Великденски трафик на "Цариградско", "Околовръстното"...

Натоварено е движението и по главен път Е-79 София-Кулата
Обновена: 13 апр 2017 19:12 | 13 апр 2017 19:04,
5
Великденски трафик на "Цариградско", "Околовръстното"...
Снимка: Архив, Булфото

Засилен е трафикът в София по две направления – Околовръстния път и бул. "Цариградско шосе", съобщи гл. инспектор Любомир Костадинов от "Пътна полиция" към СДВР пред "Фокус".

Още по темата

Има засилен трафик по Околовръстното шосе от ж.к. "Младост" в посока изход. Увеличение на пътникопотока има по бул. "Цариградско шосе" в посока изход при Враня. Има и леко натоварване на бул. "Ситняково". Регулира се абсолютно навсякъде и движението се подпомага", обясни гл. инспектор Костадинов.

По думите му се очаква около 19.30-20.00 часа да намалее чувствително трафикът. Той уточни още, че към момента няма регистрирани пътни инциденти.

От МВР съобщиха, че е интензивен трафикът и по граничните пунктове на страната, но няма образувани колони.

Натоварено е движението и по главен път Е-79 София-Кулата и второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев, каза дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград.

Той уточни, че се очаква трафикът да става все по-интензивен и се очакват задръствания по най-натоварените възлови участъци.

Пътуващите трябва да имат предвид, че е подкопано дясното платно за движение на третокласен път 198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 38+380, в село Горно Спанчево, поради разрушена подпорна стена с дължина 15 метра.

В една пътна лента се извършва и движението на третокласен път 1972 между селата Блатска и Абланица при км 7+700 заради активизирало се свлачище.

От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на превозни средства да шофират със съобразена скорост и повишено внимание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде пак...кореняците стещу придошлите...ами, стойте си в столицата, бе.Ама и външни инвестиции да няма...също и компании..междунар. вериги...да ги няма и ИТ бизнеса...че и там работят придошли...ще си стоите в невероятната столица. За хубаво или лошо..София се е превърнала в това, което е..благодарение на всички в нея.
3
3
 
5
 
! Отговори
Баш софиянец преди 7 години
Айде селяни, за по-чиста и по-добра столица! Останете си по селата, стига мъкнахте мизерия и тук!
2
5
 
6
 
! Отговори
Do 2 преди 7 години
Stiga si reval zashtoto tochno taZ rabotnicheska klasa hrani takiva kato teb ! A ti pali golfu i kam pernik che mi pisna mi se motate v grada !
1
8
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
*** напускат София,колко хубаво би било и да не се върнат никога. Мечти......