Докторката с отнетия й Сюлейман: Жертва съм!

Д-р Таня Попова твърди, че не може без детето си
Обновена: 8 авг 2016 10:54 | 8 авг 2016 09:00,
111
Докторката с отнетия й Сюлейман: Жертва съм!
Снимка: Reuters, архив

Д-р Таня Попова, жената, чието дете й беше отнето, тъй като го беше оставила затворено в автомобил на висока температура, твърди, че е жертва на сценарий, зад който се крие личен конфликт.

"Всичко е нагласено, забъркват ме в сериали", категорична е тя.

Още по темата

Попова твърди, че не може без детето си. Обяснява, че го оставила в колата, защото имала работа за минути.

"Умишлено спрях на платен паркинг, който е до църква. Помолих жената, която работи там, да го наблюдава, съвестно ми беше да го събудя. Оставих всички врати да влиза въздух", разказва тя пред bTV.

Д-р Попова се чуди защо институциите й причиняват това нещо, като цял живот е помагала на хора и е спасявала човешки животи.

Разказва, че работи от първия ден след раждането. "Сама съм в живота. Работата за мен е много важна", заявява Попова. Всеки ден тя ходи да вижда 8-месечното си бебе Сюлейман.

До месец ще стане ясно дали детето ще й бъде отнето за постоянно. В лекарския съюз ще обсъждат поведението на д-р Попова. Има опасност да я изключат от съюза заради уронвяне на престижа й.

Колега на Попова я подкрепи и каза, че в случая жената е сгрешила, но иначе тя се грижи за децата и не бива да й ги отнемат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: автомобилРусебебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фактите са доста спорни, както се вижда- навсякъде пишат различни неща, а къде е истината няма как да знаем без да сме лично запознати със ситуацията. Фактът е, че навсякъде се натъртва на "докторката", ако беше касиерка в супера дали щяха да го споменат изобщо ;) Същото е и за името, просто българите сме страшно нетолерантен народ.
10
4
 
32
 
! Отговори
само фактите преди 7 години
Без значение как се казва детето и на майката професията каква и е: детето е оставено заключено само в кола в жегата. Факт. Така не се прави и с домашен любимец и не може да очаква, че непозната ще и наглежда детето. Ако видя само дете или бебе в кола или оставено пред магазин, аптека или каквото и да е ще се обадя на социалните.
9
4
 
50
 
! Отговори
1 преди 7 години
Ту Сюлейман, ту Самуил го наричат медиите, но не това е важно. Тази жена е с 4 деца и без мъж, няма никаква полово култура. Като не можеш да гледаш деца - използвай контрацептиви. Какво пречи да го вземе в ръце, където и да отива, хората са толерантни към майките все още. Размножават се без мисъл и правят нещастни децата си. Най-лесно е да създадеш и родиш, след това започва отговорното родителство.
8
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато и да започнеш да го риташ балканския дивак, да знаеш, че си все закъснял!
7
40
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечото коментари са негативни само защото бебето се казва Сюлейман,дали ако се казваше Симеон,Соломон или Саймън щях те да сте нетолерантни към бебчето и майка му.
6
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля че хората нямаше да я намразят чак толкова, ако не беше лекарка, с тази професия си мразен по дефолт, каквото и да правиш, дори да са добри дела...
5
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В други публикации от други източници пишеше, че това и е за втори път да си зареже бебето в колата, и че всъщност това и е четвърто дете, останалите 3 ги отглежда някой друг. Какво се случва в действителност не е особено ясно. Този който пише статията трябва да е безпристрастен и да не взима страна просто да изложи фактите. В случая М.Н. е взела страна, което не е особено професионално.
4
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе наистина има нещо гнило в историята- няма как нормален и интелигентен човек да направи такава малоумщина, може би бащата я саботира, когато се разделят хората се озлобяват страшно, и са готови на всичко.
3
7
 
65
 
! Отговори
shady преди 7 години
В случая не знам дали това, което тая докторка казва е истина, но недоумение буди друго.
2
1
 
63
 
! Отговори
В така преди 7 години
поднесената информация има толкова неясни моменти,че прилича на разказ на много малко дете!
1
4
 
55
 
! Отговори
Ибрикчия преди 7 години
Алпийска фирма ДЪГЛАС са турци - лъжат ви!