Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си

Камата пребил шофьор на редакционна кола
Обновена: 27 авг 2016 20:57 | 27 авг 2016 20:41, Веселина Йорданова
369
Стоичков нападна журналисти на сватбата на дъщеря си
Снимка: архив, БулФото

Скандал с участието на Христо Стоичков се е разиграл по-рано през деня. Камата нападнал със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната кола, съобщава "24 часа".

Още по темата
Инцидентът станал в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация.

Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излизат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не му е за първи път на Христо да налита на фото репортери. Но хората си траят и си мълчат защото знаят какъв гръб има.
113
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така, така, имало е полицаи, а по новините не чух да са го арестували... доколкото си спомням НПК това се води нанесли на средна телесна повреда по хулигански подбуди с особен цинизъм и такива дела се гледаха по бързата процедура...Ами надявам се някой ден и на мен да ми се изрепчи господин Стоичков и да видим тогава кой кого...
112
1
 
33
 
! Отговори
Koko преди 7 години
Беше велик футболист, но е невероятен *** и такъв си остана!
111
1
 
28
 
! Отговори
Мутроиден ген преди 7 години
*** е тоя. Като футбалер имаше някаква стойност, но като човек, не. Преди трепеше зебри сега трепе де що не му уйдисва на празната тиква. Къвто е дошъл на тоя свят, такъв и ще си отиде. Като цяло, ***.
110
1
 
26
 
! Отговори
Тука е така преди 7 години
Полицията мълчи... Прокуратурата мълчи... Шпиц-командите на т.н. артистична мафия се спотайват... Няма извънредни телевизионни включвания, няма изявления на посланици... Няма и да има! Държавната машина се задейства само срещу хора, неудобни на властта и лично на Великия вожд и Любим ръководител. Срещу неудобните има и медийни кампании за дискредитация, и постановки с полицейско участие, и побоища, и фалшиви обвинения, подкрепени в съда с показания на кошаревски свидетели...
109
2
 
17
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Искахме Гриша Ганчев а ни натресоха недоразумения като Стоичков ,Пламен Марков и румънския специалист
108
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вън Стоичков и Пламен Марков от ЦСКА и да си вземат румънското недоразумение.Стоичков не е ЦСКА
107
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко трябва да си ограничен и елементарен за да развалиш сватбата на щерка си. Нарли от гостите някой ще метне снимка във фейса и пак ще ги има. Самозабравил се ***, но къде е Цацаров и правосъдието.
106
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така разказана, тази история е изключително наивна. Едва ли не са били там случайно и са се разхождали и без да искат са налетяли на Стоичков... Няма как да повярвам на това!А колкото и да го плюете Стоичков, за добро или лошо все още целия свят го знае, въпреки многото години които са минали. Миналата година в бяхме в Тайланд и когато разбираха че сме от България, почти винаги казваха - Аха Стоичков!
105
3
 
27
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
При цялото ми уважение на таланта и постиженията на Стоичков, настина е много ограничен и просташки елементарен.
104
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н Стоичков най-накрая трябва да се научи че ако някой насочи срещу него камера фотоапарат или телефон, то ТОЙ трябва да ДОКАЖЕ, че съответното лице е извършило противоконституционно действие - заснемане. Това става след като заведе иск по надлежната процедура и предостави съответните доказателства, например публикации във вестник, медия и др.След като той не разполага с такива, налице е нападения извършено от негова страна и действия в разрез с наказателния кодекс. За което носи отговорност
103
2
 
34
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Хайде сега баче Ицо по бързата процедура и в Централния, да го правят него булка! Сега ще си проличи дали наистина България е правова страна, където Закона има превес, или гнойна, балканска, проядена от корупция кочинa, в която всеки ***, па макар и с пари в джоба може да дерибейства, както отпадъка Христо Стоичков! Самия факт, че остави татко си да умре като куче е достатъчен за да лъснат неговите истински краски, но по някаква причина все още има хора, питаещи благобоязливост към него!
102
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е благодарноста на селянина за това че му напълниха стадиона за прощалният му мач.....благодарим ти христо стойчков това заслужаваш ти името ти със малки букви да бъде изписвано.........
101
1
 
19
 
! Отговори
Пурко преди 7 години
И сега какво ще кажат че репортерите са блъснали колата и от там станало........защо не е арестуван защо по телевизията едно вяло.......Стоичков така и така.......този заслужава да бъде съсипан по телевизия и медия и да лежи........
100
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
3 години затвор за 2-3 шамара...ПО тази логика няма да останат мъже по улиците! -----------------Пиша от САЩ. Имаме един техник в службата, латино.Младо момче, занимава се със спорт. Преди година решава да отиде на клуб (така наричат дскотеките). Има навалица и всеки си чака реда на опашка. Охранителя му казва нещо и латиното го блъска. Заради тази дреболия го съдиха и има нещо като условна присъда (не съм го питал подробно).
99
2
 
25
 
! Отговори
фондация журналисти преди 7 години
2 въпроса:1. истина ли е това?2. ако да, защо Стоичков не е арестуван?
98
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Zashto ni zanimavate s pomiqta na nqkoi si,Stoichkov
97
16
 
3
 
! Отговори
до 126 преди 7 години
3 години затвор за 2-3 шамара...ПО тази логика няма да останат мъже по улиците!
96
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой н.аглец разбира от дума?
95
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Za da snima6, redno e predi tova da ISKA6 RAZRE6ENIE (kato kulturen 4ovek).Taka 4e NAHALNICITE SA SI ZASLUJILI BOQ.