Проверяват нелепата смърт на 2-годишното дете

Модул го затисна вчера в хипермаркет в Пловдив
13 авг 2016 13:12, Александър Попов
61
Проверяват нелепата смърт на 2-годишното дете
Снимка: Булфото, архив

Районната прокуратура в Пловдив проверява случая със загиналото 2-годишно дете в строителен хипермаркет вчера.

Има различни версии за случая. Според едната мостра за баня е паднала върху него.

Още по темата

Другата е, че докато родителите пазарували детето се покатерило на една от вградените мивки. Модулът обаче се разклатил и то паднало на земята, като ударило сериозно главата си, съобщава Нова тв.

Откарано е в болница, където  лекарите го реанимирали в продължение на час и половина, но без резултат. Точната причина за смъртта  ще стане ясна след аутопсията.

Обвинението, което може да бъде повдигнато в този случай е за причиняване на смърт по непредпазливост и се наказва със затвор до 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
8
 
! Отговори
Родител преди 7 години
жалко за детето,кого ли да обвиним за това не знам.Както се сещате аз се имам за отговорен родител ,но съм имал достатъчно случай в които направо са ми настръхвали косите и само живия късмет не се стигнало до злополука, е май не съм толкова отговорен родител или пък съм и като всеки друг съм си минал пред премеждията през които всички родители минават, но за съжаление понякога наистина стават злополуки не винаги късмета помага.
52
1
 
15
 
! Отговори
Мъж! преди 7 години
Жалко за детето, ама къде, по дяволите, са блеели родителите му?!? Все пак става въпрос за 2-годишно дете, което НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ САМО ЗА СЕБЕ СИ, НИТО ПЪК ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ!
51
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За престъпната безотговорност на родителите ясно. В това няма съмнение. Обаче си мисля и за служителите в магазина които бягат и се крият от клиентите като дявол от тамян. Вечно са заети с някакви си техни работи. Човек остава с впечатление че като им влезе в магазина им пречи да работят. Ако служителя който е отговарял за отдела си беше на мястото можеше да компенсира некадърността на родителите.
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родителите би трябвало да си познават детето и, ако е по-щуро, да не го изпускат от ръка. Моето хлапе беше много диво и до 2г. и 6м. беше на каишка. За ръка не ставаше, защото отведнъж се тръшкаше и можеше да си нарани ръчичката.
49
1
 
3
 
! Отговори
сшужител преди 7 години
Елате вижте къде са при нас мивките във френската верика и дали даже 6 годишно дете може да ги стигне!Вярно чолзва се готов опит от веригата майка, но там при чпдобнп нвещо магазина гори родотели там ще вземт голям сума нв дай боже такива пари! И никой няма да влезе в положеное на магазина ще има и голям ефект отерния ПР негативен! Така че се мисли много!Пример тук нищо никой неможе да направи ако се хлъзне на мокрия под,но във Фр. е др. затова и тук ни нареждат да сигнализираме мокрия под!
48
0
 
7
 
! Отговори
баща преди 7 години
В метро е друго там пише на входа, че не пускат с деца! Но то не е магазин а по-скоро склад на едро и там е по-принцип само за фирми и хора на бизнеса! Те и възрастни не пускат ако не са с фирмени карти! Това че някой е взел картата на шефа си и полва метро като бакалия е друго! Те пускат и до 3м с една карта! Там има електрокри!
47
0
 
11
 
! Отговори
В друг сайтНякойПише преди 7 години
че не са го пуснали с дете в магазин Метро и сега се е уверил, че са били прави.Изглежда, че служителите от подобни магазини са патили неведнъж заради подобни произшествия.Ако родителите са нехайни, детето може да се пребие и у дома, ако се опита да се покатери на мивката в банята - тя може да се откърти и да падне заедно с детето.Но у дома сигурно внимават, нали ако счупи собствената им мивка, това ще се отрази на джоба им. А в магазина, и да повреди стока, какво от това, пука им на някои!
46
1
 
22
 
! Отговори
До Служител преди 7 години
Предполагам, че и в онзи магазин служителите са инструктирани как да подредят стоката.Само че мострите за баня не са конструирани и произведени така, че да служат за детски катерушки.Ако родителите блеят, кой е длъжен за гледа какво прави детето им? И дали наистина не са забелязали, че то се катери където не трябва? Или щеше да мине с едно Ми дете, кво да го праиш!, ако това дете беше останало живо и здраво, а мострата беше паднала и се беше счупила? Дали щяха да платят поразията? Надали!
45
13
 
