Голямото прибиране днес - в сняг и студ

Спират камионите за облекчаване на трафика
Обновена: 3 яну 2016 08:59 | 3 яну 2016 07:30, Веселина Йорданова
114
Голямото прибиране днес - в сняг и студ
Снимка: БТА, архив

Голямото прибиране след празниците ще бъде днес. Първите задръствания по тази причина се образуваха още вчера по обяд, когато имаше километрична опашка от автомобили на пътя между Банско и Симитли.

Очаква се днес движението да бъде допълнително усложнено заради снеговалеж, който през деня ще се усили, според прогнозата на НИМХ-БАН. На места са възможни и поледици.

Още по темата
Сняг вали в областите София, Благоевград, Видин, Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Ямбол, Пазарджик, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Сливен, Търговище, Враца, Плевен, района на гр. Бяла и района на Тополовград.

Пътните настилки в цялата страна са предимно сухи, по усойните места и в планинските райони са влажни, заскрежени, обработени и опесъчени, съобщи пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура".

За повишаване на безопасността на движението при засиления трафик в последния от почивните дни, днес от 10.00 ч. до 16.30 ч. по пътя Перник-София, посока София, през Владая, ще има две ленти за движение - от бензиностанцията на "Лукойл" до пункта на "Пътна полиция" при Владая. По този начин пристигащите в столицата шофьори ще могат да пътуват по-удобно и безопасно.

От 14.00 ч. до 20.00 ч. днес ще бъде ограничено движението на моторните превозни средства с тегло над 12 т по автомагистралите и натоваренитe пътни направления.

Очаква се интензивно движение на входовете на София по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма", и по пътя София-Кулата.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: трафик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
4
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
Разлика със шопите е ,че прибавят роден съм в София и това е достатъчно :)))))))))))))).
19
3
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
Не случайно театрите в провинцията са празни. И откога да си беден е порок,баце?
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 28Ми като обича дъщеря си ще плаща дядото. да не мислиш, че заради мен го прави или заради сините ми очи? Муахаххахааа
17
4
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
Смешен си. Значи провинциалистката си е хванал софиянче и баща и сега плаща зестрата. Мажи лютеницата!
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 25Само ти си с големия мозък. Те другите пасат трева. Искаше да кажеш, че селянд.ра мисли само за първичните потребности, авие интелектуалците -кореняци софиянци сте голямото дубрутру- ходите по театри, по изложби, по коктейли и на почивки на Бахамите. Нали така?Не се ли виждаш каква бедна църковна мишка си?
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 24Мама и тейко ми са си в София и нямат село. А иначе мъж под чехъл е да живееш при родителите на жена си. Аз живея с жена ми в мое собствено жилище, приятелю . Е, може да не е хубав квартала- Младост 1, но все пак си е в София.
14
2
 
3
 
! Отговори
Трендафил Акациев преди 8 години
Смисълът на израза е друг,но ти явно не схващаш.
13
9
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Хахаха...***. Мъж под чехъл...каквото каже жената и баща и. Лапай лютеницата тогава. А мама и тате? Те колят ли праситу?
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ътндафиле, а ти к'во правиш различно? Не ядеш, не спиш и по жени не ходиш? Да ти имам живота, баце!
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 20Дядо ми отдавна почина, аз говоря за бащата на жена ми. На 55 е и скоро смята да не умира.
10
7
 
6
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Когато дядо ти роб почине,ти няма да се върнеш на село. И няма да има кой да ти проготвя домошарките.
9
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напълних две туби по 20 литра винце каберне + мерло, лютеничка домашна 10 буркана по 800 мл, дядото даде и 5 литра сливова, един бут от прасето...и нека да ми е зле в следващия месец два. Муахахах.... а вие ме имайте за сел.яндур , сел.так, селинджър и там кавото ви дойде в ку.хата кратуна!
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до Мери Права си, ей такива като теб са комплексирани ***, които си мислят, че са кореняци софиянци. Ах колко е жалко да си проста комплексирана о.вца!
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тоя сняг в добрич пече
6
3
 
15
 
! Отговори
софиянец преди 8 години
Моля всички,които пътуват към София да бъдат внимателни и да не се изнервят ако има колони. По-добре бавно да се приберете,но живи и здрави. Няма защо да бързате и да предизвиквате опасни ситуации по пътищата.
5
9
 
23
 
! Отговори
Селянчо преди 8 години
Много ми е смешно Шопчетата говорят на млеко,ручам а иначе граждани били!!!Хайде някой да ми изрецитира всички квартали на Софето и после да преброим колко от тях са бивши села.
4
29
 
17
 
! Отговори
виза за софия преди 8 години
Миекащите *** пристигат с бурканите,деби и *** гнусни.
3
8
 
16
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 1Идат, идааааат.... Полазванье с замезванье
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лили-Пиги ще почисти пътищата.
1
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А си седът на село....