лечение в болницата в Ловеч с опасност за живота. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Луковитпрострелян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
1
 
! Отговори
Михаил Цветанов преди 8 години
Малко му е !!! Такива като този трябва да ги е страх. Да уважават труда на другите и да не пипат !!!Нали приеха промените в закона че ако влязат в имота ти да крадат можеш да стреляш стига да не се целиш в главата и сърцето?Нали го приеха или се бъркам нещо?
12
2
 
2
 
! Отговори
изтрит коментар преди 8 години
добре де ще го формулирам така...този "ГЛАСОПОДАВАТЕЛ" повече няма да краде от ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ !
11
3
 
5
 
! Отговори
Maks преди 8 години
Изтрили са ми коментара , защото бях написал , че простреляния е ***, който е хванат да краде.
10
3
 
13
 
! Отговори
Допълвам само преди 8 години
DVD-Roma e брал плочи от зида на човека и той го е свитнал с въздушна пушка преправена да стреля 5,6мм(22lr) куршуми... И така....
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мингянин е невинно простреляният. Отишъл да си вземе това което му се полага за деня от българските дворове. Но някакъв българин решил да не му дава. Какви хора се навъдиха? Не дават бе а и стрелят. Сега бързо от БХК да тичат в болницата и да платят лечението. А българина който не дал полагаемото сега да се обругае от всички, да се осъди и цялата му къща да се даде на *** като компенсация. И децата му да им работят ангария 20 години. Справедливо, а?
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да не бе в двора брало, не би чудо видяло
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То от известно време насам май не минава ден в БГ без да прострелят или заколят някое момче посред бял ден в парка или да изнасилят някое момиче.
6
3
 
24
 
! Отговори
4654 преди 8 години
В другите сайтове казват, че младия мъж е Зелен и е бил тръгнал да си бере разни неща от двора на човека с пушката. Тука защо пак всичко се покрива?Абе днес-а да не би някой Зелен да ви финансира?Признай те си поне да ви четем повече.
5
4
 
19
 
! Отговори
ку клук склан преди 8 години
*** го е споходила трудова злополука при бране ?
4
3
 
5
 
! Отговори
Нарин преди 8 години
А искат всел да има пушка за два дена каква работа ще падне за някои
3
5
 
20
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Евангелист отива да бере желязо в къщата на самотен дядо . дядото застрелва евангелиста и отива в затвора ,а евангелиста след като го излекуват с държавни пари тъй като няма осигуровки. Си дообира каквото има по къщата. Всима *** и почва да вади желязото от носещтие колони, дърветата нярязва, гредите и киримидите продава. И така....
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aз за това с хора с пушки не сядам да пия ;)
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Досещаме се какво е станало.