Пострадалото край Асеновград момиче все още е в кома

Лекарите продължават да се борят за живота на детето
20 май 2016 10:07,
9
Пострадалото край Асеновград момиче все още е в кома
Снимка: архив Булфото

Детето, което падна близо до Асеновата крепост край Асеновград и изпадна в кома, е с опасност за живота.

12-годишното момиче в момента е на вентилационно обдишване, а лекарите продължават да се борят за живота й, съобщи "24 часа".

Нелепият инцидент стана вчера по обед. Момичето било заедно със свои съученици на организирана разходка в района.

Още по темата

Заедно със съучениците си отивали организирано край параклисите. Детето обаче се дръпнало встрани от пътя, близо до опасна пропаст и се навело да си върже обувката. Тогава загубило равновесие и полетяло надолу.

Ударила си главата в камък и спешно била откарана в болница с тежка черепно–мозъчна травма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
IpMan преди 7 години
Еми сори
6
0
 
6
 
! Отговори
555 преди 7 години
Господ да е с детето и с родителите. Имайте милост ..
5
9
 
9
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
Да сложат парапети ли? Къде точно? Покрай всяка по-стръмна пътечка и на ръба на всяка скала в България ли? Толкова ли сме загубили връзка с реалния свят? Щом има такива коментари, явно дори основните ни инстинкти за самосъхранение са закърнели от висене пред телефоните. Вместо парапети, направо да пуснат някое приложение, което да ни предупреждаваа като наближим пропаст, става ли?
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Общинарите и министерството на културата са за .....Преди години водих детето на Царевец/ Търново/.Имаше една малка кула с около 60-70 сантиметра широко стълбищно рамо,стръмно,без парапет.Започнах да качвам детето да разгледа и се отказах защото имаше и силен вятър. В България като стане инцидент,до три дни предприемат мерки и после до следващият инцидент.
3
0
 
24
 
! Отговори
Мила преди 7 години
Дано детето събере сили и да се възстанови изцяло и нека семейството има куража да издържи на този психологически натиск. Всички се молим за вас!!!
2
11
 
4
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Дано се оправи!!! Но учителите къде са??? Къде са блеели, нали трябва децата да са в редица с учители от всички страни и да наблюдават , ако някой изостане или се отдалечи! За мен те са за трепане! Това е организиран поход, трябвало е да внимават за децата, това са деца, които не мислята като възрастни и именно затова има учители с тях!
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужасен инцидент! Не мога да си обясня, защо на такива опасни места няма парапети. Такова нещо може да се случи на всеки! Дано детето се оправи!