Пребитият Енрике – палав. Раковски настръхна!

Хората в града са зад отец Димитър, твърди зам.-кмет
7 авг 2015 09:02,
121
Пребитият Енрике – палав. Раковски настръхна!
Католическият храм "Пресвето сърце Исусово" в Раковски

Заместник-кметът на Раковски Божидар Стрехин определи като измишльотина информацията, че 6-годишно дете е било вързано и заключено в тъмна стая от свещеник в католическия храм "Пресвето сърце Исусово" в Раковски. Според него малкият Енрике има проблеми с възпитанието.

"Не съм разговарял със свещеника, но съм убеден, че това нещо не се е случило. За шамар съм готов да повярвам, но за връзване на ръце с тиксо и вкарване в тъмна стая - това е абсолютна измишльотина", категоричен бе пред bTV Стрехин.

Още по темата

Майката на момчето обаче твърди, че няколко часа след побоя отец Димитър признал пред нея за направеното.

"Преди около 10 дни детето за пореден път влиза в католическия приют, и за пореден път показва своята гаменщина, като за капак подпалва и стаята на един от хората, които са в приюта. В неделя свещеникът, чрез една от неговите помощнички, е извикал детето в църквата да обясни и за пореден път детето е напсувало свещеника. Не са му издържали нервите и му е ударил един шамар", обясни случката заместник-кметът.

"Къде е възпитанието на това дете? Всички хора са вдигнали ръце от него. Учителките в детската градина са вдигнали ръце, всички съседи, просто това дете като дойде на детската площадка да играе, всички деца бягат, никой не иска да играе с него", твърди Стрехин.

Той допълни, че хората в Раковски са настръхнали и искат да организират шествия в подкрепа на свещеника отец Димитър.

"Той е 8-9 г. свещеник в тази енория, тотално промени църквата, направи революция", каза още Божидар Стрехин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
57
 
! Отговори
майка преди 8 години
Къде е била майката на това дете,когато е подпалвало.Защо го е оставила и не го е контролирала,като си знае,че детето и е палаво.То не е само ей така да го родиш и да не го възпитаваш и да се оправдаваш виждаш ли,че детето е палаво.Ами,като ти е палаво детето вземи мерки да го превъзпиташ.И... като не си гледаш детето... други ще ти го възпитават-шамаросват.
8
6
 
32
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
малко му е било, още бой, а след боя пренасяне на тухли и копаене на градина в най-голямата жега.
7
3
 
56
 
! Отговори
Един преди 8 години
Бий дупенце, за да не биеш дупище. На шест години пали стаи, не ми се мисли на 18 години какво ще прави.
6
36
 
10
 
! Отговори
OneLove преди 8 години
До Екзорцист,Определено ти си доста просто изродче, ако смяташ, че това се оправя с бой. Съществува богата литература относно детската психология, преди да пишеш - чети. Трябва да му се обясни на първо място, че е нормално дете и след това да му се наложи възпитание, но не като му се поставят граници и като му се олепват ръцете с тиксо. Не, ***, това няма да помогне на едно дете, на което му е втълпено, че е ненормално и лошо, както най-вероятно не е помогнало и на теб.
5
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като поотрасне и започне със сериозните простотии тогава ще питатат фарисеите, къде бяха родителите и възпитателите? Каква новина е това за да ни занимавате с това идиотче?
4
2
 
41
 
! Отговори
malart преди 8 години
Някакво разследване за семейната среда и как майката на Енрике се грижи за малкото чудовище ще има ли?
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко възпитание но .....закъсняло за маймунчето, родителите му са го изпущили.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
така е, трябавало е да се направи експертиза на детето - има ли синини, психически травми и т.н.Сега работата и до съд да опре, свещеника винаги може да каже - аз й казах това което йскаше да чуе. Щом не си пред съд, не си длъжен да казваш в частне разговор или в разговор с полицията - истината.
1
1
 
51
 
! Отговори
Gosh преди 8 години
защо ли не бих повярвал на ЕНРИКЕ? :D