Братът на Тодор: Удряли са го, за да го убият!

"Те са го били с такава жестокост, че не са му оставили шанс"
13 яну 2016 09:44,
95
Братът на Тодор: Удряли са го, за да го убият!
Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца. Кадър: Нова тв

Тодор е бил убит. Тези хора са го били с такава жестокост, че не са му оставили никакъв шанс. Удряли са го, за да го убият, обяви пред Нова телевизия Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца.

Още по темата

"Толкова много доказателства, толкова много свидетели... Искам прокуратурата да си свърши работата. Аз няма да оставя нещата така. Можели са да ударят шамар на брат ми, но да го бият до убиване...", заяви още той.

По думите му са пълен абсурд твърденията, че линейката е дошла за 15 минути. "Дошла е за 30 минути. Това може да се провери", отсече младият мъж.

Кметът на Враца Калин Каменов изказа съболезнования на семейството и заяви: "Вчерашният ден беше един от поредните тъжни и срамни дни за нашия град. Това за съжаление е ежедневие във Враца. И за съжаление по такъв начин се решават проблемите".

"Не смятам, че 15 човека, които вчера са гледали този инцидент, е трябвало да реагират така пасивно. Защото пасивният човек е уязвим човек. Ако продължаваме да сме пасивни и смятаме, че това не е наш проблем, утре може да пострадат и нашите деца. Нека не сме активни само във Facebook, а да сме активни навън", заяви още градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минусите нямат значение, а поне да си вземете поука!
30
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Удряли, неудряли, ако имаше малко ъкъл, това момче сега щеше да бъде живо!
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това което изтрихте се казва и ЛЕШ!
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
понички, чоковоци, тикви, марули, картофи, мас, магистрали, магистралки, батки, шматки..........ние сме елексира на ЕС!
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Славейков каза истината - "Не народ, а ***"!И седнали някакви Сидеровци. Каракачановци и патриоти да ни занимават с извратените си доктрини.Срам и позор за това племе, което гледа как се избиват хора и се спотайва като пръдня в ***.
26
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айде пак пълна победа за ГЕ,Б! Те са по-добри от всички, те са Оникални, те ни Управиха, те ни станаха бащи и ни Е....майките! Пълна победа, продължаваме напред
25
1
 
51
 
! Отговори
Бойкооооо,,,,, преди 8 години
Има ли държава бе? Има ли правителство бе? Нема такава държава ! И такъв заспал народ има само тука.
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Око за око, зъб за зъб. Полицията се знае, че нищо няма да направи!
23
1
 
50
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Съдейки по името ти, предполагам че си в Германия. И аз. Тази година взимам двойно гражданство! И си прав. Преди 12 години напуснах и дойдох да уча тук точно поради тази причина. Писнало ми е от мутри, мафия, хаос, неорганизираност, престъпност, корупция, некадърност и последствията от тях: бабаити по улиците, боксьори, биячи. Всяка година като се прибера в България виждам със собствените си очи, че българите стават все по-прости и неадекватни. Обществото се е превърнало в диво племе!
22
1
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Защото той не може да уволнява полицаи от РПУ-тата. Нито е директор в МВР нито е министър на вътрешните работи! Той е кмет! Може да усвоява само европрограми и да привлича инвестиции и да оправя градинките и визията на града. Не се научихте в какво представлява една държава и кой за какво е отговорен! Ако имаш проблем, знаеш къде е София и знаеш къде е парламента! Протестирай! Ако си по-интелигентен и цивилизован, нашити предложение за проектозакон и го предложи на партиите и медиите!
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9 анонимен - ЗА ЩАТИТЕ НЕ ГОВОРИ КОЛКО СА ВЕЖЛИВИ АКО НЕ СИ ЖИВЯЛ ТАМ 30 000 СА УБИТИТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА А В БЪЛГАРИЯ ОТ 20 ГОДИНИ ОРЪЖИЯТА СА РАЗРЕШЕНИ НО КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ЗА ЕДИН ЮМРУК ДА УБИЕШ ЧОВЕК НЕ ВИЗИРАМ УБИЙСТВОТО НА ТОВА МОМЧЕ ТОВА Е СЪДИЗАМ И АКО ИМА БАЩА С ДУПЕ ТИЯ БРАТЯ ЛИ СА КАКВО ЛИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ПО 9 ГРАМА В ТИКВИТЕ И ГОТОВО
20
4
 
8
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
. NE HORA..DIVA BALKANSKA ***!! ...PORADI CHTO????
19
7
 
15
 
! Отговори
:-) преди 8 години
Полицията да мине на пряко подчинение на Бойко! Когато той беше Главен секретар, разни Чори, Мори и т. н. ги гърмяха с гранатомети и беше по-спокойно.
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВалентинДа, точно тях имам предвид, защото това е тяхна работа. Ако прочистят улиците и баба ти спи спокойно на село, халал да са им и 40 заплати при пенсиониране!
17
4
 
23
 
! Отговори
Полицията да бие!!! преди 8 години
Искам полицаите да имат право да използват оръжие без да им се дири сметка, когато някой такъв *** им се изрепчи, а не като един пресен случай: Полицай спира колата на пиян циг-анин за проверка, а оня поччва да го плюе през сваленото стъкло, полицаят му забива един (и аз бих го направил), а сега *** го съди за пари. Естествено мънго не е в затвора.
16
2
 
16
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
"Да се дадат повече правомощия за полицаите!"Ъм, имаш предвид онези шишковци с по 20 заплати, дето всяко убийство го пищат самоубийство
15
6
 
27
 
! Отговори
Полицията да бие! преди 8 години
Възмущавахте се като убиха Чората ли беше, какъв беше оня, дето го гръмнаха с гранатомет, докато той стреляше по полицаите! На ви сега!Когато полицията спре да бие, престъпниците крадат и убиват!Да се дадат повече правомощия за полицаите!Искам по-големи и повече затвори!Финансирането - от социалните помощи за педофилните майки от оня етнос. И без това по-голямата част от тях, ще ги издържаме в същите тези затвори, тъй че парите пак ще са за тях, но поне няма да ни тормозят!
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълна демокрация! Нека някой обвини правителството в чадър над кой да е български гражданин! Най-голям бизнесмен и обикновен абитуриент - под ножа. Единият , вярно се самоубил с два точни изстрела пред триметровата бетонна ограда на двореца си и десетината камери, другият - в центъра на града, кандидат за най-богат град в ЕС/отзад напред/.Стабилно/или с реформи/, напред към Шенген!
13
6
 
16
 
! Отговори
Гласувал за ГЕРБ преди 8 години
Къде си Бойко, тикво да кажеш пак, че такива неща се случват "От местопрестъплението"!? Сега ще се види има ли наистина прокуратура и съд в нашата държава или не.
12
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Врачнаските *** от МВР Враца покровителстват и битова и организираната престъпност в граза, заедно с някой районни прокурори.