6
 
! Отговори
пази боже! преди 7 години
Има три случая на загинали деца в Бг последноте някплко години при инциденти в училище на двора в час по физеско! Едно от чаднали клони,едно от чаднали жици и едно от паднала футболна врата! Айде сега пишете че уч.двор не е място за деца!Тез дето плюят родителите нямат деца и най вероятно няма да имат и по-добре да нямат ако ще са като тях!!!
44
1
 
9
 
! Отговори
до враг преди 7 години
Така ли една от тв рекламите на такъв магазин не беше ли с деца играещи до голям надуваем басейн!? От нашия дрън-дрън за вашата градина!?
43
1
 
8
 
! Отговори
през соца! преди 7 години
Веднъж едно дете малко по-голямо се удави в басейна! Освен малък имаше и гошям за скокове! Имаше и спасител! Човека му прави дишане през цялото време докато линейката пристигне обаче неможа му помогне!После на него му дадоха 5 а на възпитателката 3 ефективно! Така беше тогава!
42
9
 
5
 
! Отговори
точка преди 7 години
Виновно си е самото дете! Роди се на грешно място в грешно време при грешен,беден и долен народ! Там където на никой от нищо и за никой не му пука! Там където живота 5 пари не чине!
41
5
 
20
 
! Отговори
varg преди 7 години
Дете няма място в строителен магазин.
40
1
 
12
 
! Отговори
служител преди 7 години
Бачкам в такава верига( френска) в сф! Да не казвам голяма дума, но при нас не може да се случи подобно нещо! Персонала минава инструктажи и там има указания да се обръща специлно внимание на подредбата на стоката! Охраната вънщна фирма също минава инструктажи за работа с клиенти и деца!
39
18
 
5
 
! Отговори
баща преди 7 години
Дори майката да го бе стискала за ръчката! Какво щеше да попречи това на не закрепената мивка да го удари по глвичкта и да го убие!?
38
7
 
15
 
! Отговори
баща преди 7 години
До 37анонимник,Щото трябва да върнат всеки 2ри клиент дето няма да им стъпи повече! Не са в правото си да забраняват! След тях ще почнат да забраняват в автобусите в такситата в парковете и градините и накрая децата ще са в една категория с кучетата и Бг ще стане пенсионерска република окончателно!Аз като строител отговарям да не падне сградата на някой на главата така и магазинерите отговарят за изложената стока! Сега като ги одрусат ще им дойде акъла и вземат мерки ми язък за детето!
37
5
 
22
 
! Отговори
Колев преди 7 години
От А до Я, единствената и основна вина за трагедията с детето, е на отнесената от вихъра,разсеяна майка,която е блеела по витрините.Ако има съвест,то тя ще й тежи цял живот.Готово отхранено,със сигурност чакано детенце,"плаща"за малоумието на родителя си!
36
0
 
28
 
! Отговори
Бай преди 7 години
ние имаме две деца на по 1,6 и 2,12 и никой не иска да ни помагаговоря за баби и дядовцитова не е оправдание но е така лошите неща ставатмного бързоминалата седмица чистих апартамента децата бяха навън с майка сикато се върнаха докато преобличахме едното другото влязло в едната стая а аз съм забравил да заключа вратата на терасата ...викаме го не отговаря....влизам в стаята като видяхме вратата отворена откачих за секунди хукнах и после го видях седнало на леглото ....трябва да се внимава
35
13
 
12
 
! Отговори
о боже!? преди 7 години
Тежко на тази нация дето децата и пречат! Цитат от един от предните" децата да пречат по магазини и заведения"!? И с кво ти пречат да си сърбаш кафето! на тихо!Има един много хубав филм с Клайв Оуен "Човешко дете" футуристичен екшън.трилър описващ света без тях - децата! Не е лошо да се изгледа! Днешната действйтешност в Европа много прилича на филма!
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Детето е дете на 2 г., незряло и неспособно да се грижи само за себе си, затова има родители. Не става въпрос за забрани, не може всичко да е приспособено за деца, но затова са родителите. Като добавим, че огромната част от хората с деца, се радват на голяма подкрепа от страна на близки и роднини, надали са опрели да няма на кого да го оставят и да преценят по-добре ситуацията. Всичко става за минути. На много родители не им се занимана, крещят, викат оставят да пречат по магазини и заведения.