Картите за лифта в Пампорово поевтиняват с 20%

В края на сезона дневна карта за възрастни струва 42 лв., за деца - 24
14 мар 2016 15:37, Красимир Ангелов
3
Картите за лифта в Пампорово поевтиняват с 20%
Снимка: Булфото, архив

Радост за любителите на ските в края на зимата. Цените на лифт картите в Пампорово от днес поевтиняват с над 20 процента, съобщиха от "Пампорово" АД.

Така дневна карта за възрастни струва вече 42 лв., а за деца - 24 лева.

Добри са условията за ски в Пампорово, сочи информацията от Планинската спасителна служба. След навалелия нов сняг през последните дни, снежната покривка в скизоната е 35 см.

Намаление на цените е въведено за всички лифт карти. Двупосочен билет за пътническите въжени линии струва 15 лева. Полудневната лифт карта се продава за 30 лева.

Промоционалните цени на лифт картите остават в сила до 15 април. Тарифите на всички ски услуги също поевтиняват с 20 на сто. Работното време на лифтовете в скизоната отново започва от 8.45 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: скилифтснягПампорово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Пампорово, това е курортът с най-добър мениджмънт и най-добро съотношение цена-качество в България.продължавайте в същия дух.Тези, които разбираме от зимен спорт и обичаме ските ценим усилията.
1
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Няма такова нещо като безплатен обяд.Няма и безплатно "пързаляне" както си го написал, драги.За да се пързаляш, трябва лифт да те качи до върха на пистата, трябва машина да ти отъпче пистата, трябва машина да създаде сняг ако няма достатъчно, за да има на какво да се пързаляш.А ВСИЧКО ТОВА СТРУВА ПАРИ.И по време на бленувания от теб и много други *** социализъм пак е струвало пари и пак някой е плащал сметката, само че под друга форма.За това и социализъма се срина...парите свършиха