Зорница е добре, любовна драма причина за кървавата вендета

Радослав вероятно е бил пиян, двамата постоянно се карали
Обновена: 19 яну 2016 10:22 | 19 яну 2016 09:00,
72
Зорница е добре, любовна драма причина за кървавата вендета
Радослав. Снимка: Facebook

Състоянието на 15-годишната Зорница, която беше прободена 13 пъти с нож от приятеля си Радослав, е стабилизирано, съобщи д-р Иван Евлогиев, шеф на реанимацията в пернишката болница, където е настанено момичето.

Още по темата

По думите му критичният период от първите 24 часа при такива тежки наранявания е преминал и вероятността за добър изход е все по-голяма.

Д-р Евлогиев посочи пред bTV, че Зорница е в съзнание и днес лекарите ще приложат по-лек режим на обдишване, за да преценят дали да я откачат от апаратната вентилация.

Любовна драма стана причина за бруталното нападение над ученичката. Зорница и Радослав са имали връзка около 4 месеца.

28-годишният мъж е от Радомир и е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство.

В деня след нападението близките на Зорница се молят 13-те удара с нож в тялото й да не са фатални.

Семейството е настоявало тя да приключи връзката си с два пъти по-възрастния Радослав. Той обаче не искал да се отказва от деветокласничката.

"Той я биеше. Няколко пъти синини имаше. Постоянно се заканваше - и за нас, и за всички, ще я пребие, ще я убие, ще ни пали къщите", разказа бабата на момичето Зорка Иванова.

Във фаталния ден Радослав проследил момичето още от дома й в Радомир.

Приятелите на Зорница нямат обяснение за случая. Казват, че двамата се обичали, но връзката им била проблемна.

"На мен ми изглеждаше, че се страхува, обаче като я питам - не казва, не се била страхувала", сподели братовчедката на Зорница – Михаела.

"Те по принцип постоянно се караха", заяви и Виктор Данчев, братовчед на Радослав.

"Той е едно много добро момче, ама явно е бил пиян, затова го е направил. Алкохолът вероятно е причината", допълни той.

Близките на Зорница не са сигнализирали в полицията за заплахите на Радослав. "Той има връзки навсякъде, а ние сме обикновени хора. Едничко ни е детенцето", каза бабата на пострадалото момиче.

Радослав е обвинен в опит за убийство. Днес Окръжният съд в Перник ще реши дали да го остави за постоянно зад решетките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
15-годишна започва връзка с 28-годишен мъж, който е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство. Всичко завършва зле, както може и да се очаква, а виновникът май не е само един.Четейки подобни новини се чувствам все по-лош човек, понеже се чудя да съжалявам ли жертвата или не...
33
9
 
3
 
! Отговори
sfasf преди 8 години
До ИцоЛесно е да съдиш Ицо!Не всички имат възможности и борбеност!Дънов беше казал ,че ако знаем причините ,които карат хората да вършат постъпките си,няма да ги съдим,а съжалим.Е и тоя убавец ,вероятно е ял ритници цял живот,включително и като малък и за това е станал агресивно ***.
32
0
 
19
 
! Отговори
1 преди 8 години
Това момиче не е добре. Търсило си е неприятностите! Дано оживее и поумнеие!
31
4
 
23
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
Селяните защо са дали на 15 годишната им дъщеря да излиза с 28 годишен дилър? Тя защо го е пожелала? Възпитание? Липсва? Ами това е нагледен пример - не ти пука за детето ти , получаваш това.
30
0
 
29
 
! Отговори
пич преди 8 години
Сексуален контакт с малолетна + опит за убийство по особено жесток начин. Извергът има мотив, а и е заплашвал жертвата и семейството й - доживотен затвор за всяко едно от двете провинения.Само да не се окаже и тук някаква още по-*** история, както напоследък се случва в престъпленията от хулиганско-битов хараткер. Вече няма да се учудя на нищо.
29
0
 
15
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Направо Цацаров да праща ВКП, че прокурорите у Пеуник току виж пак се омацали.
28
0
 
46
 
! Отговори
nanana преди 8 години
"Той е едно много добро момче, ама явно е бил пиян, затова го е направил. Алкохолът вероятно е причината", 28-годишният мъж е от Радомир и е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство.Наи-милия човек който познавам!
27
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма съдебна система в България.
26
0
 
3
 
! Отговори
Крум преди 8 години
И на всеки просещ да не се дава просто (безразборно), а според потребата му, за да не би пак същият да проси. Който пък не върши това да се конфискува [имотът му].
25
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той има връзки навсякъде, а ние сме обикновени хора. Едничко ни е детенцето", каза бабата ...---Те това е демокрацията и пазарната икономика ....
24
0
 
16
 
! Отговори
Крум преди 8 години
И наистина погибел произлезе от това".А като чу това, той [Крум] свика всички българи, и заповяда, като законоположи:Ако някой обвини (набеди) някого, предварително да се не слуша, но вързан да се разпита. И ако се намери, че той е бедил и лъгал, да се убие.Нито се допуща да се дава на крадящия храна. И ако някой се осмели на това, да се конфискува [имотът му]. И на крадящия да се строшат свирките [на краката].А всичките лозя да се изкоренят - заповяда.
23
0
 
18
 
! Отговори
Крум преди 8 години
"Същите българи унищожили аварите. Попита Крем (Крум) аварските пленници: "От какво, мислите, че загина началникът (архонтът) ви и всичкият народ?" И те отговорили: "От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото, като се умножи виното, всички станаха пияници; после - от подкупничеството; после - от търговията, защото всички като станаха търговци, взаимно се мамеха..
22
0
 
16
 
! Отговори
Анна преди 8 години
Пуснете го бе,за какво да стои зад решетките....ама следващият път да е вашата дъщеря,да ви видя тогава!
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
той я е гонил ,той я е наръгал ....а сега някои коментиращи изкарват момичето виновно?????много ясно личи че тя не е желаела да има отношения с престъпника .Нормалните хора приемат отказ-но този както си личи от досието му не е нормален..
20
7
 
11
 
! Отговори
bros преди 8 години
Пеуник напомни за себе си...Дискриминация спрямо маймуните в зоопарка е, че около Пеуник няма огради...
19
1
 
29
 
! Отговори
7909 преди 8 години
Tя на 15, той на 28, ми то само до тук си е за затвор за педофилия
18
1
 
6
 
! Отговори
De Georgio преди 8 години
До *** Други управляваха до вчера и бе същото. Следствие, прокуратура и съд в България са корумпирани, закони писани от адвокати в полза на извършителите на престъпления. Оказа се и братята от Враца, които убиха Тодор са добри момчета, а жертвата е виновен. Толкова е сбъркано всичко. Сега ще излезе, че момичето се е похлъзнало в снега и се е набучило на ръждив пирон, а Радослав е извикал линейка и е оказал първа помощ. Най-благородният съд в света ще издаде оправдателна присъда. бас държа!
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ====Представяте ли си?
16
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам какво харесват и какво не, но тоя трябва да лежи като за убийство, за да се даде ясен пример за останалите като него. Уви имам чувството, че ще го управдаят. 12 прибодни рани. Тоя е психопат. Има ли значение дали е бил пиян или не.
15
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
15 годишна и 30 годишен наркоман и затворник това момиче не знае ли че единственатозадача е уроците и образованието сега ще си извади поуката и тя и баба и самоуроци и просвещение в другия случай сълзи и кръв