"Мисия България" – доброволните отряди, които пазят границата ни

Разказът на българските мъже пред камерата на Bulgaria ON AIR
21 мар 2017 12:37, Анисия Иванова
158

"Започва "мисия България". Наблюдавайте района и пазете тишина. Може да изкочи талибан от всеки храст. Оглеждайте хубаво. Учим се да гледаме." Сила, смелост и родолюбие - ако притежавате тези качества, може да станете част от доброволните отряди, които пазят българската граница. За тези анонимни мъже думата "България" е над всичко.

Те говорят за първи път. И разбиват стереотипите. Ще ви изненадат, може дори да ви ядосат, но най-важното - ще разкрият много факти, за които никой не говори. От страх или от незнание. Вижте разказа им пред камерата на Bulgaria ON AIR и репортера Методи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия си слагат маски, за да не ги познаят и да не ги ошамарят майките им като се приберат :)
66
12
 
26
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Трябва да има такива отряди. И да намалят малко полицията, че при Бойко станахме полицейска държава, за сметка на това да увеличат армията. И тия отряди да бъдат напълно легализирани, а не после да стават недоразумения и хора като Перата да ходят по управления и съдилища да се разправят, за дето са уловили напълно законно потенциални терористи....
65
2
 
2
 
! Отговори
До простака преди 7 години
Ти като си толкова проницателен, навярно вече си установил, че спасение няма.
64
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОруелБраво момчета, сега цяла България вази гледа!да бе, гледа колко им е акъла
63
4
 
14
 
! Отговори
простака преди 7 години
Абе нека пазят момчетата. Лошото е, че те не си дават сметка за проблема в дълбочина - кой и защо ги праща тези "бежанци" ? Самите бежанци казвали, че идвали "да си отмъстят на европа", обаче самите бежанци не се замислят, че са просто инструмент в ръчичките на ... Хората просто трябва да започнат да мислят и то в дълбочина, и тогава нищо, ама нищо от "запланираното" - няма да се случи. За съжаление - 99% от хората НЕ мислят, не виждат "зад завесата"! :(((
62
10
 
4
 
! Отговори
тест преди 7 години
Искам да ги вида дали могат едно агне живо да опекат.Ако изтраят,ше ги подложим на други мурафети.Да видим дали стават за хайдути
61
12
 
16
 
! Отговори
Оруел преди 7 години
Браво момчета, сега цяла България вази гледа!
60
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"мисия България" само доказва, че казионните пазители на границата не си вършат работата, както твърди Генерала-Президент, а много често дори са съучастници в та трафика, което се потвърждава на изхода - сръбската граница.
59
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 1925 г. някъде българската армия изобщо не е равностойна на турската. Дори и при великия уж соц пак не беше.
58
8
 
13
 
! Отговори
Вече съм спокоен преди 7 години
Някак си се чувствам по-спокоен за мен и семейството ми като знам, че шепа безработни със съмнителни мотиви си играят на войници и "пазят " държавната граница и "залавят" нарушителите. Благодаря ви момчета, вече спя по-спокойно :)Най-сетне някой да се опълчи на Ердоган, е той не го знае, но все пак.....
57
7
 
9
 
! Отговори
123 преди 7 години
То е хубаво , че има такива ентусиасти, но: "една птичка пролет не прави"! Тези хора трябва да са организирани и подпомагани от държавата. Помните ли как Борисов първо ги похвали, но много скоро веднага се отметна и ги заклейми! Все пак това са мъже, изкарали военна служба, а сегашните младежи нямат никакви воински умения. Горко на тази държава, която чака шепа ентусиасти да я пазят!
56
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така като ги гледам на видеото са все едни безработни *** без никакво бъдеще. Народа български бил... мyxльо.
55
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичките големи патроти бе и тия в гората и тия в коментарите... направо Левски (понеже друг герои от историята не познавате) ще излезе от гроба и ще изрони няколко сълзи от умиление преди пак да легне в него.
54
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на мен ми се иска да те видя, ако срещу теб излезе турски танк. *** в Северна Сирия, покажи ни на всички как ще пребориш Леопард-2 с калашник в ръка.
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Млад наборХайде като се събудиш пиши пак, че простотията просто се лее от теб в момента.
52
1
 
11
 
! Отговори
До Млад набор преди 7 години
Доколкото знам има доста незаети места и в армията и в полицията...такива като тебе, силни в интернет форумите и слаби и страхливи навън са ми ясни....
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сами тези момчета нищо не могат да направят. Отделно използват основно лични средства за оборудване и консумативи, а всичко това е много пари, много време, много усилия. Всеки български гражданин ако е човек намясто може да е полезен. Ето например нещо елементарно - можем да тренираме по-често и по-интензивно и да се поддържаме в добра физическа форма. Можем също така да четем книги и да се образоваме, защото глупавите хора по-лесно се залъгват. Всеки човек може да е полезен поне за себе си.
50
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ония очилатия бyрcyк да си сложи лентата на другата ръка... пародия.
49
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До фактСмешник, та нали тези юнаци имаха представители в парламента толкова години, защо нищо не направиха срещу изборния туризъм?
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Млад наборТи май живееш в някакъв си свой измислен свят а?